Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 sayın,aziz,muhterem,pek bi değerli arkadaşım; bana kalbın kadar temiz forum sayfasını ayırdığın için sağol sepet sepet yumurta sakın beni unutma unutursan küserim msn den silerim şirin Taş Yürekli o uzun zamandır aramızda yok gibi bişey.işleri çok yoğun olduğu için diyelim de başka bişey aklımıza gelmesin.hani hayırsızlık,vefasızlık gibi....bir zamanlar çok güldürürdü bizleri,sıcak kanlılığı ve güzel espirileri vardı.şimdide var tabikii yani artık yok gibi konuşmayayım daa nerde o eski günler demedende geçemiycem. Taş Yürekli aramızda olmadığın her zaman yokluğun çok açık belli oluyor.dilerim birgün eskisi gibi her zaman aramızda olursun diycem amaaaa..işlerinin iyi olması tabiki daha önemli.o yüzden hayatının gönlüne göre geçmesi dileğiyle,kendine iyi bak arkadaşım. unutmadığın sürece unutulmuycaksın canım benim çok iyisin unutmak ne kelime çok para kazanacam alacam bu forumu senide root admin yapacam şu sedelinayıda hademe Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Yaşam ne kadar tuhaf ve güzel..insan ne zaman neyle karşılaşcağını hiç bilemiyor.Çok zor günler geçirdim ama şanslıydım çünkü yanımda beni karşılıksız seven,nazlı bi çiçek gibi davranan canım ailem, vefalı arkadaşlarım ve yüzünü bile görmeden anlam veremediğim bi güven duyduğum,her şeyimi paylaştığım acılarımı,mutluluğumu ve yanlızlığımı sen vardın Taş yürekli..seninle güldüm çok zaman hüznüm dağıldı. acılarımı paylaştım içim açıldı.Bu yüzden senin yerin bende çok başka..bana verdiğin güzellikler için sana her zaman minnettarım. Güzel yüreğin güzel günler görsün inşallah canım benim.Acılar senden uzak mutluluk ve huzur hep seninle olsun... sevgilerimle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yaşam ne kadar tuhaf ve güzel..insan ne zaman neyle karşılaşcağını hiç bilemiyor.Çok zor günler geçirdim ama şanslıydım çünkü yanımda beni karşılıksız seven,nazlı bi çiçek gibi davranan canım ailem,vefalı arkadaşlarım ve yüzünü bile görmeden anlam veremediğim bi güven duyduğum,her şeyimi paylaştığım acılarımı,mutluluğumu ve yanlızlığımı sen vardın Taş yürekli..seninle güldüm çok zaman hüznüm dağıldı. acılarımı paylaştım içim açıldı.Bu yüzden senin yerin bende çok başka..bana verdiğin güzellikler için sana her zaman minnettarım. Güzel yüreğin güzel günler görsün inşallah canım benim.Acılar senden uzak mutluluk ve huzur hep seninle olsun... sevgilerimle ben yoktum demi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ben yoktum demi Tabiki vardın canım,sende benim dert ortağımsın.sadece Taş yürekliyi senden çok önce tanıdığım için onun yeri daha ayrı bende..ama senin yerinde doldurulmaz bitanem kıss kıskandınmı beniiii yoksa ,kıyamam sana canım.seninlede yüzyüze görüştük bak kıskanma sende bu yönden ilksin yerin ayrı bende canımın içi.canımın istanbul köşesi sizler benim yerleri asla dolmayacak canlarımsınız...iyiki varsın sedelina canım,iyiki seni tanıdım.kızz benden böle sitemle filan kurtulamazsın nasılsa yakında yanında olurum.gene piknik yapıp,gülüp,dertleşiriz.tatilini erken bitir yoksaaa karışmam bak gelince hesap sorarım. kıskanç kızz seviyorum seni... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 kız sedelina burası triplenme başlığımı he tabiki beni daha çok seviyor sen ikincisin seni az seviyor kül kedisi seni Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 sevsemmi sevmesemmi.. bitürlü karar veremiyorum beni kırmaktan çok keyif alıyor ne sevdiği belli ne sevmediği ama biliyorum seviyor beni arkadaşım ve bende sevmeye karar verdim sonunda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 kız sedelina burası triplenme başlığımı he tabiki beni daha çok seviyor sen ikincisin seni az seviyor kül kedisi seni niye külkedisi oluyomuşum,sen kendıne bak jurasıc