Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yapma bee..herkez aynı şeyi söylüyor ..peki kim suçlu..başına gelen şeyler..içinde bulunduğun durum senden çok mu bağımsız..yanlış anlama beni..hayıflanıyoruz ama problem bizde..bir insana en büyük kötülüğü yine kendisi yapar.. :clover:

fıgaro benı çok duygulandırdın şimdi,ya psıkolog gıbı konuştun bı ara bana terapi yapsana bea :P

• Cevaplar 396
  • Görüntü 64b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• evrensel-insan
    evrensel-insan

Bende hep bir yere gittigimde beklerken su doku oynarim. Gazeteden kesilmis sudoku kupurleri hep yanimda vardir.  

• evrensel-insan
    evrensel-insan

Benim basimin agriyamayacagi tek konu; bilgi vedusunce paylasmaktir.   Zinde dinc ve daimim olarak calisan beyinlerde de bas agrisi bulunmaz.   Bas agrisi sadece beynin bir olumsuzluk takintisi ve

• Oysa ben hiç özleyecek kadar uzaklaşmadım forumdan, burada olmak hayatımın bir parçası... Buradaki insanları seviyorum.

Gönderi tarihi:

fıgaro benı çok duygulandırdın şimdi,ya psıkolog gıbı konuştun bı ara bana terapi yapsana bea :P

sağol...beyhudar olll.. :lol: ......yaparız sana bir elektroterapi...cızzt cızzzzz..cozzzzuuutt.. :P ...bu dumanlar senden mi çıkıyor.. :wacko::blink: ... ayy..ayy çok sağolun psikolog figgaro bey içimi enerjiyle doldurdunuz..cıızzztt.cııııızzz... :wacko: ..gözümün önündeki çakan şimşekler dünyamı aydınlattı..buldum tüm soruların cevaplarını..cıııızztt cııızzztt.. :P

Gönderi tarihi:
  • Yazar

sağol...beyhudar olll.. ......yaparız sana bir elektroterapi...cızzt cızzzzz..cozzzzuuutt.. ...bu dumanlar senden mi çıkıyor.. :wacko: ... ayy..ayy çok sağolun psikolog figgaro bey içimi enerjiyle doldurdunuz..cıızzztt.cııııızzz... :wacko: ..gözümün önündeki çakan şimşekler dünyamı aydınlattı..buldum tüm soruların cevaplarını..cıııızztt cııızzztt..

:lol:

bende sana terapisi olmayan elektrıkle tedavı yapsam nasıl olcek,ama sadece elektrıkle :blink::devil:

horon ıyı gelır de :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

yaw ıtıraf edıyorum çok yaramazlık yaptım..hangısını anlatsam.. :blushing:

malum burada trafık yoğun..karşıdan karşıya geçmek mesele..bende hemen kör taklıdı yapıyoırum.kardeşim de elımden tutuyor..hemen arabalar yol verıyor.. :devil:

ne yapayım yaramazım işte :stuart:

Gönderi tarihi:

malum burada trafık yoğun..karşıdan karşıya geçmek mesele..bende hemen kör taklıdı yapıyoırum.kardeşim de elımden tutuyor..hemen arabalar yol verıyor.. :devil:

:lol: :lol:

Bende cok duygu sömürüsü yapıom ya :blushing::sweatingbullets: Canım arkadaşlarım siz sakın bu sayfaya bakmayın :lol:

Gönderi tarihi:

:lol: :lol:

Bende cok duygu sömürüsü yapıom ya :blushing::sweatingbullets: Canım arkadaşlarım siz sakın bu sayfaya bakmayın :lol:

-_--_-

Gönderi tarihi:
ne yapayım yaramazım işte
Bende cok duygu sömürüsü yapıom ya

Bilios :lol:

