Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl GoLGi_AyGiTi (2) AMAN DA AMAN ,BÜYÜMÜŞTE 2 YAŞINA GİRMİŞ, DAHA DÜN DOĞMUŞ GİBİ NASIL GEÇTİ 2 YIL DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ ADAM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN... NİCE YAŞLARA BU DA DOĞUMGÜNÜ PASTAN , HADİ YE BAKALIM
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl Yazar arkadaşlar valla golginin doğum gününü kutlamayı unutmayın diye başlığı yukarıya taşıyım dedim kimse bişey yazmayınca başlık aşağılara gitmiş hemen
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl guuuuudduuuuuuu...hanimişşşşş hanimiş........benim guccuk böcüğüm.........2 yaşına girermiş....... mutlu yıllar........
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl . Yaşamın boyunca sana güzel, mutlu, huzurlu, güvenli ve salıklı yıllar dilerim sevgili Golgi...
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl mutlu yıllara golgi... yav sen bugün doğmadın gibi geliyor bana ya neyse....
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl canııım kardeşiiiimmm büyüyosun demek doğum günün kutlu ossun aplan
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl doğum günün kutlu olsun kardeşim ALLAH sevdiklerinle bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 19 yıl yapraklara dallara yeşillere allara nice nice yıllara gülüm nice nice yıllara MUTLU YILLAR BİTANEM.....
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl GoLGi_AyGiTi AMAN DA AMAN ,BÜYÜMÜŞTE 2 YAŞINA GİRMİŞ, DAHA DÜN DOĞMUŞ GİBİ NASIL GEÇTİ 2 YIL DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BÜYÜMÜŞTE KÜÇÜLMÜŞ ADAM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN... NİCE YAŞLARA : : BU DA DOĞUMGÜNÜ PASTAN , HADİ YE BAKALIM teşekkür ederim arkadaşlar valla golginin doğum gününü kutlamayı unutmayın diye başlığı yukarıya taşıyım dedim kimse bişey yazmayınca başlık aşağılara gitmiş hemen : Golginin doğum günü bugün mü : O zaman Nice Yıllara Golgi : teşekkür ederim guuuuudduuuuuuu...hanimişşşşş hanimiş........benim guccuk böcüğüm.........2 yaşına girermiş....... mutlu yıllar........ : teşekkür ederim mutlu yillar teşekkür ederim nice senelere.... teşekkür ederim her şey gönlünce olsun nice sağlıklı mutlu umutlu yıllara teşekkür ederim mutlu yıllar golgi.... teşekkür ederim mutlu yıllara golgi... yav sen bugün doğmadın gibi geliyor bana ya neyse.... teşekkür ederim Nice Senelere Golgi DoĞUm GüNüN kUTLu OlsUn teşekkür ederim canııım kardeşiiiimmm büyüyosun demek doğum günün kutlu ossun aplan teşekkür ederim teşekkür ederim doğum günün kutlu olsun kardeşim ALLAH sevdiklerinle bir ömür geçirmeyi nasip etsin... : amin yapraklara dallara yeşillere allara nice nice yıllara gülüm nice nice yıllara MUTLU YILLAR BİTANEM..... teşekkür ederim 2 yaşına bilem gelmişsin tebriklerrrrrrrr mutlu yıllara teşekkür ederim hepinize tek teke teşekkür ederim fakat ben zaten topic acmıştım mneu ,,, o yüsden buraya yazmamışlardır not:bütün teşekkür ederimleri tek tek yazdım kıymetinizi bilin işallah her zaman böyle hep beraber olurus
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hepinize tek teke teşekkür ederim fakat ben zaten topic acmıştım mneu ,,, o yüsden buraya yazmamışlardır not:bütün teşekkür ederimleri tek tek yazdım kıymetinizi bilin işallah her zaman böyle hep beraber olurus inşallah topic açmışsında bir gün önce açmışsın, tarih itibariyle benim açtığım topic doğrudur bende sana teşekkür ederim ...
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Yazar hayret bişi ya , adamın doğum gününü kutluyoruz herkesten önce , yine beğendiremiyoruz
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl hayret bişi ya , adamın doğum gününü kutluyoruz herkesten önce , yine beğendiremiyoruz ya alla alla seni bi psikolga ihtiyacın var
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.