Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2010 14 yıl SAYGI SEVGİ VE ÖZLEMLE ANIYORUZ..... ATATÜRK'E GÖRE ATATÜRK; İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan, aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2010 14 yıl Bir çağın kapandığı gün bugün. 72 yıl sonra hala acısı içimizde... Günümüzde yaşananlardan dolayı ise acı ve özlem daha da büyüyor. "Rahat uyu" , "ruhun şad olsun" diyemiyorum Atam. Kendi içim rahat değilken, kabrine gelmeye yüzüm yokken, karşında durmaya cesaretim yokken nasıl söylerim bunları. İçim kan ağlıyor Paşam. Elim kolum bağlı... Seni çok özlüyorum Paşam...
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2010 14 yıl Atatürk'ten sonra gecen süreye bakildiginda bir arpa boyu kadar bile yol alamamis olmamizin acisi ve hüznünü yasiyorum.Onu sadece heykel ve resim olarak yasatanlarin bu ülkeye ne verdiklerini soruyor ve karsiliginda kendime "HIC BIRSEY VERMEDILER"cevabini veriyorum. 72 yil sonra,Türkiye'min haline baktigimda hala Atatürkcüyüm diyenlerin sahte gözyaslarini görüyorum. Bagimsizligimizin 89.yilini kutlarken gercekten Mustafa Kemal öncülügünde bu millete ve bu devlete kazandirilan bagimsizliktan geriye ne kaldigini soruyorum kendime;Aldigim yanit hicbirsey kalmadi oluyor. Ekonomisini yabancilara teslim etmis bir ülke ve millet ben bagimsizim diyebilirmi?Bankalarini yabancilara satmis olanlarin "BIZ BAGIMSIZIZ"demeleri ne kadar gercegi yansitiyor. Bayraginin nerde ve nasil dalgalanacagini,Istiklal Marsinin nerede nasil söylenecegini yabancilarin isteklerine göre uygulayan bir millet ne kadar bagimsizdir. Askerinin basina cuval gecirtenlerin,cuvali gecirene el pence divan duranlarin "BIZ TÜRKIYE'YI BILMEM KACINCI ÜLKE YAPTIK"demeleri ne ifade eder ki? AB/D'nin kucaginda semiren cemaatlerin iktidar oldugu bir ülke ne kadar bagimsiz olabilir? Askerine,Ordusuna,ülkenin kurucusuna,Devlete sabah aksam küfredenler varsa eger bunlara Cumhuriyetin Savcilari hesap soramiyor AB böyle istiyor diyerek küfredenleri degilde küfredenlere karsi olanlari tutuklatiyorsa bu ülke bagimsiz degildir. Eger bir Avrupa Birligi bir Amerika Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusundan ve ordusundan rahatsizlik duyuyor bizi yönetenlerde onlarin bu rahatsizligini gidermek icin isbirligi yapiyorsa Türkiye bagimsiz bir ülke degildir. ATAM,SANA LAYIK OLAMADIGIMIZIN BILINCINDEYIM.RUHUN SAD OLSUN. saygilarla
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 13 yıl Yazar Saygıyla, hürmetle, minnetle anıyoruz... Ama sevgin ve öğrettiklerin, hergün, her an kalbimizde! Sonsuza kadar..
Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2011 13 yıl Bugün korkunç bir başağrısı ile uyandım. Saat 9 gibi tv yi açtım. Atatürk'ün ölümünün 73.yılı ve 1 saattir ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü. Atatürk'ün ölümüne değil. Binbir emekle ve mücadele ile kurulan bu ülkenin , getirildiği noktaya ağladım. Artık çocuklarımızın etrafında oluşturulmaya ve yok edilmeye çalışılan Atatürk ve arkadaşlarının bu ülke için yaptıklarını , çeşitli iftiralarla karalamalarına ve unutturma çalışmalarına ağladım. Tam bağımsız bir ülke idealimizin yerine ,emperyalizme nasıl yaranılır idealinin konmasına ağladım. Velhasıl üzgünüm hem de çok.
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2011 13 yıl Ölümünün 73.yilinda dünkü eskiyalarin bugünkü avukatlari Atatürk'ü yargilamaya basladilar,burada yazan,Atatürk'e agladiklarini söyleyen,Onu unutmadik diyen bizler bugün ona ihanet edenlere karsi ne yaptik? saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.