Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

İşte özlem duyduğumuz görüntüler....

Van'da Cumhuriyet'in 87. yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde Valilik tarafından organize edilen Kürtçe konser saat:18:45’te başladı ve TRT 6 (Şeş)’ten canlı olarak yayınlandı..

Van Valisi Münir Karaloğlu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Bayramı’nda farklı bir organizasyona imza attı.

Geçen yıl Berdan Mardini’in Kürtçe konserinin ardından bu kez sanatçı Nilüfer Akbal, bir konser verdi.. Van Valiliği karşısında bulunan Beşyol Meydanı’nda bugün akşam saat:18:00’da başladı Cumhuriyet Şöleni’nde ilk olarak Vanlı sanatçılar YYÜ İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. M. Metin Barlık, Yusuf Sahik ve Nurhan Atmaca sahne aldı.

Nilüfer Akbal, Kürtçe, Zazaca parçalar okudu.

Kürtçe konserin ardından Van Valiliği bahçesinde hava-i fişek gösterileri yapıldı.

Haber 7

Diyarbakır Büyük Şehir Belediye Başkanı Sn.Osman Baydemir'de bir gazinin kendisine hediye ettiği üzerinde Türkiye bayrağı olan kravatı büyük bir sevinçle aldı....

Gönderi tarihi:

Cumhuriyet Bayrami evet Türkiye'de büyük bir cosku ile kutlandi.Kutlanmasi gereken bir sekilde kutlandi.Sonucta Cumhuriyet öyle siradan bir gün degildir.O günde bir tsrih yatmaktadir bu tarih Türk ulusunun bagimsizliginin tescilidir.Bu günü sabote etmek isteyenler,ikinci cumhuriyetci adi altinda TÜRKIYE CUMHURIYETINI tasviye etme planlari yapanlar,asker düsmanlari dün tam bir akil tutulmasina ugradilar.Asker düsmani malum gazetenin adamlarindan birisi;sahibinin sesi olarak CNNTürk'te "ASKER NEDEN CUMHURIYET BAYRAMINDA VAR"diye akillara durgunluk verecek bir soru soruyor.Bu kadar asker düsmanligina pes dogrusu.Bu gazetenin hala yasamasi ise bu ulusun ne kadar sabirli oldugunu anlatir.Asker Cumhuriyet Bayraminda ve bütün Milli Bayramlarda olacaktir.Bunu kimse önleyemez'

Osman Baydemir'e gelince;Osman Baydemir'in o anda herhangi bir alternatifi yoktu ve Gazinin verdigi hediyeleri kabul etmek zorunda birakildi Gazi tarafindan.Ne yapacakti ki?Hayir istemiyorum bana Kürtcülerin bayraginimi ver diyecekti yoksa ayyildizli kravat sevmem mi diyecekti.Diyemezdi ve kibarca tesekkür edip aldi.Öyle Deniz Fenerci medyanin(HABER 7)SÖYLEDIGI GIBI SEVINCLE ALMADI YANI.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Cumhuriyet Bayrami evet Türkiye'de büyük bir cosku ile kutlandi.Kutlanmasi gereken bir sekilde kutlandi.Sonucta Cumhuriyet öyle siradan bir gün degildir.O günde bir tsrih yatmaktadir bu tarih Türk ulusunun bagimsizliginin tescilidir.Bu günü sabote etmek isteyenler,ikinci cumhuriyetci adi altinda TÜRKIYE CUMHURIYETINI tasviye etme planlari yapanlar,asker düsmanlari dün tam bir akil tutulmasina ugradilar.Asker düsmani malum gazetenin adamlarindan birisi;sahibinin sesi olarak CNNTürk'te "ASKER NEDEN CUMHURIYET BAYRAMINDA VAR"diye akillara durgunluk verecek bir soru soruyor.Bu kadar asker düsmanligina pes dogrusu.Bu gazetenin hala yasamasi ise bu ulusun ne kadar sabirli oldugunu anlatir.Asker Cumhuriyet Bayraminda ve bütün Milli Bayramlarda olacaktir.Bunu kimse önleyemez'

Osman Baydemir'e gelince;Osman Baydemir'in o anda herhangi bir alternatifi yoktu ve Gazinin verdigi hediyeleri kabul etmek zorunda birakildi Gazi tarafindan.Ne yapacakti ki?Hayir istemiyorum bana Kürtcülerin bayraginimi ver diyecekti yoksa ayyildizli kravat sevmem mi diyecekti.Diyemezdi ve kibarca tesekkür edip aldi.Öyle Deniz Fenerci medyanin(HABER 7)SÖYLEDIGI GIBI SEVINCLE ALMADI YANI.

saygilarla

Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesinin her yerinde var o bayrak,Sn.Osman Baydemir'in odasındada Var,kendiside hiç rahatsız değil o bayraktan boşuna yanlış şeyler söylemeye çalışmasın kimse,bu ülke ne kadar İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanınsa O kadarda Sn. Osman Baydemir'indir....

Gönderi tarihi:

Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesinin her yerinde var o bayrak,Sn.Osman Baydemir'in odasındada Var,kendiside hiç rahatsız değil o bayraktan boşuna yanlış şeyler söylemeye çalışmasın kimse,bu ülke ne kadar İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanınsa O kadarda Sn. Osman Baydemir'indir....

Hic bosu bosuna Osman Baydemir'i savunmayin.Bu adam daha iki gün önce Kürdistandan Kürt bayragindan bahsediyordu ne zaman bu ülkenin adami oldu.

Normal sartlarda Osman Baydemir o bayrakla kravati almazdi.Gazinin orada onu hic beklemedigi bir tarzda tongaya düsürmesi sonucu o kravatla bayragi almistir.Sasirmistir alirkende cünkü bu hic ummadigi beklemedigi bir olaydi.IZMIR BELEDIYE BASKANI BEN TÜRKÜM DIYOR.Baydemirle aralarinda sadece kilometreler degil zihniyet farkida var.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Hic bosu bosuna Osman Baydemir'i savunmayin.Bu adam daha iki gün önce Kürdistandan Kürt bayragindan bahsediyordu ne zaman bu ülkenin adami oldu.

Normal sartlarda Osman Baydemir o bayrakla kravati almazdi.Gazinin orada onu hic beklemedigi bir tarzda tongaya düsürmesi sonucu o kravatla bayragi almistir.Sasirmistir alirkende cünkü bu hic ummadigi beklemedigi bir olaydi.IZMIR BELEDIYE BASKANI BEN TÜRKÜM DIYOR.Baydemirle aralarinda sadece kilometreler degil zihniyet farkida var.

saygilarla

Osman Baydemir Kürdistan diyor doğrudur ama Türkiye Kürdistan'ı diyor,Kürt bayrağı Diyor ama Ayyıldızlı bayrağın altında dalagalanan bayrak diyor-sembol diyor,izmir belediye başkanı ben Türküm deyince bu vatanın sahibi oluyorda,ben Kürdüm diyenler uzaylımı oluyor,ozaman bu ülkede 15 milyon uzaylı var demektir....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.