Φ lena Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Ben her zaman haklıyım , nedeni kendimi karşımdakinin ne düşünüp de cevap vereceğini düşünürüm. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 bazı tür tropikal kurbağalar ve tropikal balıklarda erkek sayısının sürü içerisinde yetersiz olması durumunda, dişilerden bazıları erkek olur. doğanın ekolojik denge söz konusu olduğunda tüm canlılar üzerinde mutlak bir hakimiyeti vardır. kusursuz sistem denilen bir sisteme sahiptir yani her türlü entropiye kapalıdır. ekolojik denge için canlılar üzerinde her türlü değişikliği yapar. Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 tabiat ana madem bu kadar sistematik çalışıyorsa.. neden insa bir çözüm bulamıyor bak biz havanın içine ettik toprak battı. deniz kirlendi. bizide azaltsaya sürekli hastalıklara çare buluyoz... neolacak şimdi doğa kendinden üstün bir varlık mı meydana getirdi... kurbağaların reisi nüfüs sayımımı yapıyor... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 tabiat ana madem bu kadar sistematik çalışıyorsa.. neden insa bir çözüm bulamıyor bak biz havanın içine ettik toprak battı. deniz kirlendi. bizide azaltsaya sürekli hastalıklara çare buluyoz... neolacak şimdi doğa kendinden üstün bir varlık mı meydana getirdi... kurbağaların reisi nüfüs sayımımı yapıyor... seni azaltmıyor mu bir düşün bakalım her yıl kaç insan salgın hastalıklardan ölüyor, kaç insan sel felaketlerinde can veriyor. kaç insan toprak kaymasıyla ölüyor. ekolojik denge tahrip edildiği zaman bunun sonuçları ne oluyor küresel ısınmanın kutuplar üzerindeki etkisine karşı büyük devletler su havzalarını kontrol altına alma girişimlerine başladı. nil ve amazon havzalarındaki iç savaşlar nasıl başladı birden bu yıl içinde. doğal kaynakların entropiye maruz kalmasıyla kaç coğrafyada kıtlık milyonların ölüm sebebi. ya alalh aşkın konuşurken biraz mantık biraz izan Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Bence dünya tarihinde en kalabalık zamanı yaşıyoruz, eksilmek ten bahsediyorsun 6.5 milyara ulaştık hemde çin ikinci cocuğa ağır vergi koyduğu halde. Kıtlık 2-3 sene sonra bizde karşılaşırız, enerji problemi için de kuvvetli ülkelerin neler yaptığını görüyoruz. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) Bence dünya tarihinde en kalabalık zamanı yaşıyoruz, eksilmek ten bahsediyorsun 6.5 milyara ulaştık hemde çin ikinci cocuğa ağır vergi koyduğu halde. Kıtlık 2-3 sene sonra bizde karşılaşırız, enerji problemi için de kuvvetli ülkelerin neler yaptığını görüyoruz. bak dinazorlar dünyanın her yerindeydiler ama nesilleri tükendi. hepimiz etten kemikteniz. acıkırız susarız üşürüz hastalanınca ölürüz. doğal seleksiyon bir kaç yıllık iş değildir milyonlarca yıla yayılır. evet nüfusumuz artıyor ama o nufus her arttıkça ölüm sayıalrıda artıyor. nufusun bir birimlik çoğalışı doğanın bir birimlik daha yok edilmesine denk geliyor. sonra aiel planlamasının hayvanlrda da olduğunu. aslan sürülerinde yetişkin erkek yavrular sürüden ayrılamdan , yada sürü üyelerinden birisi ölmeden dişi aslan çiftleşmez. yiyec ek ve su kaynakları yetersiz olunca dişiler doğurmazlar. sürekli kaynak olan torpaklarda biel ancak kaynakalrın en bol olduğu mevsimde