Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 hmms ben yokken alfa+beta gelmiş...yaf keşke gamayıda getirseydin.....yazık oldu jojuğa.......neyse evet jojuğum uzun zaman dolaşmış ve beğenmişsin........güzel bir karar vermişsin tebrik ederim seni...aramıza ailemize hoş gelmişsen......ama eli boş gelmişsen....... bu arada ben meydün..ama kısaca baltacı made in turkey! de derler .........zuhahh memnun oldum.... Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 hmms ben yokken alfa+beta gelmiş...yaf keşke gamayıda getirseydin.....yazık oldu jojuğa.......neyse evet jojuğum uzun zaman dolaşmış ve beğenmişsin........güzel bir karar vermişsin tebrik ederim seni...aramıza ailemize hoş gelmişsen......ama eli boş gelmişsen....... bu arada ben meydün..ama kısaca baltacı made in turkey! de derler .........zuhahh memnun oldum.... biri daha bana hoşgeldin demiş..ne güsel ne güsel sağolasın..şimdi hesaba geçelim.. hmm sen geç bakayım şuraya.. sayın meydün..namı diğer baltacı miT..aaaa anlam kayması olmasın sakın.. .. yahu ne güsel kısaltma yapacaktım ve seni o kısaltmayla çağıracaktım.. neyse konuyu çarpıtma hemen bakayım..sen dua et de gamayı getirmedim..yoksa o baltayı kafana geçirirdi.. çok şiddet yanlısı da benim gama..o yüzden yani getirmedim.. aha şu smile ı da yeni farkettim ha.. ..ne oluyo şimdi bu?? puhahhaa şaka tabii ki arkadaşım..made in turkey..sağolasın.. inşAllah daimi oluruz dost olurus..sırdaş olurus... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 biri daha bana hoşgeldin demiş..ne güsel ne güsel sağolasın..şimdi hesaba geçelim.. hmm sen geç bakayım şuraya.. sayın meydün..namı diğer baltacı miT..aaaa anlam kayması olmasın sakın.. .. yahu ne güsel kısaltma yapacaktım ve seni o kısaltmayla çağıracaktım.. neyse konuyu çarpıtma hemen bakayım..sen dua et de gamayı getirmedim..yoksa o baltayı kafana geçirirdi.. çok şiddet yanlısı da benim gama..o yüzden yani getirmedim.. aha şu smile ı da yeni farkettim ha.. ..ne oluyo şimdi bu?? puhahhaa şaka tabii ki arkadaşım..made in turkey..sağolasın.. inşAllah daimi oluruz dost olurus..sırdaş olurus... dua et sende bende dalışımı ağır yapmadım.... yoksa baltayı yutturmuştum alfa+beta+gama'ya.......neyse geçelim bunları....... valla sırdaş olmak zor be can..ama bakalım zorlarsak olur belki..önce güven kazanmak lasım.......bunuda zamanla görecez......... tekrardan h.g. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 hoşgeldin sefalar getirdin... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 hoşgeldin demek için geç mi kaldım yoksa ben yokken nie bana kimse haber vermiyoooooo hoşgeldin alfa+beta ne iyi ettin de geldin Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 iki kişi daha gelmiş bana hoşgeldin demiş.. diğerleri nerdeee erbay teşekkürler... angelflower çok geç kaldın.. bar bar bağırdım burda ben geldim ben geldim diye.. pehh duyan yok ki.. teşekkürler arkadaşlar hepinize..sizlerde iyi ki burdasınız.. bu sıcaklık için ayrı bir teşekkür sunsam abartmış mı olurum?? ha eğer abartmış oluyorsam geri alıyorum teşekkürümü.. güselliklerle kalınız.