Φ ccengiz Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 ilgili arkadaşlar öncelikle şimdiden yardımınız için tşk. ederim arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldığım sıfır casper bilgisayarın anakartı ile sanırım bir düşük özelligini oldugunu ögrendim bahsettigim düşük özellik de bilgisayar kapalı iken mauce(fare) nin ışığının yanık kalması optik farenin pc kapalı iken ışığının yanık kalmasının anakartta kalan elektirikten dolayı oldugunu ögrendim. sizlerden yorumlarınızı ve yardımlarınız bekliyorum acaba anakart üzerinde bir kaç teknik işlem ile buna çağre bulunurmu yoksa neler yapılabilirim açıkcası benim sorunum bilgisayar kapalı iken farenin ışığının yanmasınını istememem. ve şöle bir şeyde war sıfır yaklaşık 2000 ytl ye aldıgım casper pc nin içindeki anakartın neden düşük olması her türlü cvp öneri yardımlar için şimdiden hepinize tşkler. Alıntı
Φ Fade to Black Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 bu bilgisayarın düşük olmasından değil bazı anakartlar böyle.ışığın yanmasını istemiyorsanız kullanmadığınız zaman kasanın arkasındaki elektrik kablosunu çıkarabilirsiniz. Alıntı
Φ hanedan88 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 dostum en büyük hatayı orjinal casper bir pc almakla yapmışsın verdiğin 2000 ytl bence çok fazla ve birde casperler genelde elite groupun anakartlarını kullanıyor eğer kendin bir pc toplamış olsan asus anakart alarak hem iyi bir performans hemde iyi bir sorunun olmazdııı bu arada ankartın markasını ve modelini söylersen daha kolay yardım edebilirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.