Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 bizim komşumuzun yaşlı bir annesi vardı bir akşam hava durumunu izliyorduk hava durumunda balkanlardan gelen soğuk hava dalgası nedeni ile..... anlatıyordu bu şekildeyaşlı nine o sırada torunlarına bağırdı: _amaninnn balkonlardan soğuk hava dalgası geliyormuş,çabuk kapayıverin balkon kapılarını buna şahit oldum çok gülmüştüm... ayrıca bu nınenın torunlarından bırı( yaşıda 18 vardı) iki katlı otöbuslerin her katında ayrı şöfor var sanıyordu(taa ki biz anlatana kadarr:)) ailecek farklı düşünme yeteneğine sahip olabılırler mı sızce ?he he he )) Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 ikinci olay da mı gercek ya sadece temel fıkralarında olmuyormus yanı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ikinci olay da mı gercek ya sadece temel fıkralarında olmuyormus yanı valla gerçek ailecek garipler kendım duydum Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 bizim komşumuzun yaşlı bir annesi vardı bir akşam hava durumunu izliyorduk hava durumunda balkanlardan gelen soğuk hava dalgası nedeni ile..... anlatıyordu bu şekildeyaşlı nine o sırada torunlarına bağırdı: _amaninnn balkonlardan soğuk hava dalgası geliyormuş,çabuk kapayıverin balkon kapılarını buna şahit oldum çok gülmüştüm... ayrıca bu nınenın torunlarından bırı( yaşıda 18 vardı) iki katlı otöbuslerin her katında ayrı şöfor var sanıyordu(taa ki biz anlatana kadarr:)) ailecek farklı düşünme yeteneğine sahip olabılırler mı sızce ?he he he )) birinci olayın benzerini daha önce biryerden okumuştum. demek bu tür olaylar çok yaşanıyor.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 birinci olayın benzerini daha önce biryerden okumuştum. demek bu tür olaylar çok yaşanıyor.. ilginç ben bunu duydum şahıt oldum ee malum insanlarımız eğitim şart.)) Alıntı
Φ 10 yaşında bir çocuk Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 ben bu olayı kendim görmedim ama yazmak istedim bi gün birileri caddede otururken yanlarından bi kız ve küçük köpeği geçiyormuş bir çocuk demiş ki"aa kedi geçiyo!" sonra kız"o kedi değil köpek!"diyince çocuk lafı yapıştırmış"aa köpek konuştu!" Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 valla gerçek ailecek garipler kendım duydum cok guzelllll paylasimin icin tsk,ler Alıntı
Φ aNaRSii Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 ikincisi birincisini bastırmışşş paylaşım için saol .... Alıntı
Φ siyahinci Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 bencede ikincisi daha ilginç, paylaşım güzeldi Alıntı
Φ loony Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 acaba ikitane biletçi varmıdır? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.