yavrularlar. aynı şey karınca kolonilerindede geçerli kraliçe karınca koloninin, kayıplarına ve nufusununn e kadar azalacağına göre doğurur. ya da arıcılık yapan biri bilirki bir sandıktaki arı sayısı on yıl biel geçse aşşağı yuakrı aynı olacaktır. ancak bir kısmını alıp başka sandığa koyarsanız, kraliçe sürü yeter sayısını tamamlamak için üremeye başlar. her canlı doğarken bu temel güdüler ve bilgiler genlerinde kodlanmıştır. buna istersek ilahi adalet istersen doğanın yasası diyelim. ama bir şey mutlaktır. bunalra uymayan canlıların nesli er geç tükenir. kuranda dünyanın galaksideki konumu çöldeki bir yüzük kadar" diye tabir edilir. dünya sonsuz ölümsüz değildirki. o olmasa galaksi yok olmaz ki. Tarih: 5 Kasım , 2005 Düzenleyen: CYRANO Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Merak etme galekside yok olucak durmadan 9 sarmal kou yavaş yavaş merkezdeki karadelik yutuyor bzde 3 cü sarmal kolun son kesimlerindeyiz, 2 sene evvel 3 güneşi yuttu ikisini hublo teloskopu görüntüledi, bir hafta evvelde 5 ışık patlaması ve gümbürtüler kaydedildi radyo teloskopların başında bilim adamları sonuç nasıl başladıysa öyle yok olucak sistem böyle çünkü. Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 kuranda dünyanın galaksideki konumu çöldeki bir yüzük kadar" diye tabir edilir. dünya sonsuz ölümsüz değildirki. o olmasa galaksi yok olmaz ki. uzay bilimi hakkında ki bilgilerim sanırım lenanınki kadar fazla değil ama bilim adamları o zaman neden gezegenlerden birisi yörüngesinden saparsa zincirleme reaksiyona sebebiyet verir ve galaksilerden başlayan bir yok oluş söz konusu olur diyor... istersen nasayı bir incele atlaslarda ve uzayla ilgili sitelerdede var... kuranı kerimde demiş dünya galakside çöldeki yüzük kadar demiş diyorsun. bazı arkadaşalar diyor ki kuran 1400 yıl önce indi ve doğru değildir. o zaman bu bilginin sağlamasını biz şimdi yapabiliyoruz. o devirde geometri ve gök bilimi şimdiki kadar yada bu veriyi sunabilecek kadar ilerdemiydi... peygamber onlardan mı aldı bu bilgiyi yoksa attımı kafadan... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 mısırlılar iki bin yıl önce galaksinin dağılımını bu gün kabul edildiği şekliyle çizmişlerdi. ayrıca o söylediklerini kim diyor:) kara delik birini yutunca hepsi yok mu oluyor. Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 karadelik dediğin nebulaların ve yıldızların soğuyup dönümünü ters alması ve oluşturduğu çekimle cisimleri içine almasından oluşuyor. bunun için en azından bir gezegeni içine çekebilmesi için ona belli bir yakınlık kurması lazım. yani kara deliğin yutması değil. gezegenlerin yörüngelerinden sapması yeterli. bir çok bilim adamı bunu söylüyor. nasanında söylemleri bu şekilde. ben o kadar bilmem lena daha iyisini bilir. ben bunu okudum ama kesin olarak bilmiyorum. nasanın ve uzayla ilgili sitelere bakabilirsin... bence mükemmel bir düsen var... Alıntı
