Φ gezgin Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 ahmet kaya --- benim geçliğim anne ya şu sıralar acayip ahmet kaya dinliyorum Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 ahmet kaya --- benim geçliğim anne ya şu sıralar acayip ahmet kaya dinliyorum ne tesadüf bende hani benim gençliğim nerde,içimde ölen biri var,ağladıkça,öyle bir yerdeyimki ooff uleynn offf hayat ne anlamsız gene Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2005 Müfide Inselel in parcasi hakkatten cok güzel yaw ama benim yine yeni yeniden elveda meyhaneci diesim var.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 GÜLENDAM UÇTU KUŞ GÜN KAFESİNDEN KESTİ NEFESİ CİĞERİNDEN DÜĞÜMLENİR GÜLENDAM ASILDI AŞKI ATEŞİNDEN SEL ALDI GÖZÜNÜ GÜLENDAM BİR KURŞUNLUK CANI MASUM YÜKÜ VURULDU GÜLENDAM CANI UZANMIŞ YANINDA HİÇ SENDE İNSAF YOK MU CAN ALIR SÖZLERİN HİÇ SENDE VİCDAN YOK MU SIZLAMAZ YÜREĞİN NE ZAMAN SÜZÜLÜR HÜZÜN BAŞIMDAN NE ZAMAN DİNER BU GÖZYAŞIM NE ZAMAN SİLİNİR BELA YAZIMDAN NE ZAMAN RAHATLAR BU GÖNLÜM ERDAL Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Son Sardunyalar /sezen aksu Ah o yazlık sinemalar Kapı önü akşamları Saksıda son sardunyalar Avluda el yazmaları Ah ne kahraman, ne cesur Ne güzel çocuklardık Her yeni günü ümitle Nasıl kucaklardık Hem utangaç hem hevesli Mektepli sevgililerdik Pek kırılgan pek acemi Bir söyler bin gülerdik O pürtelaş piyasalar İlk sevda ilk gözyaşları Yolları gurbete bağlar Hep o gönül şarkıları Ah kaldırımlar biliyor Bir devir muhteşemdik Güz güneşinden hüzünlü İlk yazdan şendik heyyy gidi gençlik heeeyy Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Müfide Inselel in parcasi hakkatten cok güzel yaw ama benim yine yeni yeniden elveda meyhaneci diesim var.... dimi alaturkam çok güzel şarkı meyhane diyince bende adnan şensesin doldur bee meyhannecci boş kalmasın kadehim doldur doldur doldurr gitsinnn i sölüyom 2 gündür Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 3 gündür oldu hala doldur meyhaneciyi sölüyom içimden ama bulamadım ya mp3 nü bi de dinleyebilsem Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Bir gün artı bir gün daha Bir günahtı her gün daha Bir gün aktı gözyaşlarım Durmadı durmadı Yemin olsun bir gün daha Dedim olsun bir gün daha Senede bir gün daha Olmadı Olmadı Önlerime duvarlar örseler Kara sevdam her gün öldürseler Kör bıçağım kimseleri kesemem Ben yine beni yine teninle bileseler Gözlerimi kor demirle delseler Üzerimi toprakla örtseler Saplı durur rengi gözlerinin Sana kayar sana kaçar yine deli aklım benim YAŞAR... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2005 Her aşk bitermiş Aşk bu, Geliyorum demeden geliyor, Gitmiyor Unutmak Öğrenmekten daha çok zaman alıyor Bilgi ceza , bilgi suç Taşımak ağır Ben aşkı 100 metreden tanırım Yeni değil bu yalnızlık Ne sokaklar ne evler bildik İyi gelir ilk zamanlar yaşadıkça Biz öğrendik Her aşk bitermiş birgün bildim Her aşk bitermiş birgün öğretildim Gözüm aynı göz, ruhum eski Sözüm aynı söz, susmam yeni Günüm aynı gün, geceler eski Tenim aynı ten, üşüyorum şimdi Candan Erçetin Ask biter mi?! Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Hey göklere duman durmuş dağlar hey Değirmenin üstü her gün yel olmaz Dinle ağa, dinle paşa, dinle bey Sen söylersin o susmaz mı bel olmaz Kızılırmak akar suyun içerler Aç kalırlar yurttan yurda göçerler Tarifeylen köprüsünü geçerler Öldüler mi kaldılar mı bel olmaz Ummam artık olanlar böyle olsun Yeni çağda mızrak çuvala girsin Vergi dersin, ümük dersin, can dersin Verirler mi alırlar mı bel olmaz Söz : F.Hüsnü Dağlarca Müzik : Tahsin İncirci Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 BİR KERE SEVDAYA Bir kere sevdaya tutulmaya gör Ateşlere yandığım resmidir Aşık dediğin mecnun misali kör Ne bilsin alemde ne mevsimidir Dünya bir yana hayal bir yana Bir meşaneyim pervaneyim ona Altında bir ömür gezer dolaşır Ağladığım yer penceresidir Bir köşeye mahsun çekilen içim Yemekten içmekten kesilen içim Sensiz uykuyu hayal bilen için Ayrılık ölümüm diyen ismidir FATİH KISAPARMAK Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 akşam olur karanlığa kalırsın - aynur sabahtan beri dilime dolandı yaa ne güzel bi türküdür bu bööle Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım Ne ağlarsın benim zülfü siyahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Göklere erişti figanım ahım Bu da gelir bu da geçer ağlama Bir gülün çevresi dikendir hardır Bülbül har elinden ah ile zardır Ne olsa da kışın sonu bahardır Bu da gelir bu da geçer ağlama Daimi'yem her can ermez bu sırra Gerçek kamil olan yeter o nura Yusuf sabır ile vardı Mısır'a Bu da gelir bu da geçer ağlama Aşık Daimi Tercan Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2005 Hadi beni öldür beni unut Hadi beni göm yanlızlığa Hadi bana hepsi yalan de Beni bırakma ........................ Soner Arıca Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Takvimlerden haberin yok mu Gülay Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Söz - Müzik: Fikret Kızılok Ellerim gözlerim kelepçelerde Sevda zindanlarında Geçiyor aylarım yıllarım gecelerim Sevda çöllerinde Yeter ki sen sev beni Yeter ki inan bana Varlığın dilimde bir yudum su Sevda çöllerinde Hayalin serabın yeterdi bana Sevda zindanlarında Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 zeynel-kenan------>>>>>>>>bul getir..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 murat kekilli--vay beeeeee!!!!!!!! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Volkan KONAK__Ben seni sevdiğimi Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 buda gelir buda geçer ağlama.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 çek vur istersen namerdim...... kadir kıymet ben bilirim..... sana ölürüm-murat başaran Alıntı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 elveda meyhaneci artik kalamiorum.... bir baskayim bu aksam sarhos olamiorum.... bununla baslamisti bununla bitsin tüm sevdiklerime... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 dün gece seni gördüm düşümde ne ilk , ne son kez aşk sınavından geçmek lazım geçiyor herkes kim ölmüş melal-i aşktan zarar gelmez ayrılıktan arada bir ayrılıkta lazım bırakıp da gitti diye niye böyle bitti diye beyhude ağlamak mı lazım yar seni görmedim aylar geçti yar geçer dedim de deldi geçti her gece kabuslar geçer dedim bunlar geldi geçti nafile dünya aşklar nafile yaşlar, yakarışlar nafile baştan arayışlar nafile nafile dünya (gündoğarken) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 BELKİ KUŞLAR GEÇER ÜSTÜMÜZDEN... GÜL RENGİNDE GÜN DOĞARKEN BOĞAZDAN GEMİLER USULCA GEÇERKEN GEL ÇIKALIM BU ŞEHİRDEN AĞAÇLAR, GÖKYÜZÜ VE TOPRAK UYURKENN DOLAŞALIM KUMSALLARDA ÇILGIN KALABALIK ARTIK UZAKLARDA YORULURSAN YASLAN BANA SARILIP UYUYALIM GÜN BATIMINDAA BELKİ ÜSTÜMÜZDEN BİR KUŞ GEÇER KANADINDAN BİR TÜY DÜŞER İNER DÖNE DÖNE GÖKYÜZÜNDEN HİÇBİR YÜZ GÜZEL DEĞİL SENİN YÜZÜNDEN HAYDİ KALK GİDELİM BU ŞEHİRDENN GÜN DOĞARKEN YADA GÜNEŞ BATARKEN BELKİ KUŞLAR GEÇER ÜSTÜMÜZDEN KANATLARI SENİN ELLERİNDEN... ELLERİNDENN bana bu sarkiyi gönderen kisiye hediyem olsun... ben yoruldum, umarim sen huzur bulursun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.