Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl sigarayı bırakmayı denedim beynim uyuştu gene gittim paket aldım
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Kankim hasta ve burda yok çabuk iyileş olurmu kankim Evet kankisi çabuk iyileş.. sizleri çok seviyorum
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ilk önce sabah aldığım maildeki bişeylere biraz kızdım ama sonra devamını okuyunca sevindim.
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bugün çok ıyıyım ya,bişeler yoluna girmeye başladı.sabahtan berı gülüyorum..deliliğim üzerımde bana yaklaşmayın
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ülkemizin saçma saçma kurallarına kızdım yaşadığım yer yaklaşık 100bin kişinin yaşadığı bir çok vilayate göre gelişmiş bi yer...radyoda işe girdim kaçak yayın yapıyormuşuz bi ileçede 5 tane radyo olamazmış.hadi kurallara uyalım radyoyu taşıyalım dedik 2 haftadan beri Rtükden haber bekliyoruz.bi karar hazırlamak çok mu zor yaw
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl bugün kendime çook kızdım. hayatı gereğinden fazla ciddiye aldığım için kızdım; daima beklenenden fazlasını yapmaya çalıştığım için kızdım; kızdım; çünkü ben herşeyi pembe görüyormuşum; meğer dünya sadece 2 renkten ibaretmış:siyah ve gri, ve en çook kızdığım da bunu tam 20 senedir ferk etmiş olmayışım
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar ormanda karşımıza çıkan köpekler yüzünden nerdeyse kayboluyorduk,koşmaktan canımız çıktı köpeklere kızdım
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bugun bişeye kızmadım çok güzel bi gündü.güzelyazla tanıştık,istanbul u gezdık
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl kızmıyorum sabrımı sınıyorum (kendimle gurur duymak üzereyim bu hususta)
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 19 yıl yine kendime kızdım, akşam saati kurmayı unutmuşum, sabah derse geç kaldım; hocada hiç gelmeseydin zaten 2 hafta önce devamsızlıktan kaldıydın sen dedi
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl bugun bişeye kızmadım çok güzel bi gündü.güzelyazla tanıştık,istanbul u gezdık bisim güzelyaz mı kısss İki kankinin bana yazmasına sevindim, yine kimseyi üzemedim ve kıramadım diye kızdım kendime.? yok yok kızma bunun için kendine gayet iyi başardın
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl bugün hiç bir şeye üzülmedim, gayet iyiyim ve iyi kalmaya niyetliyim... kimse içinde üzülmeyeceğim... amaaannn banane ya, dimi ama...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl bugün hiç bir şeye üzülmedim, gayet iyiyim ve iyi kalmaya niyetliyim... kimse içinde üzülmeyeceğim... amaaannn banane ya, dimi ama... bugün çok iyiyim ve hiç bişeye üzülmeyeceğini anladım huzurluyum mutluyum evdeki huzur zenginlik budur
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl evet huzur yoksa hiç bir şey yok... huzurluyum... mutluyum... huzurun olmadığı yerde mutluluk olmazki
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl tumer metını aldık azız yıldırımda gerı donecem dedı hadi gözün aydın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.