Φ BilgiEr Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 Zaman,evrende mukemmel duzen diye birsey yoktur arkadasim.Sinirsiz olasiliklar vardir. Soyle dusunun, evren o kadar buyukturki ve o kadar cok vakti,ortami ve malzemesi var ki yasami olustiracak ortami illaki bulur.Bizim dunyamizda hayat oldugu gibi su anda baska bir gezegende de yeni hayatlar baslamakta veya olmekte olabilir. Tabii ayni sey bizim dunyamiz icinde gecerli,belki su an dunyaya cok buyuk bir astroid yaklasmaktadir ve tum insanlari yok edecektir ama yasam yolunu bulur ve bu kaostan saglam cikan canlilar dunyaya hukmetmeye baslar.Aynen bir zamanlar dunyaya hakim olan dinazorlara olanlar gibi. Dunyamizda hayat olmasinin sebebi kosullarin uygun olmasindandir ama bu o kosullarin mukemmel oldugunu gostermez. Saygilar... Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2005 neden arkidiş benim anlayamdığım da neden bir tane dünyada hayat var. sen daha evrenin bilinmeyen yerleri var diyorsun adamlar 700 milyar ışık yılı uzaklıkları dikizliyorlar. yaşam belirtileri yok. neden koskoça galakside bir akıllı olan insan var. neden. tahminen 100 milyar galaksi var ortalama herbirirn 100 milyara yakın sistemi var. bunlar bizimkinden irili ufaklı olsun. neden birinde hayat yok. tesadüfler tesadüfler. bunu görmemek elde değil bilgier. mümkün değil bunlar tesadüfen olamaz.. bütün herşey dünyada olmuş başka yerde değil. bütün bunlar neden. tesadüflerle iş isterse milyarlarca yılda olsun benim işim niyer tesadüfle yolunda gitmiyor. demekki bir izan var. ben inanmıyorum abi tesadüflere felan. ALLAH var abi kaldı ki ben ateistkende allahın varlığını belirtecek olaylara rastladım. hele bir tanesi var ki benim kesin iman etmemin sebebi odur. kesinlikle bir yaratıcı var. ben inanıyorum. sizde bilirsiniz. kuran okurken içinizden geçenler orada okununca anlıyorsun abii var böyle bir allah. ben inandım tavsiyem sizde inanın. kendi keyfiniz bilir. Alıntı
Φ BilgiEr Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Zaman herseyden once Allah yoktur demedim hatta Allah`in varliginin ispat edilemese bile akil yurutmeyle kabul edilmesi gerektigini de soylemistim.Bak "Dini Konularin" "Allah Yoktur" adli basliginin 32. sayfasina soyle bir mesaj yazmisim,aynen geciyorum. Orjinal basliga cevap vermek gerekirse."Allah yoktur" veya "Allah vardir" tartismasi cok gereksiz olan bir tartisma.Tartismayla biryere varilmaz,insanlar secer.Benim secimim "Allah vardir" ama bunun ispatini yapamam,inancin ispati olmaz.Akil yurutme belki ama ispat olmaz. Sebeb-sonuc iliskisiyle Allah`in var oldugu kararina varilabilir ki benim yaptigimda bu.Evren vardir,evrenin bir sebebi vardir,O sebeb Allah`tir. Evrenin bir baslangicinin olmasi bunu gerektirir,simdi gerci bu konuda yeni teoriler gelistiriliyor-donusumlu evren gibi-ama aksi ispat edilene kadar Allah`in varligina inanmayi tavsiye ederim. Saygilar... Simdi bu konuda anlastigimizi saniyorum.Gelelim baska gezegenlerde hayat olmamasina,Zaman sen neden bahsediyorsun agbi?Baska gezegenlerde hayat olmamasindan nasil bu kadar emin olabiliyorsun?Milyonlarca yil isik otesini birak iki gezegen yakinimizda Mars`ta bile bir zamanlar belki hayat vardi. Sen "adamlar 700 milyar ışık yılı uzaklıkları dikizliyorlar. yaşam belirtileri yok"neye gore konusuyorsun?Teleskoplarda gorunenler yildizdir,gezegenler gorulmez;radyo yayinlari dinleniyor daha henuz birsey yok ama bakalim diger gezegenlerde yasayan varliklar radyo icat edip kullanacak kadar akillimi veya kullansalar bile o dalgalarin bize ulasmasi