Misafir şevval Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Leman Sam - Kıyamam Bir gün anlayacaksın neden sessizce gittiğimi Senden vazgeçmek uğruna nasıl bir savaş verdiğimi Mevsim kış olur hani bir yudum güneş bulamazsın Sonsuz uçurumlardaki çiçeklere dokunamazsın Her sabah bir sayfa daha eksilip gidiyor ömrümden Ömrümün yıkıntılarında can çekişiyor umutlarım Ellerimde acılar ellerini tutamam kıyamam kıyamam sana Yollarımda ayaz var yaklaşma yollarıma kıyamam kıyamam sana Karanlık gacalere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana Alıntı
Φ milkyway Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 sevgili şevval, bu ne kadar güzel bir şarkıdır.. hatırlattığın için sağol.. Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2005 evet bende çok severim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde Yara aldım bundan ? yıl önce Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye Teşekkürler büyüyorum sizinle Sebnem Ferah Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2005 ELİNİ SON DEFA YANAĞIMA KOY İSTEMİYORSAN GİDERİM GİDERİM SERİN BİR SONBAHAR AKŞAMINDA SÖZ İSMİNİ UNUTUR SİLERİM SİLERİM TUTTUĞUN KALEM OLSA YÜREĞİNİN ELLERİ BİR DEFA DAHA YAZSA BEBEĞİM BEBEĞİM EĞER BİR MASAL PERİSİ GİRERSE RÜYALARINA ÖLDÜ DERSİN GÜL GÜZELİ TILSIMINI KAYBETTİN UĞRUNA DÖKTÜĞÜM GÖZ YASLARI İÇİN YAĞMURDAN ÖZÜR DİLERİM DİLERİM KURUTTUĞUM KIZIL GÜLLERİ ALIP SENİN İÇİN SENDEN GECERİM GECERİM TUTTUĞUN KALEM OLSA YÜREĞİNİN ELLERİ BİR DEFA DAHA YAZSA BEBEĞİM BEBEĞİM EĞER BİR MASAL PERİSİ GİRERSE RÜYALARINA ÖLDÜ DERSİN GÜL GÜZELİ TILSIMINI KAYBETTİN leman sam/gül güzeli Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 ELİNİ SON DEFA YANAĞIMA KOY İSTEMİYORSAN GİDERİM GİDERİM SERİN BİR SONBAHAR AKŞAMINDA SÖZ İSMİNİ UNUTUR SİLERİM SİLERİM TUTTUĞUN KALEM OLSA YÜREĞİNİN ELLERİ BİR DEFA DAHA YAZSA BEBEĞİM BEBEĞİM EĞER BİR MASAL PERİSİ GİRERSE RÜYALARINA ÖLDÜ DERSİN GÜL GÜZELİ TILSIMINI KAYBETTİN UĞRUNA DÖKTÜĞÜM GÖZ YASLARI İÇİN YAĞMURDAN ÖZÜR DİLERİM DİLERİM KURUTTUĞUM KIZIL GÜLLERİ ALIP SENİN İÇİN SENDEN GECERİM GECERİM TUTTUĞUN KALEM OLSA YÜREĞİNİN ELLERİ BİR DEFA DAHA YAZSA BEBEĞİM BEBEĞİM EĞER BİR MASAL PERİSİ GİRERSE RÜYALARINA ÖLDÜ DERSİN GÜL GÜZELİ TILSIMINI KAYBETTİN leman sam/gül güzeli 13411[/snapback] bugünde dilimden düşmüyor Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Sorma bana nafile neler düşündüğümü söylemem tek söz bile çözemedim bu düğümü Söyleyemem... Seviyordum belkide..Seni ben bir zamanlar Uçtu,uçtu gönüldeki deyiversem kim anlar Söyleyem..Söyleyemem.. Gönülde kaybolanı ismini duya duya Söylemek isterim de geçmişteki yaralar, Gerçekten duya duya... Söylemek İsterim de Söyleyemem..... Türk Sanat Müziği Eseridir ancak şimdi unuttum bestecisini Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Samanlıktan kaldıramadım samanıda zühtüüüü Ben sana yandım zühtü hele yandım zühtüüü teeyyy teyyy.... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 cocuklugumun sarkisi... arkdasim eseeek, (sözüm forumdan disari tabeee..) Baris Manco Alıntı
Misafir maydalin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2005 Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Şavkı Vurmuş Pencereden Bacadan Uykusuz Mu Kaldın Dünkü Geceden Uyan Uyan Yar Sinene Sar Beni Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş Nasıl Edem Ben Dağlar Haramı Açma Yaramı Perişanım Ben Yüce Dağ Başından Aşırdın Beni Onulmaz Dertlere Düşürdün Beni Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş Madem Soysuz Bende Gönlün Yoğudu Niye Doğru Yoldan Şaşırdın Beni Aşağıdan Gelir Eli Boş Değil Söylerim Söylemez Gönlüm Hoş Değil Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş Bir Güzeli Bir Çirkine Vermişler Baş Yastığı Kendisine Eş Değil Dağlar Gışımış Yolcum Üşümüş Nasıl Edem Ben Dağlar Haramı Açma Yaramı Perişanım Ben ilkay söylüyor anonim bir türkü eski sevgiliye atfen günde bir kez dinliyeceğim Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönlümün içindedir gözden ırak sevgili Çekilmez biçimdedir bu iftirak sevgili Ah...Ah... Bu iftirak sevgili.. Gözüm yolda gönlüm sende Tahammül kalmadı bende Yokmu acep bir bilende Seni nerde bulayım,gökte mi yerde misin... Ya kimlerden sorayım,sonsuz seferde misin Sanma ki vefasızım Ah... Bahtımda cefasızım Ah... Sana ilk sözümdeyim sevgilim.. Aşkımda riyasızım sevgilim.. Unutulmaz bestekarımız Saadettin Kaynak... rahmetle anıyorum Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Bir damla suya hasret kurumuş bir dağ gibiyim sensiz Dalgalara kapılmış dümensiz küreksiz bir sal gibiyim sensiz Dinle sevdiceğim, gözbebeğim, tatlı dillim Bu belkide sana son seslenişim Al al beni tut elimden al yanına Sar sar beni sar beni acılarla dinle.... BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ casrooo Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 m.kemal kahraman kardeşler=ferfecir Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2005 Samanlıktan kaldıramadım samanıda zühtüüüüBen sana yandım zühtü hele yandım zühtüüü teeyyy teyyy.... 