Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Türk asıllı Alman Vatandaşları, size bir soru, yalnız samimi ve kıvırmadan cevap verirsiniz umarım. Bugünkü maçta kimi destekliyorsunuz Almanya mı, Türkiye mi? Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Türk asıllı Alman Vatandaşları, size bir soru, yalnız samimi ve kıvırmadan cevap verirsiniz umarım. Bugünkü maçta kimi destekliyorsunuz Almanya mı, Türkiye mi? Tabiiki Türkiye'yi ama Almanya kazanirsada üzülmem. Her iki ülkede bizim vatanimiz. Birisi anavatan digeri yasadigimiz ve ekmek yedigimiz vatan. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Tabiiki Türkiye'yi ama Almanya kazanirsada üzülmem. Her iki ülkede bizim vatanimiz. Birisi anavatan digeri yasadigimiz ve ekmek yedigimiz vatan. samimi cevap verdiğiniz için teşekkürler. Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2010 Her nekadar Almanyada olmasam ve suan macin sonucunu bilsemde kaybettigimiz icin uzuldum macin skorunu dogru tahmin etmis olsamda ben 3:0 Turkiye alir diye umut ediyordum ve gollerin birini Mesut atar diye dusunuyorum ama olmadi.. Kismet artik onumuzdeki maclara bakmak 1 Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2010 Alman Vatandaşı kardeşlerimizi tebrik ederiz, bu arada Mesut u elinden kaçıran tüm yetkilileri de kutlarız. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.