Ben sütten çıkmış ak kaşığım :w00t:

desem de inanmayın -_-

Gönderi tarihi:

nerden aklına gelir böyle şeyler. :devil: .. alemsin yaa.. :lol:

bende itiraf edeyim..çocukken tavuk besleme hastalığım vardı..komşu mahalleden tavuk çalmıştım..sonra tavuğun sahibi bir zaman sonra bizim bahçede görünce tavuğunu..kıyamet kopmuştu büyükler arasında..babamın komşuya bağırtısı hala aklımda..benim oğlum tavuk çalmaz :blink: ..sen öyle san baba.. :lol::lol: çocukluk işte.. :unsure:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

evet barem anlatam bı tane daha..

lise yaşlarındaydım..

köye gıttığımızde uslu durmazdık tabi kii :devil:

babaannemın evi yol kenarında..tabıkı de yol baya yeşillik ağaçların içinde..oradan araba çok geçiyor..

gece olunca beyaz çarşafa gırer yol kenarında dururduk .. :blushing: tabkıkı şöforlerın bakışlarını bı görsenız :D

yaw şimdi yapmıyom küçüktüm o zaman :stuart:

Gönderi tarihi:

evet barem anlatam bı tane daha..

lise yaşlarındaydım..

köye gıttığımızde uslu durmazdık tabi kii :devil:

babaannemın evi yol kenarında..tabıkı de yol baya yeşillik ağaçların içinde..oradan araba çok geçiyor..

gece olunca beyaz çarşafa gırer yol kenarında dururduk .. :blushing: tabkıkı şöforlerın bakışlarını bı görsenız :D

yaw şimdi yapmıyom küçüktüm o zaman :stuart:

:lol:

Senin hayatın bi komedi ya :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bişe daha ıtıraf edicem :blushing:

üniversıtedeydık..oranın kaplıcaları ünlüdür..

arkadaşla kaplıcalara gıttık,çamur kaplıcası,havuzun altında çok faydalı bi çamur var..

tabiki bayan erkek seansları ayrı..bayanlar sabah erkekler öğleden sonra gırıyor havuza..

havuza girdik.benim saç da o zaman baya kısa erkek gibi..arkadaşım çamur aldı havuzun altından yüzüme sakal bıyık yaptı.. :devil:

tabiki bende bayanlara döndum sırıtıyorum aynı erkeğe benzedim..bayanlar bi kaçıyor ki ama çığlık çığlığa.. :D

tabiki başıma bişe gelmeden yüzümü havuza soktum çamur aktı..

yaw biri bana dur desin muzıplık yapmadan duramıyom :blushing:

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum bu sıcaklar beni çileden çıkarıyo.... :angry:

Gönderi tarihi:

Adını unutan kıza çok güldüm :sweatingbullets::lol:

Gönderi tarihi:

Zamanım yettiğince anlat..

Gönderi tarihi:

Konu zaman.. :)

burdada konuyu dağıtanı banlıyorlar mı :unsure: ben cidden itiraflarimi unuttum :) İTİRAF EDİYORUM UNUTKANIM :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

burdada konuyu dağıtanı banlıyorlar mı :unsure: ben cidden itiraflarimi unuttum :) İTİRAF EDİYORUM UNUTKANIM :D

hahaha :D bızde itiraf edıyoruz sen ıtıraf etmezsen katilin olcez :devil::lol::P

Gönderi tarihi:

hahaha :D bızde itiraf edıyoruz sen ıtıraf etmezsen katilin olcez :devil::lol::P

ettim ya itiraf :D bakın ne yaziyo caylak :D dewamınıda usta olunca edim :P

Gönderi tarihi:

itirafı olan itiraf.com a arkadaşlar burası yeri diil her şeyin bi yeri var dimi ama.

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum ben biiiiiiiirrrrrrrr kötü kalpli cadıyım..... :D

Gönderi tarihi:

itiraf ediyorum hollandaca dil sinavinda filistinli bir cocuk bana butun sorulari- cevaplariyla (nerden bulmussa) getirip verdi...neden bilmiyorum fazla samimi de degildik...

o gun bugundur o cocugu ariyorumm...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.