Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Dikkat et virüs bulaştırmasın bu ayakta felaket sana doktorlar golgiye fazla yaklaştırmıyorlar zaten kankim ''yok sen bi ölç ona göre kısaltcam seni...'' hadi yaaa
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl golgi daha geçenlerde kutlamamışmıydım senin doğum gününü be yav..... serapmı gördüm ne........ yav hep bu mineunun yüzünden be yav doktorlar golgiye fazla yaklaştırmıyorlar zaten kankim aman yaklaşma akıl falan bulaşır mazallah
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar aman istemem benim aklım bana yetiyo, hatta fazla bile geldiği oluyo fazla geldiği bi dönemde senide hatırlarım merak etme
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl belli oluyo zaten bağlantı sorunu yaşadığın yav siz ikiniz ben tek ama olsun farke etmes mineu önce sen bağlantılarına bi bak sanırım bi kaçak var
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Kaçak sensin ama bakırköyden kaçan sensin ben nasıl kaçak oluyorum
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Yazar doğru söylüyosun biz o zamanlar kankimle bakırköy semtinde bi ev kiralamıştık, senin kaldığın hastanenin hemen karşısından sonra duyduk ki sen hastaneden kaçmışsın bizde hemen evi boşalttık
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl www.smilingchocolates.com dan sevdikleriniz icin cikolata siparisi verebilirsiniz. resminizi gonderin mesajinizi yazin, hemen yapalim.
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl Ayy başıma ağrılar girdi senin yüzünden kapama düğmen nerde senin bi sus yaa Kankim müthişsin
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 19 yıl doğru söylüyosun biz o zamanlar kankimle bakırköy semtinde bi ev kiralamıştık, senin kaldığın hastanenin hemen karşısından sonra duyduk ki sen hastaneden kaçmışsın bizde hemen evi boşalttık bunu yazmak için çok düşünmüşsün sanırım... ama yine standardı aşamadın... Ayy başıma ağrılar girdi senin yüzünden kapama düğmen nerde senin bi sus yaa Kankim müthişsin e tabi şakşakçısız olmaz demi??
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Geç kalmış doğum günü kutlamaları kabul ediliyormuuuu?? Eğer kabul ediliyorsa doğum günün kutlu olsun golgi..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bunu yazmak için çok düşünmüşsün sanırım... ama yine standardı aşamadın... e tabi şakşakçısız olmaz demi?? evet biraz düşündüm ama böyle bi cevap yazıp yazmamak adına düşündüm insanın yüzüne karşı sen delisin demek de ne kadar zormuş iyi ki şu standart kelimesini de öğrenmişsin senin kankin yok diye kıskanma golgi
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Geç kalmış doğum günü kutlamaları kabul ediliyormuuuu?? Eğer kabul ediliyorsa doğum günün kutlu olsun golgi.. çok teşekkür ederim saol evet biraz düşündüm ama böyle bi cevap yazıp yazmamak adına düşündüm insanın yüzüne karşı sen delisin demek de ne kadar zormuş iyi ki şu standart kelimesini de öğrenmişsin senin kankin yok diye kıskanma golgi yoo bak hiç zor deil deliii kankim yok die mi kıskancam o nyie bea burda herkes benim kankim.. ne var yane ??? standard kelimesi güzel bi kelime tam anlamıyla cuk oturuyor bazen
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl bir tane daha geç kalmış doğum günü kutlaması nice mutlu senelere
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl bir tane daha geç kalmış doğum günü kutlaması nice mutlu senelere teşekkürler
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar yoo bak hiç zor deil deliii kankim yok die mi kıskancam o nyie bea burda herkes benim kankim.. ne var yane ??? standard kelimesi güzel bi kelime tam anlamıyla cuk oturuyor bazen sen ne çatlak bi adamsın ya de get... Herkes kankisiymiş hah hahhh doğru standart güzel bi kelime ama bu defa oturmamış cuk diye
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl sen ne çatlak bi adamsın ya de get... Herkes kankisiymiş hah hahhh doğru standart güzel bi kelime ama bu defa oturmamış cuk diye bak şimdi sen kıskanıyosun oturmuş oturmuş ... hem sen tdk uzmanımısın nerden biliyon oturup oturmadıgını ...
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ben kıskancımdır ama kıskanacağım en son kişi sensin tdk uzmanı değilsemde bu işleri senden daha iyi biliyorum o kesin
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl ben kıskancımdır ama kıskanacağım en son kişi sensin tdk uzmanı değilsemde bu işleri senden daha iyi biliyorum o kesin yok yav bak sen... kıskanç oldugun belli zaten... aynı zamanda çekemiyorsun beni
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar asıl sen beni çekemiyorsun ileti sayım senden çok diye şimdi böyle dedim ya ben gittikten sonra çoşarsın sen, beni geçmek için
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl asıl sen beni çekemiyorsun ileti sayım senden çok diye şimdi böyle dedim ya ben gittikten sonra çoşarsın sen, beni geçmek için off aş artık bunları ya..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.