Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Ben varım bir akşam gözünde aşk tüterse geçmiş günler aklından geçerse kalbin bomboş ümitler biterse sen üzülme ben varım neler geçti kimbilir başından sevgi umdun hep başkalarından ağlama gidenlerin ardından o giderse ben varım zaman durdu sanki beklerken seni ben bir tek sevgiye bağladım kalbimi ayrılmam istersen hiç yanından çağırsan gelirim çok uzaklardan eskiden korkardım yalnızlıktan korkmam sen varsın Ayten Alpman Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Alev alev yanıyorum Buzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor, tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık Sen ışığını arayan güzel günebakan Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim Al beni Ne Yaparsan Yap.. Feridun Düzağaç Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 CANDAN ERÇETİN-GÖKYÜZÜNDE YALNIZ GEZEN YILDIZLAR Gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar Yeryüzünde sizin kadar yalnızım Bir haykırsam belki duyulur sesim Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Kaderim bu, böyle yazılmış yazım Hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm Bir yalnızlık şarkısı söyler sazım Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Tatmadığım zvek kalmadı dünyada Hangi kalbe girdimse kaldı izim Taşa geçer, kendime geçmez sözüm Ben yalnızım, ben yalnızım, yalnızım Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Bir Sancı İçimde Nefes Almak İstiyorum Bana Ne Olur Gücenme Bırak Beni Kendi Halime Unut Beni Yakamoz Misali Vururum Belki Denize Kimin Aklına Gelirim Sence Okudun Beni Gecelerce Hiç Anlayamadın Aşka Emir Verilmez Anlatamadım Gün Doğdu Yıldızım Oldu Onu Senle Paylaşamadım Çok Yalnız Kaldım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2005 Benmişim İçimde kaleler inşa ettim kırılmamak adına Harcına göz yaşı döktüm daha da sağlam olsun diye Şimdi yarattığım zindanlarda ışıksızım Kaçtım kendime saklandım her küstüğümde Vazgeçtim aynalardan vakitsiz uykularda İnsan kendine rağman yaşamayı bilmeli beazen Benmişim kendimden bir korkak yaratmışım Kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm Benmişim kendimi savunurken en çok hançerleyen Bir meçhul olmuşum failim ben Ama beni bana küstüren beni bana kırdıran Kalpsizin hiç suçu yok mu Kim demiş aşıklar hep mutlu olur diye Hesapsız seveceksin, canın ağzına gelsede Vururken yalnızlık yüzüne Sen pay edersin gönlünü onlarca hüzüne Benmişim kendimden bir korkak yaratmışım Kendimi korurken en çok ben ürkütmüşüm Benmişim kendimi savunurken en çok hançerleyen Bir meçhul olmuşum failim ben Ama beni bana küstüren beni bana kırdıran Kalpsizin hiç suçu yok mu Nev Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2005 MASUM DEĞİLİZ-SEZEN AKSU Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl Sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Masum değiliz hiçbirimiz Masum değiliz hiçbirimiz Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl Sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu Bütün dünya günahkar Masum değiliz hiçbirimiz Masum değiliz hiçbirimiz Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2005 Şarkılar seni söyler dillerde nağme adın Aşk gibi sevda gibi huysuz ve tatlı kadın Ama Müzeyyen Senar söyleyecek Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gidiyorum Bu Şehirden Gidiyorum yine bu şehirden Ayaklarım geri geri Tekerlekler almış başını Dönüyor dönüyor Sanki bütün büyük aşkların ortak kaderi Ah beni en çok bu kahrediyor Ah beni beni Vah beni beni Nerelere gideyim nasıl edeyim Al beni beni Sar beni beni Saramazsan eğer körfeze bırak Gurup ile söneyim Söz-Müzik: Sezen Aksu Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 tualden tiryakinim..