Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2005 Bi seni Konuşurum Akşam üstü uğradım sahildeki kahveye Oturup arkadaşların yanına, Sıcak bir çay söyledim İnce belli bardakta Herkes birşeyler anlattı Kimi sırrını paylaştı Sohbet koyuydu doğrusu Konuştukça azalıyor insanın derdi korkusu Ben de senden bahsettim Anlatırken farkettim Senle başlar biterim Ben senden ibaretim Aşkından esaretim Bana seni hatırlatır bir şey bulurum Sağımı solumu şaşırıp unuturum Uzaklara dalıp dalıp senin olurum Sus olur pus olur bi'seni konuşurum Bi? seni konuşurum, bi? seni konuşurum, Bi? seni konuşurum Sözlerim demli, gamlı, nihavent makamı Konuşurum yerli yersiz senin aşkını Göksel Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2005 YÜKSEK YÜKSEK TEPELERE Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Annesinin bir tanesini hor görmesinler Uçan da kuşlara malum olsun Ben annemi özledim Hem annemi hem babamı Ben köyümü özledim Babamın bir atı olsa binse de gelse Annemin yelkeni olsa açsa da gelse Kardeşlerim yollarımı bilse de gelse Uçan da kuşlara malum olsun Ben annemi özledim Hem annemi hem babamı Ben köyümü özledim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2005 Ben Bilmem Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nerden çıktın Duyduğum iki sözün biri yalanken seni kim böyle sakladı Anlamadım daha önce nelere yıprandığını Sorun bende mi anlamadım Biz bu aşkla göklere Duyulmamış düşlere Kirlenmiş hayallere uçacaktık Ben bilmem unutmayı ben bilmem Yüreğimde ağırlığınl Sana esir canımla bu yollardan geçemem Yalın Offf ben bitiorum bu parcaya yaaaa Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 HERKES GİBİ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim Kalbimde kalbine yok bile kinim Bence artık sen de herkes gibisin. -CEM KARACA- herkes gibisin artık Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 SARI ODALAR "ben senin hayatından gittim oğlum hadi yerime koy birini koyabilirsen ben senin hayatından gittim oğlum hadi dur o sarı odalarda durabilirsen ben sen sen diye bittim oğlum hadi bakalım unut unutabilirsen ben seni yudum yudum içtim oğlum hadi ol eskisi gibi olabilirsen uzak benden aşk uzak artık kanun mudur bu yasaklık inan içimde yok fesatlık alırım başımı giderim efeler gibi hey efeler gibi hey" Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Bir rüya görür gibi seninle bulutlara uçtuğumda Bir ateş yakar beni sevginle tutuştuğumu sanırdım Yağmur olur damla damla öperdim öperdim dudaklarından Bir nehir gibi çağlar akardım akardım damarlarından Değer mi hiç değer mi hiç Değer mi değer mi değer mi söyle Bir rüya ömür boyu Sürer mi sürer mi sürer mi böyle Değer canım değer elbet Değer bir tanem aşk için herşeye Ne hayal ne de gerçek Engel mi kanatlanmadan uçmaya Sezen Aksu Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gel! geç olmadan gün doğmadan gidelim buralardan Sen! Sen istersen dünya dar olur denizler ardından Deli dolu ekmeğime süremem yarınları Bi çıkış yol bulalım artık sevda gemileri demir almadan bu şehirden gidelim artıık Deli dolu ekmeğime süremem yarınları Üzülmeni istemem artık Bu aşkın dizeleri sokaklara taşmadan Bu şehirden gidelim artık Kaf değından ötelere Yıldızlardan güneşlere Sen istersen uçarız gökleree Bu şehirden kaçalım artık Haluk Levent Alıntı
