Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 AĞIT Kurudu gözde pınarlar, canım içre canım gitti Devrildi iri çınarlar, nice gül fidanım gitti Bölünmesin diye millet, baki kalsın diye devlet Dağlar gibi kemikle et, seller gibi kanım gitti Param parça idi ruhum, ellerinde bir gürühun Tufanı bumudur Nuh'un, diye arşa ünüm gitti Hey yakınlar uzaklar, bekler pusular tuzaklar Tayfuna dönsün Sazaklar, göz ışığım Gün'üm gitti Yetim kaldı körpe çağam, feryadımı nice boğam Gün doğmak üzere ağam, gün batarken inim gitti Bu bir nesildir sürekli, gözü pek çatal yürekli ZOR GÜNLERİMDE GEREKLİ, TUĞ GİBİ BEŞ BİNİM GİTTİ Sakarya, esti yiğitler, bağrı kan süslü yiğitler Süphan göğüslü yiğitler, gittiyse benim gitti Niyazi Yıldırım GENÇOSMANOĞLU Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 çok güzeldi gece yağmuru teşekkür ederim.. Ruhları şad olsun... Alıntı
Φ alperen___bozkurt Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 ülküdaşlarım Vatan ne Türkiyedir ne Türklere ne türkistan vata büyük ve müebbet bir ülkedir TURAN Ne mutlu Türküm diyene Toprak bedenimi sarsa bayrak gönlümdeki yasa selam edirneden karsa adım adım yürüyene Alıntı
Φ Türk Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2006 Rehberimiz Kuran hedefimiz Turan ve bu hedefimizin önünde kimse duramaz.. Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2007 çok güzel bi şiir ellerine sağlılı Türk milliyetçileri var oldukça vatanda bölünmez bayarğımızda inmez ezanımızda susmaz Allahın izniylee Alıntı
Φ ucansahin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Aslan gibi Deniz Gezmis varken taseron bir partinin milletvekiline siir yazilmaz. Alıntı
Misafir Gün AğA Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2015 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2015 Aslan gibi Deniz Gezmis varken taseron bir partinin milletvekiline siir yazilmaz. lat atmanın lüzumu yok Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.