Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2010 14 yıl Admin Ateşle Oynayan Kız (2009) - The Girl Who Played with Fire (Flickan Som Lekte Med Elden) Ejderha dövmeli Kız filminin devamı gibi çekilmiş bir film gibi değil bence öyle. Oldukça akıcı ve bir seri cinayetlerle Lisbeth'in üzerine doğru giden ve karmaşık bir polisiye haline dönen film gene bir gazeteci olan Mikael Blomkvist'in ilgi alanına girecektir. Daha önce tanıdığı Lisbeth'in bir katil olmadığına inancı tamdır ve bunu kanıtlamak için Lisbeth'i bulması gerektirğinide bilmektedir. Film oldukça akıcı ve sürükleyici bir şekilde giderken seyirciyi şoke eden gelişmelerde cabası.... Sakın kaçırmayın diyorum.... Oyuncular: Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre, Hans Christian Thulin, Sofia Ledarp, Peter Andersson, Georgi Staykov, Yasmine Garbi, Micke Spreitz, Tehilla Blad, Annika Hallin Yönetmen: Daniel Alfredson Tech expert Lisbeth Salander (Noomi Rapace) becomes the prime suspect when two journalists, including Dag Svensson (Hans Christian Thulin), die after Millennium magazine publisher Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) launches an exposé of the Swedish sex trade. In Part 2 of the trilogy based on the action novels of Stieg Larsson, the vampiric Salander vanishes as Blomkvist digs deep into a possible conspiracy. Cast: Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre, Hans Christian Thulin, Sofia Ledarp, Peter Andersson, Georgi Staykov, Yasmine Garbi, Micke Spreitz, Tehilla Blad, Annika Hallin Director: Daniel Alfredson Üçleme: Ateşle Oynayan Kız Ejderha Dövmeli Kız Eşek Arası Kovanını Tekmeleyen Kız
Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2010 14 yıl Bunu da kaçırmadık Hem Ejderha Dövmeli Kız hem de Ateşle Oynayan Kız, içinde istediğim herşeyi bulduğum iki film olarak tanımlayabileceğim özelliklere sahiptiler. Kitaplarını okumadım, muhtemelen kitapları filmden de güzeldir ama iyi ki de okumamışım. Çünkü eğer okumuş olsaydım filmlerden bu kadar zevk alamayabilirdim belki de... Bu da güzeldi, ilki belki daha hareketli, daha enerjisi yüksek bir film olduğu halde bu da ondan aşağı kalmamıştı... İlk film biraz daha gerilimli ve polisiye içerikli bir filmdi; Ateşle Oynayan Kız ise ilk filmde bolca merak ettiğimiz Lisbeth karakteri üzerine işlenmişti. Yani kısaca diyebiliriz ki Ateşle Oynayan Kız, doyurucu bir filmdi, ilkinin boşluklarını dolduruyordu... Beğendim mi? Evet, beğendim Sevgili Adminimiz'e de güzel film önerileri sebebiyle saygılarımı sunuyorum Fragmanı da ekleyelim http://www.youtube.com/watch?v=o9G4GiUxJek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.