14287[/snapback] demek aklindan bu saki geciodu, ilginc? bi de nonos diilim dersin simid Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Göze mi geldim,sen mi unuttun Gelmiyorsun ah.. Öyle karanlık gece ki ruhum Olmuyor sabah.. Yüksel ufuktan ,sineni göster Bir gün göreyim Öyle karanlık gece ki ruhum Olmuyor sabah... Makam:Nihavent Beste:Osman Nihat AKIN Saygılar Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Daha on altı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitmiş gurbete bal sultan Ve karanlık gecelerde ışıldar tüm yıldızlar... Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her açan çiçekte yine sen bal sultan... BARIŞ MANÇO Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Güz yagmurlariyla bir gün göçtün gittin, Ìnanamadik Gülpembe. Bizim iller sessiz, bizim iller sensiz, Olamadi Gülpembe. kimden oldugu malum Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2005 bir kenar mahalleliyim mecburen parasızdır ceplerim ev önlerinde babalar kızına baksam cinayet sebebiyim bir kenar mahalleliyim mecburen kılıksız gezerim beyoğlunda pupa yelken polisler rüzgarına değer sopa yerim vaaayyyy.... ahmet kaya... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Kim demişse iki gönül bir olunca Samanlık seyranmış bir de bana sorsa El kızı doyar mı çavdar ekmeğiyle Babası büyütmüş baklava börekle Geriye ne kaldı bir kuru sevdayla Ne köy olur benden ne de kasaba BARIŞ MANÇO Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Kuyu basina vardim zeynep im bekler diye Nasil haber il almissa dayi emmi hep orda dediler "Ne ararsin? Kizi almak mi istersin? Sana bir cift cözümüz var hele buysa niyetin Iste hendek iste deve ya atlarsin ya düsersin baktin olmaz vazgecersin zordur almak bizden kizi Iste halep iste arsin Ya asarsin ya bicersin baktin olmaz vazgecersin zordur almak bizden kizi" Sögüdün dali uzun Barisin gönlü hüzün Elim eline degmedi Baris Manco Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 green day wake me up when september ends Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Söğüdün dalı uzun Barışın gönlü hüzün Yüreğimde aynı türkü Seneler sonra bugün Dayı emmi yaşlanmış Develer kervan olmuş Zeynebimden haber sordum Başkasına yar olmuş İşte hendek işte deve Ya atlarsın ya düşersin Baktın olmaz vazgeçersin Zordur almak bizden kızı ( yeni versiyonu ) BARIŞ MANÇO Alıntı
Φ askmiracle- Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 YETİNMEYİ BİLİRMİSİN? SANA VERDİĞİ KADARIYLA HAYATIN HOŞ;BİLSENDE BİLMESENDE YARA BERE İÇİNDE BURALARDAN GEÇECEKSİN KAZANMAYI İSTERDİM KAYBETMEYİ DEĞİL AMA OLMADI YAR KENDİNİ KAYIRIYOR HER İNSAN BU YÜZDEN AŞKA KIYAR... GİDERİM ALIŞIĞIM GİTMELERE DİRENDİ BU CAN NE BİTMELERE GİDERİM ALIŞIĞIM GİTMELERE GEREK YOK İSYAN ETMELERE... SEVGİLİ IŞIN'IM Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 VUR DA ÖYLE GİT İdam mahkumunun söz hakkı vardır Bari son arzumu sor da öyle git Arının çiçekte göz hakkı vardır Bir buse içimi dur da öyle git Madem gidiyorsun bura son durak Ne adres ne mektup ne resim bırak Kendinden bir parça bir cisim bırak Saçından bir kaç tel ver de öyle git Ardımdan bir damla yaş dökeceksen Adımı andıkça ah ah çekeceksen Kabrime bir gonca gül dikeceksen Ne olur yaşatma vur da öyle git Hem yıllarca oyna gönül sahnemde Hem perdeyi kapat en mutlu demde Sitem oklarına hedef sinemde Açtığın yarayı sar da öyle git Pişmanlık duyar da dönersen geri Gel de gör aşkından kalan eseri Seyret ateşinin düştüğü yeri Hasretin zulmünü gör de öyle git Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2005 Ellerimin altından kayıp gider zaman Gözlerimi diktim yollarına geliyor musun Eridim yaktığım mumlar gibi geçiyor zaman Gözlerimi diktim yollarına dönüyor musun Dönüyor aman dünya başım duman Batıyor aman acıtmıyor senin sevdan Gittiğinde yazdı sonbahar geçti Ve bütün mevsimler Bittiğimi yazdı okumadın mı Beni manşetlerden Gittiğinde yazdı kaç bahar geçti Şunun şurasında Şimdi aşkımız bir annenin Çocuğa duasında Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.