Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2010 14 yıl Admin Beyaz Kurdele (2009) - The White Ribbon (Das Weiße Band: Eine Deutsche Kindergeschichte) Bir Alman yapımı olan film, 1913 yılında Almanyada kırsal alanda geçen olayları ve Almanya eğitim sistemine kazandırdığı sistem ile hatırlanacağı ve yaşama bir göz atan film olarak hafızalarımıza geçecektir. Almaya'nın eğitim sistemine geçen ve bu özelliği ile sistemin üzerinde etkisi olan bir yapıyı tartışan bu filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Biraz ağır ilerlesede iyi bir film olma yolunda katetttiği yolu sizlere anlatmakla bitiremem... Ulrich Tukur'a dikkat edin lütfen... Oyuncular: Ulrich Tukur, Susanne Lothar, Theo Trebs, Christian Friedel, Leonie Benesch, Ursina Lardi, Fion Mutert, Michael Kranz, Burghart Klaussner, Josef Bierbichler, Marisa Growaldt, Janina Fautz, Jadea Mercedes Diaz, Steffi Kühnert Yönetmen: Michael Haneke At a rural school in northern Germany in 1913, a form of ritual punishment has major consequences for students and faculty. But the practice may have bigger repercussions on the German school system -- and maybe even on the growth of fascism. Celebrated Austrian filmmaker Michael Haneke helms this Golden Globe-winning, sumptuously photographed black-and-white drama that stars Susanne Lothar, Ulrich Tukur and Theo Trebs. Cast: Ulrich Tukur, Susanne Lothar, Theo Trebs, Christian Friedel, Leonie Benesch, Ursina Lardi, Fion Mutert, Michael Kranz, Burghart Klaussner, Josef Bierbichler, Marisa Growaldt, Janina Fautz, Jadea Mercedes Diaz, Steffi Kühnert Director: Michael Haneke
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2011 14 yıl Dorian Grey'in Portresi isimli kitapta şöyle bir cümle vardır: "" Bir kişiliği bozmak istiyorsan, islah et yeter" Filmdeki çocukların her biri küçüktüler, masumdular, büyüdüler ve Nazi oldular... Filmdeki babaların hiçbiri ise insanlıktan nasibini alamamıştı. En baba görünen bile...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.