Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 anlamaz gönül firar-ı yardan;yok kaçacak kapım bad-ı uykudan gayri uyku lazım göze toplanıcak yarın işkence-i meydan müdür konuşur bizden gayrı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 şşşş filozof dağcı nerelerdesin yayla mevsimi açıldı topla sırt çantanı gel karadeniz bizi bekliyo... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 iyi tatıller benim hem güzel aynı zamanda zekı olan ufaklığım,ıyı tatıller seni seviyorummm Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Kısaca kendisi "EBC"... E'si kendisi, B'si göbekten, C'yi ise ben taktım ama beğenmiyor... Teke tek tartışma yapmaktan itinayla kaçındığım bir şahsına muhterem Zat-ı Bayandır... Artık "Adam" kelimesini kullanmaya çekinir oldum, feminen sorumluluklar hissediyorum omuzlarımda... Kitabi hatun erdür kişi... Bazen kendimi uzun bir makaleyi okuyormuş gibi hissediyorum. Bir tek sayfa sonuna dipnot koymuyor ve kaynakça belirtmiyor, o kadar... Yok be, Valla şaka... Tartışmak hakkaten zevkli Cerenimoo ile... Ama "Nuh" dedimi "Peygamber" demiyor, o kadar da inatçı... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 AYRILIK AYRACI Bütün ayraçları kaldırdın ama unuttuğun Bir şey vardı yine de, çiçekleri sulamadın Gökyüzü sarardı o zaman bulutlar kirlendi Ve ne kadar az konuşur olduk günboyu Birden ayrımsadık ki ayrılık orda başlıyor Tam da susuşların birbirine eklendiği yerde Ezberlenecek hiçbir şey yok bu dünyada Kirletilmemiş bir bulut bile yok artık Böyle diyorsun her yolculuğa çıkışımda Yaşadığın kent de sana benziyor gitgide Ne zaman dönmeyi düşünsem yangın çıkıyor Ya da erteletiyorum biletimi son anda Uzun bir sessizlik oluyorsun dağlara baksam Karşılıksız mektuplar kadar burkuluyor kalbin Yazdığım şiirler de canımı sıkıyor artık Fotoğraflarımı yırtıp atıyorum tek tek Ve ben bütün yapraklarımı döküyorken şimdi Eylül diyorsun, tam da orda başlıyor ayrılık Üşüyünce ağlıyorsun yalnızım dememek için Uçaklar gemiler trenler çiziyorsun duvarlara Kendine bir deniz bul artık bir de rüzgâr Parçalanacağın bir uçurum bul bu dünyada Tek tutkun o kenti bırakıp gelmek olmalı Ve gelirken havaya uçurmak bindiğin otobüsü Birden ayrımsadık ki ayrılık orda başlıyor Tam da çiçeklerin sulanmadığı yerde Konuşacak bir şeyler bulamıyorsak günboyu Derim ki ayrılık gündemdedir ne yapılsa Ve sen bütün ayraçları kaldırdığını sanmıştın Ama unutmuşsun yine de ayrılık ayracını AHMET TELLİ sen seversin bide yazanın çok görünsün diye şeyettim misilleme baabında... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2007 sen seversin bide yazanın çok görünsün diye şeyettim misilleme baabında... rahat bıraksana kızı Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 sen seversin bide yazanın çok görünsün diye şeyettim misilleme baabında... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Mutlu Yıllar... Bu ve bundan sonraki yıllarda herşey gönlünüzce olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.