icin yeterli uzakliktalar mi? Eger Allah sirf dunya olsun diye bu koskoca evreni yarattiysa ne israf! Evrende belli olcude izan oldugunu kabul ediyorum,herseyi tesaduflere de birakmiyorum ama sizin anlamadiginiz bu tesaduflerin sinirsizligi,arkadaslar.Doga duzeni korur,kaosu eler arkadaslar.Mesala evrim teorisinde ki "dogal seleksiyon" tesadufun tam zittidir,tesadufler belki mutasyonlari saglar ama dogal seleksiyon bunlarin arasindan ise yarayanlari secer,iste sana duzen. Saygilar... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) Aaaaaaa burda dur kıralx: kelebek ipek böceği ortaya konuşuyorum bir iki tane daha var şimdi aklıma gelmedi ama hayelci evrimciler bir iki iskeleti izafe ile neyi ispat etmeye çalıştıklarını hağla anlamış değilim omlara yeti yi örnek verdim cevağ yok. Dünyada nerelerde görüldüyse harita üstünde belirtilmiş, daha yakın zamanda çinde iki polis yeti lerle karşılaşınca polis dişisini vurup öldürmüştü yetinin erkeyide attığı büyük taşla o polisi öldürmüştü. Eeee netice ne kardeşim çernobil evrim geçirti bizede hilkat garibeleri hem insan hemde hayvanlarda oluştu, bırak dış memleketleri bizim memleketimizde isparta antalyada ki çift cinsiyetli insanları kim meydana getirdi allahmı evrimmi hangisinin doğum yapacağı iki kişinin arasındaki anlaşmaya bağlı. Ben daha kafayı sıyırmadım idağilist olabilmem için. Lena istersen sen dur..)) Kelebeğin DNA sı zaten öyleydi değişmedi yani.. Öncesi tırtıl sonrası kelebek.. O, o şekilde yaratılmıştır... DNA değişimi yada evrimi söz konusu değildir.. Sevgili arkadaşlar gerçekten sırf yazıyorsunuz diye yazıyorum.. Yoksa bu evrim teorisi için kılımı kıpırdatmaya gerek yok.. H.Y ise benim için son okunacak adam.. H.Y ye gelinceye kadar nice kaynaklar vardır.. En büyük kaynak hayatın kendisidir.. Basit mantıklardan uzağım.. Koskoca bir sanatsal yapıyı bırakın, bir tek protonun dahi tesadüfen hareket ettiğini düşünemem.. Bu kadar saçma ve bu kadar gerçek dışı bir görüş için bu kadar vakit harcıyorum ama sadece siz yazıyorsunuz diye yazıyorum.. Bilgier kardeşte demişki senin gittiğin yerden ben dönüyorum demiş..)) Tez dönmüşsün be kardeş.. Keşke biraz kalsaydında aklını mantığını biraz daha yorsaydın.. Yemin ederim bu teori komiklikten başka birşey değil.. Hayatımda hiç bir tesadüfe yer yoktur.. Olaylar da dahil omak üzere hepsi bir matematiksel hesap ve yasa üzerine cereyan etmektedir... Saygılar.... Tarih: 9 Kasım , 2005 Düzenleyen: kralx Alıntı
Φ BilgiEr Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Vallaha bende siz yaziyonuz diye yaziyom,bak yoksa bu kadar is guc arasinda bide size laf anlat, kolay mi? Isin saka yani biryere bu sekilde iletisim kurmak,bilgi alisverisi guzel bir olay,tabii ki karsilikli yazisma olmasa bir anlami olmaz ama nereye kadar yazisicaz boyle?O da ayri bir konu! Her iki lafimin basinda H.yahya dememin nedeni, onun sayesinde Turkiye`de evrim teorisi karsitligi cok artti malesef,bu da insanlari bilimden sogutuyor,uzaklastiriyor;insanlar artik bilimle ugrasmayi birakmis herseyi Allah`a birakmis,bir soru sorulursa da verdikleri cevap "Allah bilir";yanlis hemde cok yanlis. Evrim karsitligi,evrim teorisinin ciktigi gunlerden beri var,bu konuda cok kitap