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Abartılan abartı geri alınmaz müessesemizde Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 o zaman bende abartmamış sayıyorum kendimi..teşekkürümü geri almıyorum.. çooookkk teşekkürler bu inanılmaz hatta mükemmel sıcaklık için.. dur ben daha da abartmış olayım bu arada gece yağmuru; o imzandaki şiirmi şarkı mı ; yoksa bi kaç tane şiirin toplamımı, yoksa senin kendi şiirin mi..ohh bitti sonunda cümle.. yaw bu dersleri hiç sevmiyorum ha..off Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 he söyle bakiimmm.....ne getirdin .....rakımı ??? sigara olmaz .. .. alacan koltuğunun altına bi büyük gelecen......ohhhhhhooooooooooooo biz mi öğreteceğiz bunlarıda sana..kocaman adam olmuşsun.... bak forumada alıştın .... kaynaşıverdin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 tabi kaynaşıcak, başka şansı yok buraya geldiyse bunlara alışıcak Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 adose ve serenade teşekkürler..sizlerde hoşgelmişsiniz... bayağı oldu buralarda değilim..hmm yaklaşık iki gün olmuş herhalde.. mineu tavsiyem siz bana alışmayın.. bağımlılık yaratıyorum da.. zuhahah.. buzlu rakı şişeyi kafanda görecen haa bide buzlusundan aboo.. kafan kırılır walla ne diyim.. ben gerçekten alışamadım hala..çok yanlız kalıyorum hiç arkadaşım yok burda. hmmm başka duygu sömürüsü kaldı mı..hem acıktım hani bu forumda yiyecek bişi yok mu.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 hoşgeldin.... muhabbetşinas arkadaşım... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 adose ve serenade teşekkürler..sizlerde hoşgelmişsiniz... bayağı oldu buralarda değilim..hmm yaklaşık iki gün olmuş herhalde.. mineu tavsiyem siz bana alışmayın.. bağımlılık yaratıyorum da.. zuhahah.. buzlu rakı şişeyi kafanda görecen haa bide buzlusundan aboo.. kafan kırılır walla ne diyim.. ben gerçekten alışamadım hala..çok yanlız kalıyorum hiç arkadaşım yok burda. hmmm başka duygu sömürüsü kaldı mı..hem acıktım hani bu forumda yiyecek bişi yok mu.. asıl o bağımlılığı biz yaratırız alfam betam bu arada karnın acıkınca cafeye uğrayabilirsin , herşey ücretsizdir tabi bunun için cafeye üye olmak gerekiyo, azizile bir miktar üyelik ücreti bırakırsan herşeyden faydalanabilirsin Alıntı
Φ Adaletlimis Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 @alfa+beta hosgeldin. Bizde hosbulduk. Adini dogru yazdim degilmi Simdi bana ne demez millet, mesaj sayilarini yükseltmek icin devamli hosgeldin yazisi yaziyor diye Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 hoşgeldin benim gibi yenisin Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 hımmm ne güsel ben yokken bi kaç kişi daha bana hoşgeldin demiş..sayman22, adrenalin,adaletimiz ve sedelina .. teşekkürler.. sizlerde hoşgeldiniz.. bana hoşgeldin derken yapmanız en gereken en önemli şeyi yapmış oldunuz bana daha hoşgeldin demeyen kaldı mı..şaşarım ha.. yani benim gibi biri buraya gelmiş.. ve hala hoşgeldin demeyenler var.. bakın isimlerinizi sayıp rencide etmek isrtemiyorum sizi bu kadar kişinin içinde o azizilden, geçen kafeye girdim haraç isteyecektim ama.çok geç çıktı ortaya.. korkak . sizi o dertten kurtaracam..yemeniz içmeniz beleş olmalı..hatta o cafeye gittiğimiz için azizil bize üstüne para vermeli diye düşünüyordum.. ee tabii rekabet olmayınca böyle oluyor..tek cafeye kalıyoruz işte.. sonra azizil ister tabii paraları.. Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 hıımmm.. herkes sıraya girmiş beni sormak için.. aaa çok sağolun.. utandırdınız beni ama . soran sormayan herkese merhabalar..ya da sorana merhaba yok.. sadece sormayanlara merhabalar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.