Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Referandum Anketi

Anayasa Paketine Oyunuz?  

19 üye oy verdi

1. 1. Anayasa paketini onaylıyor musunuz?

• Evet
      4
    • Hayır
      15

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu soruyu şöylede soramazmıyız Sayın Poitika,Chp İktidara gelirse Milletin refah seviyesini Yükseltmek için ne yapmayı planlıyor,Sanayici ve esnafı kalkındırmak için Projelri varmıdır varsa nelerdir,emekliler ve işçilerin durumu hakkında ne yapmayı planlıyor,zam yapmayı planlıyorsa kaynağı nereden bulmayı vaad ediyor,Sosyal hakları genişletmek ve insanca yaşam projeleri nelerdir yada varmıdır,Akp Dneminde Kimler zengin oldu sorunuzu neden Anap,Dsp,Mhp döneminde bir gece yarısı yandaş işadamlarına haber verilerek yapalın devalüasyonda Kimler zengin oldu diye sormuyorsunuz,yada 80 darbesi sonrası askeri darbecilerin isteği ile kimler işadamı haline geldi bu ülkede,İndireGANDİ dediğim adam oğlu 14 yaşındayken nasıl sigortalı olmuş,10 aylık torunu nasıl sigortalı olmuş,yok dediği Havuzlu Villası ortaya çıkınca neden kıvırma pozisyonuna geçmiş bunların bir cevabını versin,yapacam dediği vaadlerine kaynak nereden bulacakmış bunun bir somut örneğini koysun ortaya....

Bunların hepsine cevap verildi ama siz ya okumadınız, ya dinlemediniz veya bilmemezlikten geliyorsunuz? Ne güzel, ANAP+DSP+MHP döneminde olduysa bunlar da yaparsa meşrudur, zihniyet bu mu olmalı? Halk onların cevabını verdi ve 2002 de sandığa gömdü; aynısını yapmasınlar diye de dindar insanları seçti. Sonuç hortumların yönü değişti.

Gönderi tarihi:

Bunların hepsine cevap verildi ama siz ya okumadınız, ya dinlemediniz veya bilmemezlikten geliyorsunuz? Ne güzel, ANAP+DSP+MHP döneminde olduysa bunlar da yaparsa meşrudur, zihniyet bu mu olmalı? Halk onların cevabını verdi ve 2002 de sandığa gömdü; aynısını yapmasınlar diye de dindar insanları seçti. Sonuç hortumların yönü değişti.

Sayın Y.Yılmaz ben Akp çok iyi yönetiyor yada Yaşasın Akp demiyorum,benim dediğim Akp'den daha iyi yönetecek kimse yok,yani Akp'nin alternatifi yok Türkiye'de Maalesef,ne Chp ne Mhp bu ülkeyi yönetemez yani Akp kötünün iyisi....

Gönderi tarihi:

Bakın ben size söyleyeyim: Düzen bozuk. Bu düzenin başına hangi kötü niyetli geçerse bu düzene uyum sağlar. Bu düzenin başına iyi niyetli, onu düzeltip adam edecek birini koyarsak düzelir ancak.

Uzan da gelse aynısını yapacak, iktidarını pekiştirmeye ve rantı başkasına yedirmemeye çalışacak, otokrasi kuracaktı. Boyner de gelse o da sermayenin çıkarlarını iktidar yapacaktı. Onların hiç biri gelemedi. Ne oldu? Sadece yandaş olduğu için veteriner sağlık müdürü atanmadı mı? Sadece yandaş diye akıl almaz büyüklükte krediler açılmadı, yepyeni patronlar yaratılmadı, ihalesiz doğrudan, işler yandaş firmalara verilmedi mi?

"Aynısı Corç, aynısı!"

Domuzdan kıl koparma amacında kimi getirirseniz bu iş böyle sürecektir.

Görevindeyken görevini tam yapmış, dünya malında gözü olmamış, hayatını ülkesine adamış insan yok mu ülkede? Var.

Eee?