Φ benbusra Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2005 THE WALL annem döneminin marjinallerinden şu andada çok yaşlı değil ama bunu yazan genç nesil hangi ananın babanın ewladısa onun alnından öpüorum , bunca geyiin arasında adam akıllı bi msj wermiş dio..the wall'ın helikopterlisini tavsiye edio filmini mutlaka bulsun dio...slmlar olsun.. Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Ben bu gece karar verdim kuş olup gökde uçmaya Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 GAMSIZ HAYAT Sormayın neden bu durgunluğum Görmeden kuytu yaralarımı Sormayın neden bu huysuzluğum Bilmeden saklı duygularımı Çok mu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca Çok mu kalender sandınız dert anlatmayınca Gamsız hayat, herkese başka sunar garip oyunlarını Gamsız hayat, herkese başka kurar ***** tuzaklarını Gamsız hayat, herkese başka sorar geçmi hesaplarını Gamsız hayat, herkesi başka yorar görmez gözünün yanı Sanmayın biter bu durgunluğum Sarmadan kuytu yaralarımı Sanmayın biter bu huysuzluğum Açmadan saklı duygularım Çok mu güçsüz duruyorum derdimi paylaşınca Çok mu çaresiz dersiniz dertten ağlayınca Söz: Mete Özgencil Yorum: Candan Ercetin Alıntı
Φ cezasahasi Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2005 ya bişey geliyo aklıma ama ne şarkıcıyı biliyom ne şarkının adını tek hatırladığım şehir isimleri var böle chicago miami Los angelas gibi bir kadın sölüyo bana yardımcı olun biraz zor olcak ama elbet biri duymuştur son zamanlarda çalıyo bu klipleride var Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 NURETTİN RENÇBER- ESKİ YARA Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Ben Bilmem Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nerden çıktın Duyduğum iki sözün biri yalanken seni kim böyle sakladı Anlamadım daha önce nelere yıprandığını Sorun bende mi anlamadım Biz bu aşkla göklere Duyulmamış düşlere Kirlenmiş hayallere uçacaktık Ben bilmem unutmayı ben bilmem Yüreğimde ağırlığınl Sana esir canımla bu yollardan geçemem Yalın bi gün bu parcayi gercek anlamiyla aklimdan gecirecegim aklima gelmemisti.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 dağlar Dünyalara değişemem sandığım Bahçelerden çiçekleri çaldığım Onun için ateşlere yandığım Bir zalimin ihanetiyle yandım Dağlar, dağlar, dağlar Geceleri benim için kim ağlar Ben bu gece ölmezsem Ölmem ölmem hiçbir vakit Dağ gibi bir yiğide kıydı geçti sanki vakit Ne demeli şu zalime Kal bu gece kal ya da git Azrail'im şu canımı al bu gece Al ya da git oy Güvendiğim şu dağlara kar yağdı Ayrılık pusuda kaldı gün saydı Azrail'im şu canımı alsaydı Bir zalimin ihanetiyle yandım haluk levent Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 My Number One You're my lover undercover You're my secret passion And I have no other You're delicious So capricious If I find out you don't want me I'll be vicious Say you love me And you'll have me In your arms forever and I won't forget it Say you miss me Come and kiss me Take me up to heaven A and you won't regret it You are the one You're my number one The only treasure I'll ever have You are the one You're my number one Anything for you 'cause you're the one I love You're my lover undercover You're my secret passion And I have no other You're a fire And desire When I kiss your lips, You know, you take me higher You're addiction My conviction You're my passion, my relief, my crucifixion Never leave me And believe me You will be the sun Into my raining season Never leave me And believe me In my empty life you'll be the only reason Helena Paparizou Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Tebdil-i Mekan Nereye gitsem yanımda götürüyorum çilelerimi Valizimde taşıyorum keşkelerimi bilelerimi Havalnmıyor, oyalanmıyor ruhum ne çare Üstüne hasretle dolduruyorum filelerimi Neresinden başlasam, eskisi gibi kolay olmuyor Kelimelere itimadım kalmadı işim çok zor İri yarı, kötü kalpli, boyalı, geçgin kadınlar gibi Dil, çöplerini naylon torbalarında saklıyor Tebdil-i mekanda ferahlık yokmuş aslında Acının yüzölçümü yeryüzünden çokmuş aslında Soranlara "eh işte idare ediyormuş" dersin İyi niyetli değilseler üstü kapalı geçersin Dilersen ara beni ya da yaz bana arada bir iki satır Ya da yazma ne bileyim hani yani tutarsa tersin Sezen