Φ şirin Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 önceleri sessizdir ayrılanlar mutluluğu başka yerde ararlar oysa geçen günlere yakınırlar ayrılıktır bu çeken anlar için için har gibi kaplar bütün benliğini bir garip olursun bunun ardından bazı bir rüzgar gibi eser ayrılık yeli giden sevgilinin ardından Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 hayat bazen güzel sürprizler yapar adama,arif sağdan da söğüdün erenlerini dinlemeni tavsiye ederim... bende vardı sen söyleyince hemen dinledim evet çok güzel türkü ama arif sağ dan dinlemeseydim keşke adam çok güzel bağlama çalıyor ama ses yok adamda ama yinede ustadır saygım var bende acaip bir türkü arşivi var abi yakında 10 000 türkü olacak az kaldı Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2005 bende vardı sen söyleyince hemen dinledim evet çok güzel türkü ama arif sağ dan dinlemeseydim keşke adam çok güzel bağlama çalıyor ama ses yok adamda ama yinede ustadır saygım var bende acaip bir türkü arşivi var abi yakında 10 000 türkü olacak az kaldı eyvallah, türküyle kal, sevgiyle kal dost.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun biçağumun yarasi kazım KOYUNCU Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Şuan müzik dinleyemiyorum.. Ses sisteminde arıza oluştu..)) Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2005 Dünya benum sanırdım meğersem yanılmışım Felek gözün körolsun ne kadar geç kalmışım En dereye dereye dere belune gelsun Benden başka seversen iki gözün kör olsun Ha bu akan dereler hep gözümün yaşidur Sevup da alamamak ölümün gardeşidur Mektup yazdım karadan dağlar kalksun aradan Kavuşmaya çare yok kavuştursun yaradan Duman geldi da çokti oy dağlarum dağlarum Siz orada oturun ben burada ağlarum Başundaki puşinun dali var çiçeği yok Benum deli gonlümun senden geçeceği yok Yayladan ki yurudum hava güneşli idi Arkama bakamadum gözlerum yaşli idi Oy duman kara duman çiksana yollarumdan Düştum yolun altina tutsana kollarumdan Bi k'arak'uş ağlayi taş vurmiş kanadına Ağlama k'ara k'uşum düşmanun inadına Oy Fadime'm Fadime'm ne da güzel adun var Eskiden sevdan idi şimdi baldan tadun var Etekluğun altina pantol geyiliyi mi Yaktun ha beni yavrum adam yakiliyi mi? kazım KOYUNCU/Fadime çok hareketli güzel bir parça Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Ben Bilmem Kimsenin inanarak kapılacağı bir aşk yokken sen nerden çıktın Duyduğum iki sözün biri yalanken seni kim böyle sakladı Anlamadım daha önce nelere yıprandığını Sorun bende mi anlamadım Biz bu aşkla göklere Duyulmamış düşlere Kirlenmiş hayallere uçacaktık Ben bilmem unutmayı ben bilmem Yüreğimde ağırlığınl Sana esir canımla bu yollardan geçemem Bu sabah dinledim ve bittim yaaa... Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 DAĞLARDA KAR OLSAYDIM Şu dağlarda kar olsaydım... Bir asi rüzgar olsaydım... Arar bulur muydun beni, Sahipsiz mezar olsaydım? Şu yangında har olsaydım... Ağlayıp bizar olsaydım... Belki yaslanırdın bana, Mahpusta duvar olsaydım... Şu bozkırda han olsaydım, Yıkık, perişan olsaydım... Yine sever miydin beni, Simsiyah duman olsaydım? Şu yarada kan olsaydım, Dökülüp ziyan olsaydım... Bu dünyada yerim yokmuş, Keşke bir yalan olsaydım!.. Ahmet KAYA Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Hey! Günaydın çocuklar Siz hiç kırmızı bir ağaç gördünüz mü ? Hey! Hey! Günaydın çocuklar Gökyüzü neden mavi düşündünüz mü? Dün gece düşündümde Renkler olmasaydı Yaşanmazdı bu dünyada Korktuğum odur ki Kapkara bir dünyayı İsteyenler var aramızda Oyun ister bazen çocuklar Tabancalar tüfekler kılınçlar Zevk meselesi bu karışılmaz Tartışılmaz zevkler ve renkler Sizin olsun bütün bu zevkler Bırakın renkleri çocuklara... BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 iki tane türkü takılmış nerden takıldı bilmem ama çok hoş ezgiler...sözler tam yok iki üç kelime birşey ama çok şey ifade ediyor oğlun kızın olsun hele unutursun mihribanım.....biri bu diğeride: mevlam ayrılık vermesin gökte uçan kuşa leyla.... Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Ah, küçücük gemi, sulara attın şimdi kendini, delisin Ah, yakarlar seni, dönmezsin bir daha geri, delisin Ah, peşimde rüzgâr, ne yağmurlar dost ne bir kıyı var, deliyim Ah, düşlerim kaldı, yalnızım düşlerim kaldı, deliyim Kime sorsam dönüşüm yok Nereye gitsem mavi Yelkenimde deli rüzgâr Her yanım tuz, deliyim Ah, yaralı kalbin, sönüp gidecek yaralı kalbin, delisin Ah, küçücük gemi, dönmezsin bir daha geri, delisin Ah, deniz olayım, tuzumu rüzgârda savurayım, deliyim Ah, ne yelken ne yel, köpüklerde kaybolayım, deliyim Kime sorsam dönüşüm yok Her gemi biraz deniz Her yanım mavi, her yanım yel Her yanım tuz ezginin günlüğü/gemi Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2005 i tried to kill the pain but only brought more i lay dying and i'm pouring crimson regret and betrayal i'm dying, praying, bleeding and screaming am i too lost to be saved am i too lost? my God my tourniquetttttt return to me salvationnnnnnnnn my God my tourniquetttttttttt return to me salvationnnnnnnnnnnn do you remember meeee lost for so long will you be on the other side or will you forget me i'm dying, praying, bleeding and screaming am i too lost to be saved am i too lost? my God my tourniquetttttt return to me salvationnnnn my God my tourniquettttttt return to me salvationnnnnnnnnnn yine aynı............... :P Alıntı
Φ wyattearp Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 nedir çektiklerim senin elinden ne istersin benim gibi garipten her gün bana zulüm etmek suçundan mahkemeye versem seni asarlar cehennemde seni cayır cayır yakarlar seven insan böyle mi olur bilmem ki seni benim kadar kimse sevemez ki senin gibi yare cefa edeni cehennemde cayır cayır yakarlar mahkemeye versem seni asarlar... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma taktığım sensin Dağ gölleri gibi, gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede, gök nerede, ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin. Yanarım, yanarım tutuşur Yanarım kavurur ateşim Seni de beni de belalım, ah belalım. Sezen Aksu üstüne damardan giren ask sarkisi tanimam Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2005 gökhan kırdar -yerine sevemem Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Domates biber patlican Bir anda bütün dünyam karardi Bu sesle sokaklar yankilandi Domates biber patlican Keske hislerimi sana açikça anlatabilseydim Sana deli gibi asik oldugumu söyleyebilseydim Gözgöze geldiğimiz o anda Sanki dilim tutuldu bir anda Konusamadim karsinda Oysa bütün cesaretimi toplayip sana gelmistim Senin için çarpan su kalbim gör istemistim Tam elini tutmak üzereyken Askimi itiraf edecekken Sokaktan gelen o sesle yikildi dünyam Simdi benden çok uzaklardasin ama biliyorum Belki birgün dönersin diye dualar ediyorum Seni bir daha görsem yeter Inanki bu bir ömre bedel Yeter ki bitmesin bu rüya Nereye gitsem ne yana baksam hep seni görüyorum Biliyorum artik çok geç ama yine de bekliyorum Her sey bos geliyor bana Sarilacagim simSIKI sana Yeter ki yikilmasin bir daha dünyam B.Manco cocuklugumda bu parcayi cok severdim hala da öyle de, ama o zamanlar hep düsünürdüm sokaktan domates biber patlican die gelen sesle adamin nie dünyasi yikilio die... