Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

hmms ben yokken alfa+beta gelmiş...yaf keşke gamayıda getirseydin.....yazık oldu jojuğa.......neyse evet jojuğum uzun zaman dolaşmış ve beğenmişsin........güzel bir karar vermişsin tebrik ederim seni...aramıza ailemize hoş gelmişsen......ama eli boş gelmişsen....... :angry::P:D

bu arada ben meydün..ama kısaca baltacı made in turkey! de derler :devil: .........zuhahh memnun oldum....

Gönderi tarihi:

hmms ben yokken alfa+beta gelmiş...yaf keşke gamayıda getirseydin.....yazık oldu jojuğa.......neyse evet jojuğum uzun zaman dolaşmış ve beğenmişsin........güzel bir karar vermişsin tebrik ederim seni...aramıza ailemize hoş gelmişsen......ama eli boş gelmişsen....... :angry::P:D

bu arada ben meydün..ama kısaca baltacı made in turkey! de derler :devil: .........zuhahh memnun oldum....

biri daha bana hoşgeldin demiş..ne güsel ne güsel sağolasın..şimdi hesaba geçelim..

hmm sen geç bakayım şuraya.. :angry: sayın meydün..namı diğer baltacı miT..aaaa anlam kayması olmasın sakın.. :D .. yahu ne güsel kısaltma yapacaktım ve seni o kısaltmayla çağıracaktım.. :(

neyse konuyu çarpıtma hemen bakayım..sen dua et de gamayı getirmedim..yoksa o baltayı kafana geçirirdi..

çok şiddet yanlısı da benim gama..o yüzden yani getirmedim.. :P

aha şu smile ı da yeni farkettim ha.. :stuart: ..ne oluyo şimdi bu?? :D

puhahhaa şaka tabii ki arkadaşım..made in turkey..sağolasın.. inşAllah daimi oluruz dost olurus..sırdaş olurus...

Gönderi tarihi:

biri daha bana hoşgeldin demiş..ne güsel ne güsel sağolasın..şimdi hesaba geçelim..

hmm sen geç bakayım şuraya.. :angry: sayın meydün..namı diğer baltacı miT..aaaa anlam kayması olmasın sakın.. :D .. yahu ne güsel kısaltma yapacaktım ve seni o kısaltmayla çağıracaktım.. :(

neyse konuyu çarpıtma hemen bakayım..sen dua et de gamayı getirmedim..yoksa o baltayı kafana geçirirdi..

çok şiddet yanlısı da benim gama..o yüzden yani getirmedim.. :P

aha şu smile ı da yeni farkettim ha.. :stuart: ..ne oluyo şimdi bu?? :D

puhahhaa şaka tabii ki arkadaşım..made in turkey..sağolasın.. inşAllah daimi oluruz dost olurus..sırdaş olurus...

dua et sende bende dalışımı ağır yapmadım.... yoksa baltayı yutturmuştum alfa+beta+gama'ya.......neyse geçelim bunları....... -_-

valla sırdaş olmak zor be can..ama bakalım zorlarsak olur belki..önce güven kazanmak lasım.......bunuda zamanla görecez.........

tekrardan h.g. :clover:-_-

Gönderi tarihi:

iki kişi daha gelmiş bana hoşgeldin demiş.. diğerleri nerdeee :angry::angry::angry:

erbay teşekkürler...

angelflower çok geç kaldın.. :angry:

bar bar bağırdım burda ben geldim ben geldim diye..

pehh duyan yok ki.. :D

teşekkürler arkadaşlar hepinize..sizlerde iyi ki burdasınız.. bu sıcaklık için ayrı bir teşekkür sunsam

abartmış mı olurum?? ha eğer abartmış oluyorsam geri alıyorum teşekkürümü.. :D

güselliklerle kalınız..

Gönderi tarihi:

o zaman bende abartmamış sayıyorum kendimi..teşekkürümü geri almıyorum.. :D

çooookkk teşekkürler bu inanılmaz hatta mükemmel sıcaklık için.. dur ben daha da abartmış olayım :D

bu arada gece yağmuru; o imzandaki şiirmi şarkı mı ; yoksa bi kaç tane şiirin toplamımı, yoksa senin kendi şiirin mi..ohh bitti sonunda cümle.. :sweatingbullets:

yaw bu dersleri hiç sevmiyorum ha..off

Gönderi tarihi:

he söyle bakiimmm.....ne getirdin .....rakımı ??? :D sigara olmaz .. :angry: ..

alacan koltuğunun altına bi büyük gelecen......ohhhhhhooooooooooooo biz mi öğreteceğiz bunlarıda sana..kocaman adam olmuşsun....

bak forumada alıştın .... ;) kaynaşıverdin :wub:

Gönderi tarihi:

adose ve serenade teşekkürler..sizlerde hoşgelmişsiniz... bayağı oldu buralarda değilim..hmm yaklaşık iki gün olmuş herhalde..

mineu tavsiyem siz bana alışmayın.. bağımlılık yaratıyorum da.. zuhahah.. :D

buzlu rakı şişeyi kafanda görecen haa :angry: bide buzlusundan aboo.. kafan kırılır walla ne diyim.. :D

ben gerçekten alışamadım hala..çok yanlız kalıyorum :( hiç arkadaşım yok burda. :( hmmm başka duygu sömürüsü kaldı mı..hem acıktım :( hani bu forumda yiyecek bişi yok mu..

Gönderi tarihi:

adose ve serenade teşekkürler..sizlerde hoşgelmişsiniz... bayağı oldu buralarda değilim..hmm yaklaşık iki gün olmuş herhalde..

mineu tavsiyem siz bana alışmayın.. bağımlılık yaratıyorum da.. zuhahah.. :D

buzlu rakı şişeyi kafanda görecen haa :angry: bide buzlusundan aboo.. kafan kırılır walla ne diyim.. :D

ben gerçekten alışamadım hala..çok yanlız kalıyorum :( hiç arkadaşım yok burda. :( hmmm başka duygu sömürüsü kaldı mı..hem acıktım :( hani bu forumda yiyecek bişi yok mu..

asıl o bağımlılığı biz yaratırız alfam betam ;) bu arada karnın acıkınca cafeye uğrayabilirsin , herşey ücretsizdir :) tabi bunun için cafeye üye olmak gerekiyo, azizile bir miktar üyelik ücreti bırakırsan herşeyden faydalanabilirsin :shuriken:;)

Gönderi tarihi:

hımmm ne güsel ben yokken bi kaç kişi daha bana hoşgeldin demiş..sayman22, adrenalin,adaletimiz ve sedelina .. teşekkürler.. sizlerde hoşgeldiniz..

bana hoşgeldin derken yapmanız en gereken en önemli şeyi yapmış oldunuz :lol:

bana daha hoşgeldin demeyen kaldı mı..şaşarım ha.. yani benim gibi biri buraya gelmiş.. ve hala hoşgeldin demeyenler var.. bakın isimlerinizi sayıp rencide etmek isrtemiyorum sizi bu kadar kişinin içinde :lol:

o azizilden, geçen kafeye girdim haraç isteyecektim ama.çok geç çıktı ortaya.. korkak :lol: . sizi o dertten kurtaracam..yemeniz içmeniz beleş olmalı..hatta o cafeye gittiğimiz için azizil bize üstüne para vermeli diye düşünüyordum..

ee tabii rekabet olmayınca böyle oluyor..tek cafeye kalıyoruz işte.. sonra azizil ister tabii paraları..

• 2 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.