çok güzel bir parça ya akşamdan beri dilimde bu şarkı var.... Sokaklar şahitsiniz Pişmanım zehir gibi Yanıyor yüreğim Tiryakinim Her sokak lambasında Senin yüzün bilirim Titriyor ellerim Tiryakinim Her günüm Bir kor gibi yanar geçer Her anım bir yıl gibi uzun sürer Son bir isteğim senden Bir daha deneyelim Bunca yıl sonra yine Bu istek çok mu söyle Çıldırtsanda seninim Yalvartsanda seninim Tiryakinim, tiryakinim Kaldırıma uzanmış Karanlığı beklerim Bulutlar seni çizmiş Tiryakinim Her günüm Bir kor gibi yanar geçer Her anım bir yıl gibi uzun sürer Son bir isteğim senden Bir daha deneyelim Bunca yıl sonra yine Bu istek çok mu söyle Çıldırtsanda seninim Yalvartsanda seninim Tiryakinim, tiryakinim Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Bende karçiçeğim dursun zamanı dinliyip duruyorum Dursun Zaman Manga her sabah doğan güneş bir sabah doğmaz oldu elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu gülünce ışık saçan o gözler yaşla doldu ağlama duymaz artık bir varmış bir yok oldu giderken bıraktığı bütün renkler siyah oldu üzülme anla artık belkide huzur buldu... Dursun zaman dursun diyorsunda oyun değilki yaşamak sen inanmasanda bir son var anla herkese inat!!! duysun seni dönsün diyorsunda oyun değilki yaşamak yok bir çaren anla sakın uyanma yıllara inat!!! Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2005 TARKANDAN UNUTMAMALI...... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2005 Yeni Türkü den çember ya dışındasındır çemberin ya da içinde yer alacaksın sabahtan beri ağzımda bu şarkı Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2005 AŞKIN NUR YENGİ - YASEMİN YAĞMURLARI Uyurken senin için inciler dizmek bana düşer Sağ yanımda bir melek söyletir sözleri gülümser Hayallerim uçar hayallere karışır Şarkı olur yağar üstüme Yağar ki zor geçer geceler Hüzün ki hüzün hüzün ki hüzün Salkım saçak yasemin yağmurları Salkım saçak yüreğim Uyurken senin için birşeyler söylemek bana düşer Sol yanımda zamansız sus çocuk gözleri iyimser Masallarım uçar masallara karışır Şarkı olur yağar üstüme Yağar ki zor geçer geceler Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 sevsen bu kadar sessiz kalırmıydın yar her zoru göğüsleyip yanımda kalmazmıydın yar yar aşk kolay değil bir gün anlarsın yar sana yar dedim söyle bundan daha ötesimi var..... Alıntı
Φ kerwane06 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 her cümlede yRİM killi oldugunu soyluyon nereden biliyon bunu diye merak ettim şarap sen ve ben Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2005 Kim bu gözlerindeki yabancıı Yaralar beni yüreğimden Hani ben olacaktım yalancı Başının tacıı Deniz Seki _ Kop Gel Günahlardan Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 murat kekilli---->>>meyro Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2005 seni benden ne bu şehir ayırır nede ecel yüreğim en fazla dil yarası acıtır bu sevdaya hangi yaban eller gelir uzanır kendine iyi bak sana bi şey olmasın... YONCALODİ__DİL YARASI Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Sebebsiz Fırtına Gerilir buyur ah Bir sebepsiz firtina Kardesidir umut askin Kalan elinde avucunda Firtinalardan kurtar beni ya Batirma gemilerimi Umutlar askin teknesi ya Umutlarim tükendi Sensiz olmuyor yerine konmuyor Kimsenin eli senin gibi dokunmuyor Karlara inat yürürüm yollarina Adini camlara yazdim okunmuyor Gerilir büyür ah Bir sebepsiz firtina Kardesidir umut askin Kalan elinde avucunda Firtinalardan kurtar beni ya Batirma gemilerimi Umutlar askin kardesi ya Umutlarim bulutlanir Adina dügümlenir Sensiz olmuyor yerine konmuyor Kimsenin eli senin gibi dokunmuyor Karlara inat yürürüm yollarina Adini camlara yazdim okunmuyor Yaşar Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 bugün aklımdan şarkı geçmiyyoooo Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Ben Bilmem Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nerden çıktın Duyduğum iki sözün biri yalanken seni kim böyle sakladı Anlamadım daha önce nelere yıprandığını Sorun bende mi anlamadım Biz bu aşkla göklere Duyulmamış düşlere Kirlenmiş hayallere uçacaktık Ben bilmem unutmayı ben bilmem Yüreğimde ağırlığınl Sana esir canımla bu yollardan geçemem Yalın Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Son zamanlarda en favori parcalarim.... Badem---> Kara dehil mi? ( özellikle akustik versiyonu süper !!) Nev-------> Benmisim Manga/Göksel------> Dursun zaman... süper !!! Yasar---------> beni koyup gitme Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 kurtlar vadisi__tanrıdan diledim.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 BOB MARLEY DEN OLSUN NO MAN NO CRY Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.