parkın en korkuncu Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sevsemmi sevmesemmi.. bitürlü karar veremiyorum beni kırmaktan çok keyif alıyor ne sevdiği belli ne sevmediği ama biliyorum seviyor beni arkadaşım ve bende sevmeye karar verdim sonunda seviyorum tabi toprağım sevmediğim kimse bu başlığa yazamaz teşekkür ederim Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 canım topiğin taa aşşalara düşmüş bi gelsin yukarıya dimi caddelerde rüzgar aklımda aşk var, gece yarısında eski yağmurlar, şarkı söylüyorlar sessiz usulca.. özlediğim şimdi çok uzaklarda. deli dolu günler hayat güzeldi, kahkahalarıyla günler geçerdi, ellerim uzanmaz dokunamamki, özlediğim şimdi çok uzaklarda. oda özlüyormuş benim birtanem, çok üşüyormuş ben olmayınca , böyle yazıyor son mektubunda, oda özlüyormuş benim birtanem , hep ağlıyormuş, öyle yazıyor son mektubunda... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 canım benim pek düşüncelisin teşekkür ederim Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 sevgiler tasyürekli Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 sevgiler bizden arkadaşım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Aslında şeker gibi bir kalbin var.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 İade-i Ziyaret.. sende sevmediklerimdensin abicim tanımadan bilmeden konuşuyorsun ahanda sana ıspatı iki kelimeyle milleti kandırıp çevre ediniyorsun yada edinmeye çalışıyorsun herkese pastelemişsin mübarek ne kolaymış sevmek benim pastelerle işim olmaz gerçekler varsa alayım oyüzden geri iade abicim buyur bunlar senin ektiklerin Seninle farkımız çok açık.Bunu bile anlayamamışsın baksana.Ben bunu dediğin gibi sevdiğim arkadaşlara yazmıştım.(Kopyala-yapıştır değil..) Herbirine de bir cümle ile açıklama yazmıştım.Hani ''En Sevdiğiniz Üye'' topici var ya,oraya yazmak yerine bu yolu seçmiştim.Anlayamamana şaşırmadım.. Çevre edinmek sözüne gelince;Burası oluşturmuyor benim çevremi.Zahmet eder misafirim olursun,çevremi görürsün.. Çocuk desem yaşın çocukluğu geçmiş,ama tavrın 12 yaşındaki çocuğun tavrı.E tabi buda senin tercihin,böyle davranmak istiyorsan devam edersin.. Ve son olarak,''abicin''değilim.Bana karşı sıfat kullanmadan ya sadece Taurusmutis de yada benim yaptığım gibi hiçbir sıfat kullanma.Dün akşam yazdığına senin gibi karşılık vermemem sadece arkadaşlarımın daha fazla gerilmemesi içindi.Bana değil,kendine saygın olsun.. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 taurusmutis seni ordaki konuşanların içinden özellikle seçip ayırdım kafamda oyüzden seni etrafımda görmek istemiyorum oyüzden benden ve çevremden uzak dur karşıma çıkma pls bende senden uzak duracağım lütfen ve uzatmadan Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Bana uyar..İletilerinde benim adımı anmazsan,bana göndermeler yapmazsan karşılaşmayacağımızdan emin olabilirsin.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2007 Sen benim hayatımın anlamısın,sen benim hayatımı paylaşmak için seçtiğim sevdiğim ve şuan söyleyemiyceğim birçok şeyimsin varlığın için Allah a şükrediyorum.dilerim verdiğim son nefestede senin yanında olurum.seni tanıdığım için,seni sevdiğim için hayatıma girip bana sevip sevilmenin ne demek olduğunu öğrettiğin için teşekkür ediyorum canımın en tatlı köşesi Alıntı
Φ Taş Yürek Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2007 canımın istanbul köşesi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 canım benım güzel bır yaz diliyorum güzelyazla beraber.))) Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 sanada iyi tatiller toprağım teşekkür ederim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun hemşom... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 hep birlikte nice yıllara Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.