Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ilgili arkadaşlar öncelikle şimdiden yardımınız için tşk. ederim arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce aldığım sıfır casper bilgisayarın anakartı ile sanırım bir düşük özelligini oldugunu ögrendim bahsettigim düşük özellik de bilgisayar kapalı iken mauce(fare) nin ışığının yanık kalması optik farenin pc kapalı iken ışığının yanık kalmasının anakartta kalan elektirikten dolayı oldugunu ögrendim. sizlerden yorumlarınızı ve yardımlarınız bekliyorum acaba anakart üzerinde bir kaç teknik işlem ile buna çağre bulunurmu yoksa neler yapılabilirim açıkcası benim sorunum bilgisayar kapalı iken farenin ışığının yanmasınını istememem. ve şöle bir şeyde war sıfır yaklaşık 2000 ytl ye aldıgım casper pc nin içindeki anakartın neden düşük olması her türlü cvp öneri yardımlar için şimdiden hepinize tşkler.

• 3 hafta sonra...
  • 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

dostum en büyük hatayı orjinal casper bir pc almakla yapmışsın verdiğin 2000 ytl bence çok fazla ve birde casperler genelde elite groupun anakartlarını kullanıyor eğer kendin bir pc toplamış olsan asus anakart alarak hem iyi bir performans hemde iyi bir sorunun olmazdııı

bu arada ankartın markasını ve modelini söylersen daha kolay yardım edebilirim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.