Aksu Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gülyabani beni artık yormayın daha fazla sormayın vardır elbet bildiğim boşuna uğraşmayın biraz sinirliymişim bişey beğenmezmişim evden hiç çıkmazmışım iki laf etmezmişim çünkü gülyabaniyim ben çok yabaniyim ben girerim rüyalara hepinizi yerim ben gülyabaniyim ben pek yabaniyim ben girerim rüyanıza hepinizi yerim ben doğduğum günden beri mecburen içerdeyim en doğrusu böylesi dışarı çağırmayın biraz kibirliymişim bi selam vermezmişim biraz acayipmişim galiba deliymişim gülyabaniyim ben çok yabaniyim ben girerim rüyalara hepinizi yerim ben gülyabaniyim ben pek yabaniyim ben girerim rüyanıza hepinizi... Aylin Aslim ve tayfasi... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 orhan hakalmaz ----->>>salında gel gel yanıma...........meydan kız görsün amman amman aman amanın........vb Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Haber saldım Dört bir yana Karanfiller susuz kalmış Muhabbete dost aradım Bu şehri periler sarmış Bitip tükenmez sigaram Ciğerim nefessiz kalmış Herşey yalan olsa bile En güzel aşk zor olanmış Bu sarki Askim a gitsin.... yak askim burdan Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Diyorlarki bazen gözlerinden, Periler doluşmuş bakıyor birer birer, Perilerden sen anlarsın konuş onlarla, Nasıl muhtacım buna... Diyorsunki bazen geceler boyu, Sayıklarmışım olanları birer birer, Düşlerden sen anlarsın konuş onlarla, Nasıl muhtacım sana... Bir gece ansızın gel yine, Elinde mor çiçeklerle, Tazelikle gel yine, Binbir güzel hikayeyle... Sende burdan yak bebeğim.. Alıntı
Φ Efsunlu Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2005 Su olsam, ateş olsam Göklerdeki güneş olsam Konuşmasam taş olsam Yine de oynar mısın benimle Susulsam kusur olsam Ağızdaki küfür olsam Doğuştan esir olsam Yine de oynar mısın benimle Sayılmasam kaç olsam Toprakdaki güç olsam Aptal gibi suç olsam Yine de oynar mısın benimle Benimle oynar mısın... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Bir yiğit de bir güzeli severse - Çukurova yöresi Bir yiğit de bir güzeli severse Emrettiği yere hemen gitmeli Ardına düşmeyle güzel sevilmez Güzelleri koşup koşup bulmalı Zehirdir kötünün ekmeği yenmez Merd olanın ışığı sönmez Bir güzel seversen sözünden dönmez Sevdiğinin halından da bilmeli Dolandım dağları borlara düştüm Kız senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Dostunun derdine ortak olmalı Karac'oğlan der ki n'olup n'olmadan Dost ağlayıp düşman bize gülmeden Biri ölüp biri ile kalmadan Ölecekse ikisi de ölmeli Karacaoğlan bu türküde çoook yürekli bir dostuma canımın içine ŞEVVALİME gelsin...... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 walla hala dilime dolandı tv de gördüm biraz önce aydının bi şarkısı göster göster kırmızı kart diye. seyretmediyseniz seyredin çok komik Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Rüzgar Penceremin perdesini Havalandıran rüzgar Denizleri köpük köpük Dalgalandıran rüzgar Gir içeri usul usul Beni bu dertten kurtar Yabancısın buralara Nerelerden geliyorsun Otur dinlen başucuma Belli ki çok yorulmuşsun Bana esmeyi anlat Bana sevmeyi anlat Bana esmeyi anlat Esip geçmey anlat Anlat ki çözülsün dilim Ben rüzgarım demeliyim Rüzgarlığı anlat bana Senin gibi esmeliyim Leman Sam Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2005 YILDIZLARIN ALTINDA benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında mavi nurdan bir ırmak gölgede bir salıncak bir de ikimiz kalsak yıldızların altında ne keder ne yas olur yıldızların altında çakillar elmas olur yıldızların altında ettiğim ah değildir bahtım siyah değildir buğse günah değildir yıldızların altında yanmam gönül yansa da ecel beni alsa da gözlerim kapansa da yıldızların altında ömer bedrettin uşaklı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.