Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 sevdim seni bir kere, başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem daha yolun başındasın değişirsin diyorlar oysa sana çıkıyor bildiğim bütün yollar sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 sevdim seni bir kere,başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem daha yolun başındasın değişirsin diyorlar oysa sana çıkıyor bildiğim bütün yollar sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir 15847[/snapback] CANIMCIM MİLKYWAY'İM HAYATIMIN ŞARKISINI YAZMIŞSIN NE DİYEYİM SANA SÜPER SÜPER SÜPER... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 sevdim seni bir kere,başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem daha yolun başındasın değişirsin diyorlar oysa sana çıkıyor bildiğim bütün yollar sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir 15847[/snapback] CANIMCIM MİLKYWAY'İM HAYATIMIN ŞARKISINI YAZMIŞSIN NE DİYEYİM SANA SÜPER SÜPER SÜPER... 15858[/snapback] Şöyle bir iltifat göremedimde ona yanarım. Yoksa şarkımı yazamadım ne?? Sevgiler... Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 bence deminki şarkı oldukça iyiydi.. ben seni tebrik ederim..eğer istediğin buysa..süper, süper,süper sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 bence deminki şarkı oldukça iyiydi..ben seni tebrik ederim..eğer istediğin buysa..süper, süper,süper sevgiler 15872[/snapback] Şimdi bu iltifatın muhatabı kim..?? Bensem süper bir şarkı yazdığımı hatırlamıyorum. Ben değilsem burnumu sokmuş bulunuyorum özür.. Saygılar yada sevgiler.. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 sevgili kralx, sen bu aralar fazla alıngansın, sadece hoş birşey söylemek istemiştim asıl ben özür diliyorum.. sevgiler Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 abi anlaşın artık ya Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Demek oluyorki o iltifatların muhatabı benmişim, ama haketmemişim. Neden haketmemişim.. Çünkü şakasına bi yabancı şarkı yazdık, süper falan değildi.. Saygılar.. Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 eğer haketmedim diyorsan....... sen bilirsin sevgiler Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2005 eğer haketmedim diyorsan.......sen bilirsin sevgiler 15890[/snapback] Hakettiği şeylerde alkışlanmak, insana enerji verir. Ama haketmediğini bilen bir insan, o haketmediği şey üzerine alkış alıyorsa, prensipte haketmiyor ama haketmiş gibi görünüverelim mantığını gördüğü için enerji kaybeder. Baksana hiç enerjim kalmadı.. Saygılar.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Artık yeşerecek bir dalım yok Yağmurlar yağsa da hoş yağmasa da Üç günlük ömrümü bir günde yitirdim Yarınlar olsa da hoş olmasa da Paydos,mutluluğa paydos artık Kaderim Gülse de hoş gülmese de Üçgünlük ömrümü bir günde yitirdim Yarınlar olsa da hoş olmasa da Makam:Kürdilihicazkar Beste:Necdet TOKATLIOĞLU Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Selam olsun ağalar beyler Mor sümbüllü alaca dağlar Yol verin hele bir yol geçeyim Yol verin yare kavuşayım Yol verin ağalar beyler Bitsin bu hasret Bekledim tam yedi iklim geçti Bekledim bağ bahçe bozuldu Yol verin ağalar beyler Bitsin bu hasret BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2005 Bu sabah işe geldiğimden beri salkım söğüt 4ten oğuzun şarkısını mırıldanıp duruyorum.sizede mırıldanayım bari ama tıkayın kulaklarınızı SANDIK SANDIĞA DAYALI sandık sandığa dayalı yazması mavi boyalı ben seni böyle mi sevdim dudağı kaşı boyalı öldüm öldüm, öldüm öldüm öldüm öldüm, öldüm öldüm yar yüzümü derde gömdüm bunda benim suçum neydi sen çağırdın bende geldim kaşlarını eğdirirsin birbirine değdirirsin güzelliğin yoktur ama sen kendini