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 feridun düzağaç tan ben kısacası f.d. çok hoş........... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2005 BENİ UNUTMA Bir gün daha yaşandı ve bitti Küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle Her hangi bir gündü çok önemli değildi Seni düşündüğüm bir kaç andan başka Bilirim herkes boyuna düşeni yaşar Ve her yeni günde değişir hep bir şeyler Sende kendi payından bir hatıra seç ne olur Ve o ben olayım unutma beni unutma Beni unutma unutma beni unutma Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana Sende kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma beni unutma Bilir misin seni gerçekten sevdim Sevdiğim daha bir çok şeyin arasında Bir tek seni seçtim hatıralar arasından Sebep diye bir küçük mutluluğum ....beni unutmayın olur mu? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 alöö, ne demek beni unutmayin??? Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 hayırdır bacılar ! Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 BENİ UNUTMA Bir gün daha yaşandı ve bitti Küçük sevinçleri ve küçük kederleriyle Her hangi bir gündü çok önemli değildi Seni düşündüğüm bir kaç andan başka Bilirim herkes boyuna düşeni yaşar Ve her yeni günde değişir hep bir şeyler Sende kendi payından bir hatıra seç ne olur Ve o ben olayım unutma beni unutma Beni unutma unutma beni unutma Bilirsin unutulmak dokunur ya her insana Sende kendi payından bir hatıra seç Ve o ben olayım unutma beni unutma Bilir misin seni gerçekten sevdim Sevdiğim daha bir çok şeyin arasında Bir tek seni seçtim hatıralar arasından Sebep diye bir küçük mutluluğum ....beni unutmayın olur mu? seni unutmak mümkün mü de bu parcayi kim söylüyodu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 BACI KİM OLACAK SEZEN AKSU AYIP ETTİN ŞİMDİ Kayahan - Minnacık Sevdacık Evi beyaza boyattım Kapısına seni yazdım Erkenden uyandım Yağmurlara baktım Yağmurlara baktım Daldım oyalandım Güller açılınca, gülüyorsun sandım Kuşlar uçuşunca, biliyorsun sandım Hadi geliver, hadi gülüver Mini mini minnacık Hadi geliver, hadi gülüver Mini mini sevdacık Evi beyaza boyattım Kapısına seni yazdım Derdime de dayandım Mazimize baktım Mazimize baktım Daldım oyalandım Güller açılınca, gülüyorsun sandım Kuşlar uçuşunca, biliyorsun sandım Hadi geliver, hadi gülüver Mini mini minnacık Hadi geliver, hadi gülüver Mini mini sevdacık ne hikmetse bugün bu parça takıldı aklıma..... Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Sarsam seni gönlümce güzel Bahtıma kansam Öpsem.. o alev saçları Baştan başa yansam Ateş kesilen dile Aşkını ansam Öpsem ..o alev saçları Baştan başa yansam.. ----------------------------------- Hani o bırakıp giderken beni Bu öksüz tavrını takmayacaktın Alnına koyarken veda buseni Yüzüme bu türlü bakmayacaktın Gelse de en acı sözler dilime Uçacak sanırım birkaç kelime Bir alev halinde düştün elime Hani ey gözyaşım akmayacaktın... Beste:Yusuf NALKESEN Alıntı
Φ Piraye Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 kara gül ............................ ben sende ülkemi sevdim..... ben sende seni sevdimm avuçlarken yüzünü yahut dokunurken sessiz ne yeminler bozdum geceler büyürken sensiz ne yeminler bozdum yıllar geçerken sitemsizz ........................ nedense bu şarkı hep dilimde bu gün '' yeminler bozulmak içindir'' Piraye Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 yaaa evet Sezen Aksu tabi, cok ayip ettim valla ..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.