yazilmis.H.yahya`nin tum yaptigi ordan burdan toplayip,aralara da Kuran`i Kerim`den ayetler yazip, pazarlamak,insanlarin beyinlerini yikamak. Inanin bu sordugunuz sorular veya karsiti oldugunuz konularin,hepsinin bir cevabi var,bir aciklamasi var. Turkiye`de bu konuda ki beyin yikama oyle boyutlara varmiski internette bile bu konuda -H.yahya siteleri disinda-Turkce olarak cok az bilgi var.En guzel bilgiler Ingilizce sitelerede. Tum sorulariniz ve karsit oldugunuz konular icin tiklayin. http://www.talkorigins.org/indexcc/list.html Saygilar... Alıntı
Φ BilgiEr Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Kralx, "bir tek protonun dahi tesadüfen hareket ettiğini düşünemem.." "Hayatımda hiç bir tesadüfe yer yoktur..Olaylar da dahil omak üzere hepsi bir matematiksel hesap ve yasa üzerine cereyan etmektedir..." demissin.Aynen katiliyorum.Bu konuda daha once yazmistim,aynen geciriyorum. Evrende hersey belli biyo-kimyasal ve fiziksel kanunlar dahilinde oluyor,bu kanunlarin disinda en ufak bir atom bile suradan suraya gecemiyor.Bu kanunlari koyana Allah demekte hicbir mahsur yok,buna hicbir karsitligim yok.Hatta Big Bang`i dusunursek bu bir gereklilik.Benim dusuncelerimdeki farkliligim su: Allah evreni ve dunyayi 6 gunde ( 6 uzun zaman dilimi) yaratmis dimi?Istese bir anda da yaratabilirdi ama evre evre yaratmis,yukarida bahsettigim kanunlar dahilinde yaratmis.Ve siz insanin evre evre olusabilecegine inanmiyorsunuz,insanin ana rahminde Kuran`in deyimiyle bir nufteden 9 ay gibi kisa bir surede degisip bebek oldugunu biliyorsunuz ve buna ragmen milyonlarca yilda evrimlesebilecegimizi redediyorsunuz. Bak su "tesaduf" olayina cok fazla takilip kaliyorsunuz,soyle basite indirerek aciklamaya calisayim. Evren neredeyse sinirsiz buyukluktedir; bu kadar cok malzemesi olan bir ortamda her turlu olasiliga yer vardir; olasilik demek tesaduflerin olusmasi demektir; doga bu yukarida bahsettigimiz biyo-kimyasal ve fiziksel kanunlar geregince duzeni korur,kaosu eler; tesadufler zorunluluk halini alir. Biraz karmasik gelebilir ama biraz kafa yorarsaniz,bunu gormeniz gerekir. Saygilar... Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Evren neredeyse sinirsiz buyukluktedir; diyorsun evren 70 bin milyar ışık yılı büyüklüğe ulaştı bilim boşunamı çalışıyor. Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Bilgier kardeş. evrim teorisi daha bir teori statüsünde. ortada kanıtlanmış bişey yokki. evrimci bilim adamları daha ispatlamaya çalışıyorlar. bence daha çooookk uzun yıllarda ispatlayamayacaklar. sen böle bişeye nasıl bu kadar inanabiliyorsun. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Bilgier kardeş. evrim teorisi daha bir teori statüsünde. ortada kanıtlanmış bişey yokki. evrimci bilim adamları daha ispatlamaya çalışıyorlar. bence daha çooookk uzun yıllarda ispatlayamayacaklar. sen böle bişeye nasıl bu kadar inanabiliyorsun. valla ceviz dostum adamın ortaya koyduğu şeylere bakınca onun inanma sebebi sizin inanmama sebebinizden bin daha geçerli Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 bana görede Allahı inkar edecem diye bu kadar insanın kendisini zorlaması. bir teorinin peşinden gitmesi çok saçma. onun inanma sebebi sizin inanmama sebebinizden bin daha geçerli bu yüzdenmi bir teoriye inanıyorsun. sana göre daha geçerli olabilir. bu bir bakış açısı meselesidir. ama neden bu teoriyi bu kadar savunuyorsunuz. sonuçta teori. daha inceleme aşamasında. yoksa bu teoriye müslümanlar şiddetle karşı çıktıkları içinmi??? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 (düzenlenmiş) bana görede Allahı inkar edecem diye bu kadar insanın kendisini zorlaması. bir teorinin peşinden gitmesi çok saçma. bu yüzdenmi bir teoriye inanıyorsun. sana göre daha geçerli olabilir. bu bir bakış açısı meselesidir. ama neden bu teoriyi bu kadar savunuyorsunuz. sonuçta teori. daha inceleme aşamasında. yoksa bu teoriye müslümanlar şiddetle karşı çıktıkları içinmi??? ceviz bir daha seninle tartışmama kararı aldım. zira senin amacın tartışmak fikir alışverişi gibi görünmüyor. bence önce tartışma kültürü hakkında bir iki ilke edinmek gerekir. iki satır yazıyı bile kırparak alıntı yapmışsın. adamın ortaya koyduklarına göre dedim. adam savunduğu şeyin kaynaklarını ortaya koyabiliyor. neyse dediğim gibi. tartışma veya polemik, insanlara saldırmak için malzeme değildir. Tarih: 10 Kasım , 2005 Düzenleyen: CYRANO Alıntı
Φ lena Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2005 İkinizde bir şeyi ispatlıamıyorsunuz bende ispatlıyamadığım yazılar yazdım fakat ispat şart. Evrim varmı var nerde ispatı olan bir fosil yok, ben bir adres vereyim topkapı sarayı yarısı timsah yarısı çocuk mumya. Allah varmı var nerde ispatı yok ben bir adres vereyim sadom ve gomoro dikkat edin geçen seneki radyosyon hağla çok yüksek. Nerelerdeyiz bilmem ki halbuki anlamak gayet kolay. Alıntı
Φ ceviz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 ceviz bir daha seninle tartışmama kararı aldım. zira senin amacın tartışmak fikir alışverişi gibi görünmüyor. bence önce tartışma kültürü hakkında bir iki ilke edinmek gerekir. iki satır yazıyı bile kırparak alıntı yapmışsın. adamın ortaya koyduklarına göre dedim. adam savunduğu şeyin kaynaklarını ortaya koyabiliyor. neden bu kadar tepki gösterdiğini anlamadım. ben neden bu teoriyi bu kadar çok savunuyorsunuz veya nasıl bu kadar inanabiliyorsunuz diye sordum. sonuçta teori olduğunu söyledim. ama siz kesin bir şekilde kanıtlanmış gibi yaklaşıyorsunuz. yok hayır ben öle yaklaşmıyorum veya yaklaşıyorum diyebilirsin. ama ben niye bu kadar inanıyorsunuz değince sende bana: valla ceviz dostum adamın ortaya koyduğu şeylere bakınca onun inanma sebebi sizin inanmama sebebinizden bin daha geçerli deyince, bende buna dayanarakmı inanıyorsun diyorum. ayrıyetten iki tarafın sebeplerinin bakış açısına bağlı olarak geçerlilik gösterdiğini belirttim. çarpıtmaya çalışıyormuşsun gibi geliyor bana. Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 CANUGUR ALLAH'ın warlığı seni ne kadar rahatsız ediyorsa bu ewrim safsatasıda bizi rahatsız edemez mi? Buna hakkımız yok mU* BAna göre hiç bir canlı raslantı sonucu warolamaz...Ondan ewrim teorisini saçma buluyorum.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Bilgier.. Bırak 70 milyar ışıklığı büyüklüğünü, evrenin büyüklüğü sonsuz olsa bile bir hücrenin dahi tesadüfen oluşma olasılığı sıfırdır... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.