Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2011 G.Saray panikte! Arena’nın inşaatı henüz bitmedi. Yollar, kavşaklar da. Stadın G.Saray’ın olacağına dair resmi bir belge de yok TT Arena’nın açılışı Başbakan’a yapılan protestoların gölgesinde kalırken, sarı-kırmızılılar şimdi endişeli bir bekleyiş içinde. Sebebi ise yeni stadın henüz G.Saray’ın olmaması... Endişeleri artıran diğer bir olay ise Seyrantepe’nin G.Saray’ın olacağına dair resmi bir belgenin bulunmaması. 2006’DA sarı-kırmızılılar devlet ile imzalanan 3.5 sayfalık protokolde hem Ali Sami Yen’i, hem de 384 dönümü de kendisine ait Seyrantepe arazisinin 264 dönümünü verdi. Stat kalan 120 dönümlük araziye yapılırken, G.Saray’ın hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Mehmet Helvacı’nın hazırladığı bu protokolde Arena’nın G.Saray’a devredileceğine dair hiçbir madde bulunmuyor. Başbakan da Seyrantepe’nin G.Saray’a tahsis edileceğini ancak bu konuda bir anlaşma olmadığını dün özellikle ifade etti. PROSEDÜRE göre stadı yapan TOKİ önce Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’ne GSGM de G.Saray’a devredecek. Ancak önceki gece yaşanan gerginliğin ardından bu sürecin nasıl işleyeceği ya da ne hızda ilerleyeceği merak konusu. Devredilse bile stadın inşaatı ile Arena’ya giden yollar ve kavşaklar henüz tamamlanmadı. İnşaatın durması halinde Federasyon’un statta maçları oynatmama ihtimali de var. Koltukları sökülen, zemini bozulan Ali Sami Yen’e dönüş de mümkün görünmüyor. Bu durumda G.Saray’a yine Olimpiyat yolu görünüyor. Gazetevatan.com 17.01.2011/ 01.59 Öfke uyandıran iki tepki! Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın protestolar yüzünden Türk Telekom Arena’yı terk etmesinin hemen ardından twitter’dan şok tepkiler yükseldi Selim Terzi: *******... İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Spor A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi, twitter’daki hesabından Galatasaraylı taraftarlar için çok ağır ifadeler kullandı. Terzi, “Galatasaraylılığımdan utanıyorum. Başbakanı, TT Arena’da yuhalayanların ******* değildir, buna eminim.********* yuhalayan ***** GS taraftarı” diye yazdı. Selim Terzi bu ifadelerinin basına yansıması üzerine twitter hesabını kapattı. Yasin E. Serim: Nankörsünüz Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’a bağlı Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Müşaviri Yasin Ekrem Serim de, sarı-kırmızılı taraftarlara hakaret etti. Serim, “Böyle bir ******** yok. Nankörsünüz... Kimin sayesinde o statta maç izliyorsunuz. Kim yaptı lan o stadı size.********” ifadelerini kullandı. Yasin Ekrem Serim de, Selim Terzi gibi hesabını kapatarak twitter’dan ayrıldı. Gazetevatan.com 17.01.2011/ 11.22 Bu yazılar aynen alıntıdır, hangi zihniyetle karşı karşıya olduğumuzu göstermek için aktardım... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2011 Gittikleri her yerde bindirilmis kitalarla karsilasanlar,alkis yagmuruna tutulup peygamber sonra da Padisah yapilanlar,protesto edilince neye ugradiklarini sasirdilar.