Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2004 Admin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2004 İşyerinde Çalışırken arkadaşlardan birisi bu siteye girdiğini ve bir çöpçatanlık servisi olduğunu söyledi benim gibi zor arkadaşlık kuran birisi için çok hoş olduğunu belirtti. Önce biraz huzursuzlandım ama daha sonra siteye girip gizli email sistemini okuyunca rahatlıkla bir hesap açabileceğimi anladım ve 7 ay önce hesabı açtım. Önce epeyce email aldım ama onlara karşılık vermedim. Daha sonra bende diğer kullanıcıların profillerine bakarak bir kaç email atıp neler olduğunu gömek istedim. Gerçekten çok güzel bir deneyimdi. Bazı insanlar sırf birilerini rahatsız etmek için yazıyorlardı, diğer yanda bazıları çok güzel ve içerikli mailler atıyorlardı. işte onlardan birisinde onunla tanıştım (rumuz: angeleyes) ve uzun mesajlardan sonra onu iyice tanıdığıma emin olduktan sonra ikimizde istanbul da yaşadığımız için buluşmaya karar verdik. Aman Tanrım ne gündü hiç unutamam, hayatımın en heyecanlı günüydü ve ben orada iskelede bekleyen insana aradığı kişinin ben olduğunu söyleyene kadar iki saat geçmişti. Sonunda becerdim ve tanıştık. Ben ondan çok hoşlanmıştım ama o ban düşüncelerini söylemiyordu. O nedenle benden hoşlanmadığını düşündüm ama sonradan anladımki o da benim gibi duygularını zor ifade edenlerden. ilişkimiz üçüncü ayına girdi ve biz biribirimize aşık olduğumuzu düşünüyoruz. Arayan herekese aradığı şeyi bulması dileğiyle... Rumuz Kadın: meleklerölmez Rumuz Erkek: angeleyes Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.