sevdirirsin öldüm öldüm, öldüm öldüm öldüm öldüm, öldüm öldüm yar yüzümü derde gömdüm bunda benim suçum neydi sen çağırdın bende geldim Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yine bir gülnihal aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem bi-bedel ol güzel Ateşin ruhleri yaktı bu gönlümü Pür eda, pür cefa ,pek küçük ,pek güzel Görmedim kimsede böyle bir dilruba Böyle kaş ,böyle göz ,böyle el, böyle yüz Aşıkın bağrını üzmeye göz süzer El aman pek yaman her zaman ol güzel Makam:Rast Beste:Dede Efendi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Sanki gece çağırdı beni Sanki rüzgar fısıldıyor seni Sanki kaybolan aşkımız Yeniden yaşar gibi Sevdalılar kumrular gibi Kuytularda kayboldu şimdi Sensiz geçmiyor günler Sensiz bitmiyor geceler Kalpler beraber gözler beraber Ele ele seninle güzeldi geceler BARIŞ MANÇO Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Yamali tövbeler.. Mustafa Sandal su müzik kanallarini dinlemek cok tehlikeli yaa, olur olmaz sarkilar takilio insanin kafasina.. simdi bütün gün... ne yalanciyim, ne de melek sana dünyanin yolu gerek, unutuluuuuur elbet, sarmadiysa muhabet söyleyip duracagim Alıntı
Φ fındıkkurdu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 güvertede gezer iken aman kunduram kaydı ipekte mendilimi Halilim aman rüzgar aldı çakırda gözlü güklsümümü aman koomsular aldı burasıda astfalt değil Halilim aman bitez yalısı cigerime ateş saldı telli kursun yarası Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 BEN OLE UZUN UZUN YAZMAYA ÜŞENİYORUM SADECE İSİMLERİNİ YAZACAĞIM KUSURUMA BAKMAYIN.VALLA ÇOK YORGUNUN NE YAPAYIM YAZACAK HAL KALMAMIŞ BENDE............ MURAT KEKİLLİ-ANKARA EFKAN ŞEŞEN-SIZI Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bak yine "elvda meyhaneci" takildi kafama iyi mi? yine yeni yeniden... aaa birde agora meyhanesi, özellikle Nilüfer den... üc aylara girmisiz ben meyhane sayikliorum, durum vahim Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bak yine "elvda meyhaneci" takildi kafama iyi mi?yine yeni yeniden... aaa birde agora meyhanesi, özellikle Nilüfer den... üc aylara girmisiz ben meyhane sayikliorum, durum vahim 16789[/snapback] ALEMSİN ALATURKA... HOŞUMA GİTTİ DUR HAZIR GELMİŞKEN BENDE YAZAYIM... SEVME BENİ SEVDALARDAN VURGUNLAR YEDİM BANA ÇOK GÖRDÜĞÜN O AŞKI SEN ELLERE VER TERK EDİLİŞİM İLK DEĞİL ALIŞIR GÖNLÜM SEVİLMEDEN SEVMEK VAR YA O DAHA BETER HADİ BENİ ÖLDÜR BENİ UNUT HADİ BENİ GÖM YALNIZLIĞA HADİ BANA HEPSİ YALAN DE BENİ BIRAKMA... SONER ARICA(SÜPER) Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 derdim ne bilmiyorum ama sabahtan beri metalica the unforgiven ve nothing else metter ard arda çalıyor arada bir green day giriyor devreye wake me up when septeber ends wardır sanırım darağacına giderken bir açıklaması Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bak, nothing else matters i bende cok severim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 bak yine "elvda meyhaneci" takildi kafama iyi mi?yine yeni yeniden... aaa birde agora meyhanesi, özellikle Nilüfer den... üc aylara girmisiz ben meyhane sayikliorum, durum vahim 16789[/snapback] ALEMSİN ALATURKA... HOŞUMA GİTTİ DUR HAZIR GELMİŞKEN BENDE YAZAYIM... SEVME BENİ SEVDALARDAN VURGUNLAR YEDİM BANA ÇOK GÖRDÜĞÜN O AŞKI SEN ELLERE VER TERK EDİLİŞİM İLK DEĞİL ALIŞIR GÖNLÜM SEVİLMEDEN SEVMEK VAR YA O DAHA BETER HADİ BENİ ÖLDÜR BENİ UNUT HADİ BENİ GÖM YALNIZLIĞA HADİ BANA HEPSİ YALAN DE BENİ BIRAKMA... SONER ARICA(SÜPER) 16834[/snapback] cok güzel, hatirlattigin icin tesekkürler Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2005 RİCA EDERİM ALATURKA... AYIPTIR SÖYLEMESİ REPERTUAR'IM ÇOK GENİŞTİR Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.