Öfke ile stadi terkedip sonra da basmakalip iftiralara baslayip,"güdümlü taraftarlar"diyerek binlerce taraftari sanki birileri provake etmis havasi vermeye calistilar.Aslinda söyledikleri sözlerle kalitelerinin de patentini tastik etmis oldular.Geldikleri yer belli olanlardan baska türlü sözler beklemek bosuna bir bekleyis olur. Velinimeti olan Erdogan icin kürsüye cikip söylediklerini kulagi duymayan TOKI baskaninin konusmalari o taraftari tahrik etmistir.Eger bir provakasyon araniyorsa TOKI'nin baskaninin yakasina yapisilmalidir. saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2011 Velinimeti olan Erdogan icin kürsüye cikip söylediklerini kulagi duymayan TOKI baskaninin konusmalari o taraftari tahrik etmistir.Eger bir provakasyon araniyorsa TOKI'nin baskaninin yakasina yapisilmalidir. saygilarla Adam öyle cesur ki 30 bin kişiyi karşısına alıp avukatlığa soyunuyor, acaba neden, başbakanın buna ihtiyacı mı var, kendisini savunamaz mı? Tamam başbakanın adı anons edildiğinde bir protesto oldu, bunu gördüğü halde TOKİ Başkanı niye yangına körükle giderek bu ülkeye hiç yaşamadığı başarıları yaşatan bir kulübe hakaret edercesine hitap etti. Yönetim de kuzu gibi hepsini sineye çekti. Neymiş protesto edenler tespit edilip statlara alınmayacakmış, suç ney, demokratik bir hak olan protestoyu kullanmak. Vay efendim G.Saray lılıklarını askıya almışlar, bugün G.sarayı satanların yarın başkalarını satmayacağını kim bilebilir? Bir sözüm de Başkan a, protesto edenler G.Saraylı değilmiş, valla hiç de öyle olmadı; gazetelere baktığımızda protestolara katılmayanların G.saraylı olmaktan vazgeçtikleri yazılıyor, protestoyu destekleyenlerin aslan gibi GALATASARAYLI olmaya devam ettikleri görülüyor. Ne mutlu bana ki, Türkiye de başbakanı protesto edebilen bir takımın taraftarıyım. Ultraslan da G.Saray Taraftarını temsil ediyorsa bu küfürlerin hesabını sormalıdır. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2011 Galatasaray Yönetim kurulu ve divan üyesi Süheyl Batum,Adnan Polat'i hedef alan cok sert bir konusma yaparak,Adnan Polat'i Basbakan'in korumasi olarak tanimladi. Adnan Polat'in GALATASARAY Baskani olarak kamera kayitlarini polise vermesinin suc teskil ettigi aciklandi.Ayrica Toki baskaninin konusmalarindada suc iceren kisimlar oldugu belirlendi.Eger GS taraftarlari isterlerse savciliga suc duyurusunda bulunabileceklerdir. TT Arena bahanesiyle GS'yi AKP'nin secim propagandasina alet eden Adnan Polat haddi olmayan islere kalkismistir.Böyle bir kisinin GS gibi 106 yillik serefli bir mazisi olan spor klübüne baskan olmasi ve AKP'nin kuyrugunda gezinmesi klübe yapilmis bir hakarettir.Bu baskanin derhal görevini birakmasi ve AKP'den milletvekili adayi olmasini öneriyorum. Tunus'ta yasananlara bakarak devleti yönetenlerin,onlara yalakalik yapanlarin daha dikkatli olmalari gerekir.Buna son günlerde ayikmaya baslayan yandas medyada dahildir. saygilarla 1 Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2011 Türkiye Futbol Federasyonu hafta sonu yapılacak tüm maçların statlarını açıkladığı halde G.saray- Sivasspor maçının nerede yapılacağını açıklamamıştı. Herhalde kompleks yapanlar izin verdi ki maçın A.Sami Yen Spor Kompleksi nde yapılacağı açıklandı. Bu olayı da İmralı ile ilişkilendirirlerse hiç şaşırmam, Haburu meydana getirdikleri halde CHP ve MHP yi pkk ile birlikte hareket etmekle suçlayan zihniyet bunu da yapar zira bukalemunlar bulundukları ortama göre renk değiştirebilirler. