Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl azıcık mutlu olmak istedim ama en sevdiğim arkadaşımı göremedim
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl İmza ayarlarımla uğraşırken arkadaşlarımı ihmal ettiğime kızdım..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl gecenin 3.30 na kadar ingiizce çalışmaya çalışıp, teknik nedenlerden dolayı calışamamış olmama ve bu aksam o yorgunlukla gidip kursta calısacak olmama kızgınımmm.
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Sebep olduğum şeyin farkına vardım,ve kendime kızdım.Umarım düzelir..
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl neye sebeb olduğunu soylememiş olmana kızdım. Meraklıyımdır ben merak ettimmmmm
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Belki ölmemiştir yaa başka birşey olmuştur... ama belli ki onun için ölmüş
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl Yazar hiçbirşey yapmadığı halde,bızım yaptığımız işlerı yaptığını söyleyıp kademe atlamaya çalışan fesat kıza çokkkk kızdım.mıllet kör mü yaa
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl canım ne oldu,üzülme sedefim dedim ya daha iyiyim geçti geçti ama sıkılmıştım baya saol canımmmm
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl bugün anlaşılamadığımı gördüm ve üzüldüm... ya da yanlış anlaşılığımı...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl bugün biraz daha iyileştiğimi gördüm ve buna sevindim... bideeee çok sevdiğimi gördüm sabah sabah
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl şimdi anlaşıldığımı gördüm ve sevindim... anlaşıldığını ve sevildiğini bilmek güzel ya...
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl Allah kimseyi üzmesin genç olduğuma sevindiğimi gördüm bugün ama ilaçlar çok fazla ona sinirim bozuluyoooo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.