Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl kadınların dır dır yaptığını bir öğrencisine söyleyen geri kafalı (23 yaşında) bir bayan öğretmenle aynı ortamda olmama kızdım. hala kadınları ikinci sınıf gören iki erkeğin olurunu almak için kendini aşağılayabilen birinin öğretmenlik yapıyor olmasına kızdım hem de çooooook yazıklar olsun kafa yapısına bak
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Bundan senin çıkarın ne olacak ki Ya herşey için sana hesapmı vercem ben..
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar bellı oluyor çok kötu olduğun,sen kötuyken hep gülermısın gullıver
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl insan niye diyee sorar ne biçim hocasın; öğrencinle ilgilensene biraz bak üzgünüm diyo
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar insan niye diyee sorar ne biçim hocasın; öğrencinle ilgilensene biraz bak üzgünüm diyo şaka yapmıyor muydun,ya söle neyın var cıddımısın
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl 7 Saat ayakta beklemeye, Doktorların umursamaz davranmasına Ordan burdan gelen bebek ağlamalarına Ordan oraya koşturmaya vs vs vss
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar 7 Saat ayakta beklemeye,Doktorların umursamaz davranmasına Ordan burdan gelen bebek ağlamalarına Ordan oraya koşturmaya vs vs vss malesef iyiki 7 saat surdu istanbulda bıkaç ay suruyor zaten o surede gıt gel yapmaktan daha hasta oluyorsun
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2006 19 yıl burda tanıdıgım yaslı bır adam var emeklı basın mensubu ankara yargıtay basssavccı cok yakın arkadasıymıs 5 dk once onunla telefon gorusmesı yaptı cok duyguluydu.telefonu kapattıktan sonra dondu bana aglayarak dedıkı keske bu gunlerı gorecegıme olseydım dedı.bede cok duygulandım ve cok uzuldum
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl İş arkadasım yarından itibaren artık burada bizimle çalışmayacak. Ayrılacağını biliyordum ama yarın ayrılacağını 2 dakika once ogrendim. Çok üzüldümmmm, Ağlasam vaz gecer mi acaba? Neyse onun için hayırlısı olsun. Sanırım arkadasım yeni işinde daha mutlu olacak
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl İşte Neye Kızdığımı ve ÜzüLdüğümü BiLmiyorum ...AsLında BiLiyorumda SöyLemek İstemiyorum .. Ama Şunu SöyLeyebiLirim ki ; Çok Kırgınım Ve çok çok Üzgünüm
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar işyerındeki bazı kişilere,sanırım kendı kazdıkları kuyulara düşecekler
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Lan forum dedıgın bu kadar erken mı boşaLır 02:56 ortaLarda Kımse kaLmamış Daha ne oLsun
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl babamdan gıttım arabayı ıstedım vermedı ya ver bı kerede oglun gessın off ya babamda haklı ama arabayı verrırse olecegımı bılıyor
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.