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2011 Dünyanin her ülkesinde protestolar olur cünkü toplumun protesto hakki anayasa ile korunmustur.Protesto etmeyen toplum toplum olma vasfina haiz degildir.Toplumlar veya toplumun bir kesimi veya olayin ilgilendirdigi kesimin yanlis buldugu uygulamalari,siyaseti,konusmalari protesto etmeleri en dogal bir haktir.Bakin Almanya'da yillardir ATOMMÜLL denilen radyasyonlu artiklarin biryerden baska bir yere nakli sirasinda hep protestolar yapilir.Tren yollari isgal edilir,insanlar kendilerini demiryollarina zincirlerler,oturarak yatarak eylem yaparlar.Polis onlari muhakkak ki dagitir,zincirlerini keser.Eger fiili bir tecavüz olayi varsa tecavüz eden kisi hakkinda yasal islem uygulanir.Yoksa demiryollari protestoculardan arindirilir ve olay biter.Be basbakan ne bakanlar ne de demokrat düsünen hickimse bu protestocular hakkinda ahlak disi sözler söylemez.Diger ülkelerdede hemen hemen aynidir.Yani demek istedigim protesto demokratik bir hosnutsuzluk ifadesidir. Türkiye'de nedense,basbakana,cumhurbaskanina veya bakanlara veya bürokratlara karsi bir protesto eylemi oldugunda sanki cok vahim bir suc islenmis gibi,önce iktidardan,basbakandan sonra yandaslardan bu protestoyu yapanlara karsi müthis bir saldiri baslar.Bu saldiriyi yapanlarin,hep AKP'nin ne kadar demokratik oldugunu iler demokrasiye yürüdügünü yazip cizen ve konusanlar olmasida isin komik yani. Basbakana protesto olmazmis!Neden olmuyormus,basbakan oldugu icin mi yoksa AKP'li oldugu icin mi yoksa baska bir nedenimi var bunun?Tunusta adamlar iktidari devirdi ama hic kimse onlar hakkinda örgüt mensuplari demedi.Cünkü iktidar olmayi hakedemeyen, basaramayanlarin protesto edilmeleri kadar dogal bir hak yoktur bu velev ki basbakan veya Cumhurbaskani olsun. Ama ben bu yazimi baska bir cümleyle noktalayacagim:"DEMOKRASIYE GECECEGIZ,DEVLETIN VESAYETTEN KURTULMASI LAZIM,YETMEZ AMA EVET DIYORUZ"diyenleri böyle bir ucube demokrasi istedikleri icin kutluyorum. saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2011 Ama ben bu yazimi baska bir cümleyle noktalayacagim:"DEMOKRASIYE GECECEGIZ,DEVLETIN VESAYETTEN KURTULMASI LAZIM,YETMEZ AMA EVET DIYORUZ"diyenleri böyle bir ucube demokrasi istedikleri icin kutluyorum. saygilarla Ben de... Ne diyebilirim ki, böyle bir sözü ancak larım. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 Kuyumcular mücevherlerde kullandıkları taşların parlak görünmesi için arkalarını sırlarlar. Bu sır tabakasına "foya" denir. Fakat bir süre sonra bu sır tabakası bozulur ve dökülür. Taş parlaklığını yitirince "foyası çıktı" denir. Bu deyim buradan gelmektedir. "Demokrat" foyasının bu kadar hızlı ve aleni çıktığı, gerçek yüzün bu kadar apaçık sırıttığı herhalde az görülmüştür. Pileli görüş gömleğinin üstüne demokrat ceketi zaten çok eğreti duruyor, hiç inandırıcı gelmiyordu. Fakat insanlara değişme hakkı tanımamak da haksızlık olabilir diye düşünülebiliyordu. Ortaya çıkan, sahte değişimlerin aynen kalmasından çok daha kötü olduğu, kuzu postuna bürünmüş kurdun merdi kurttan çok daha tehlikeli olduğu... Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 Genç Bakış ta öğrencilerin ne kadar sindirildiğini gördük. Başta G.Saray Üniversitesi olmak üzere bir kaç öğrenci temsilcisi dışında herkes çağrıldıkları için makamlara teşekkür edip minnetlerini bildirdiler. Eylem yapan öğrencilerin haksız olduğunu, polisin başka bir şey yapamayacağını diyalogla her şeyin halledileceğini söylediler. Hele bir Sakarya Üniversitesi öğrencilerini temsil eden genç vardı ki evlere şenlik. Sakarya daki öğrencilerin hiç bir sorunu yokmuş. Bundan böyle öğrencilerin eylem yapma haklarının kaldığını sanmıyorum. Orada bulunan bazı öğrenciler ve Abbas Güçlü öğrencilerin muhatap alınmasının sebebini yumurta eylemlerine bağlasalarda çoğunluk bu eylemlerin yanlış, yapanların da marjinal gruplar olduğunu söylediler. O eylemleri yapanların sadece bölücülerin temsilcisi olduğuna inanmıyorum ama kendileri çıkıp bunu kamuoyuna anlatmalılar ama nasıl? Konumuz G.Saray isyanı olduğuna göre Aslanların temsilcisinden de bahsedelim. Maşallah çocuk aslan gibi, benim hakkım, bana lütuf değil çağırmaları dedi. Aynen diğer konularda olduğu gibi burada da ne yazık ki yandaş öğrenci de var onlar teşekkür edilmesi gerektiğini savundular. Başbakanın da G.saray Üniversitesi öğrenci temsilcisini davet etmediğini öğrendik, bakalım değişiklik olacak mı? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 Toplumlar eger haysiyetlerini kaybederlerse herseylerini kaybetmis olurlar.Cünkü haysiyeti olmayanin parasida,söhretide,makamida,diplomasida haysiyetsiz olur.Serefli insanlar haysiyete deger verir,bu özellige sahip olmayan ise makam ve diploma icin yasar. Benim nazarimda,oyunu bir kilo bulgura,mercimege degisenle,sirf tesekkür almak icin gencligi satan ve ne sekilde secildikleri bilinmeyen temsilciler ayni saftadir. Jaguar marka arabasi olan bir ögrenci temsilcisinin hangi sartlarda temsilci secilmis olabilecegini arastirmaya bile gerek yoktur.Yandasliktan bahsetmistim yukarida.Ülkemizde zengin cocuklarina bile yandaslik yapanlar mevcuttur.Bu bir psikolojik daha dogrusu klinik bir vakadir.Nasil ki asiret reisleri milletvekili secilirse zengin cocuklarida üniversitelerde "ÖGRENCI TEMSILCISI SECILIR"Bu nedenle onlardan ögrenci sorunlarina ilgi duymak,YÖK'e karsi mücadele vermek,Tekel iscilerini desteklemek,Laikligi ve bölünme asamasina getirilmis,medyasi satin alinmis ve susturulmus,Ordusu saf disi edilmis Cumhuriyeti savunmalarini beklemek,Atatürk'ün Cumhuriyeti emanet ettigi genclik olmalarini beklemek bosa bir hayaldir.Onlar diploma alarak köse dönecekleri günlerin hayalleri ile yasayanlardir. saygilarla Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Telekom Arena Stadı ile ilgili partisinin bir dosya hazırlayacağını ve yakında kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi. 'ARENA DOSYASINI YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ' Kılıçdaroğlu, başka bir gazetecinin Türk Telekom Arena Stadı ile ilgili sorusuna da “Arkadaşlar bir dosya hazırlayacaklar; bu arenayı yapan firmalar kim, bunlar nedir? Bunların eşleri nerede çalışıyor? İhaleler nasıl alınıyor, nasıl veriliyor? Bunu önümüzdeki günlerde kamu oyuna açıklayacağız” diye konuştu. Kaynak: -http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16812196.asp?top=1- Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2011 Bakalım bu yazının başlığı AKP panikte olabilecek mi? Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2011 Meğer bizim Başkan kuzu değilmiş, medya mensuplarının içinde kendine muhalif olanları istifaya davet etmiş. Peki Sayın Başkan, G.Saray Taraftarına küfreden bu şahıslardan hesap sormak aklına gelmiyor mu, yoksa özür dilediler yetti mi? Alıntı
Φ M.Dogan Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 Sorar mısınız Selim Terziye, saygı nedir? Öncelikle Başbakan o stadı babasının hayrına mı yaptı? Metro yapmış, otobus kaldırmıs. Bedava mı kalkıyor o otobus o metro? Ali Sami Yen'in arazisine konarken öyle demiyorsunuz ama? Tayyip hiç mi para kazanmadı? Bundan bir süre önce Tekel Likör Fabrikası 415 Milyon Tl'ye satılmadı mı? ( 24 dönüm ) Ali Sami Yen'in arazisi 34 dönüm! Gerisini siz hesap edin... Islıklamak, tepki göstermek her Türk vatandaşının en doğal hakkıdır! Fakat yurdumun çiftçisine "Ananı al git" demek gerçek saygısızlıktır. Saygılar. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.