Gönderi tarihi:

Osman Pamukoğlu Hakkari Dağ ve Komando Tugay komutanı iken, daha önce defalarca basılmış Üzümlü karakolu için önlem aldı. Komandoları arazide pusu düzeninde konuşlandırdı. Kalabalık bir terörist grubu karakolu basmaya geldiğinde sert kayaya çarptı. 34 cesedi taşımaya fırsat bulamadan kaçtılar. Çatışma yeri kan gölü gibiydi, yüzlerce yaralı veya ölü olması gerekiyordu. Fakat Irak içlerinde teröristleri izleyemedi. Çünkü Türkiye Cumhuriyetinin verdiği paralarla geçinen peşmergeler karşılarına dikilmiş, ilerlemelerine izin vermiyordu. Pamukoğlu üç peşmergeyi dinler mi? Fakat konu üç peşmerge değil. Arkasındaki siyasi irade. Asker o iradeyi çiğneyip geçemez. Siyasi irade arkasında olmadığı anda askerin eli kolu bağlıdır. Bir general kendi insiyatifi ile bir ülkeyi savaşa sokamaz. Sınır dışındaki her hareket ise bir ülkeyi savaşa sokabilir.

Mecburen aldıkları ders yeter deyip peşmergeleri çiğneyip Irak içlerine girmedi. Daha sonra alınan istihbaratlarda bölgeye acilen Alman doktorların sevkedildiği ve arazide kurulan çadır hastanelerinde yaralı teröristlerin tedavi edildiği anlaşıldı.

Amerikan helikopterlerinin PKK ya ikmal yaptığını ise Pamukoğlu bizzat gördüğünü anlatır. Arızalanıp acil iniş yapan bir Türk helikopterini kurtarmaya teknik ekipmanları ile yardım ettiklerini de anlatır ama, havalarından, küçük dağları yaratmış kibirlerinden geçilmediği de çok kanına dokunur.

Diyeceğim, hiç bir durum pat diye ortaya yeni çıkmadı. Domuzdan kıl koparma zihniyeti çoktaaandır var. Arada tek fark var, köy çomaksız bırakıldı, cüretler arttı...

Gönderi tarihi:

Sayın Y.Yılmaz ben Akp çok iyi yönetiyor yada Yaşasın Akp demiyorum,benim dediğim Akp'den daha iyi yönetecek kimse yok,yani Akp'nin alternatifi yok Türkiye'de Maalesef,ne Chp ne Mhp bu ülkeyi yönetemez yani Akp kötünün iyisi....

Bana göre tam tersi AKP kötülerin kötüsü...

Ya bu kadar yönetimin tek elde toplanmak istemesi aşikar iken nasıl görünmez, bu AKP lilerin gelirken mal varlıkları neydi ne oldu, 17-18 yaşlarında çocuklar başarılı(!) bir iş adamı olup çıktılar. Bunların savundukları, her seferinde örnek verdikleri Hz.Ömerin adaleti. Hz. Ömer ne yapmış, devletin işini yaparken devletin mumunu, kendi işini yaparken kendi şahsi mumunu yakmış. Fırat ın doğusunda koyun kaybolsa Ömer sorumludur demiş. Bunlar ne diyor, hiçbir iş yapmayalım mı, gemicik, Kılıçdaroğlu nun da var, kiralık villa vs.

Gönderi tarihi:

Siz sanırım hiç sokak sokak gezmiyor, büyük şehirlerin ana caddelerinde dolaşmıyorsunuz. Siz hiç bir zamanların en işlek caddelerinde en iyi işleyen dükkanlarda şimdi asılı olan kiralık yazısını görmüyorsunuz.Söyleyin bize bakalım ülkemizde en hızlı özelleştirme ile bütün kurumlarımızdan olma en çok hangi dönemde yaşandı, bütün bankalarımızın yabancılara satılışı ve kredi faiz borç batağı en çok hangi dönemde patladı. Sizin şu bu zamanı ne oldu gibisinden dediğiniz dönemlerde bile bu ülkenin vatandaşları iş görmeye devam ediyordu.Tarım bitmemişti, hayvancılık bitirilmemişti, ekin alanları binalarla bu derece dolmamıştı, esnaf krizlere rağmen iniş çıkışlara rağmen batmadan yıllarca iş görür haldeydi. Şimdi??? akp kaldırım yol yaptı diye aslan kesildi.O kadar ora bura satılırken bi de onu yapmasaydı..Ailem yurtdışından emekli.Yıllardır sorunsuz maaşlarını alırlar.Taki son döneme kadar.Şimdi zırt şu sebeple zırt bu sebeple kesintiler başladı.Söyleyin akp, hortumlayan ve mekanı terk etmiş şimdiye kadar geçen partilerden daha mı iyi, iyi misini geçtim onlar kadar olabildi mi, hayır,,hepsinden kötü şeyler yaptı.Tutup sakın diğer partilerle kıyaslamaya kalkmayın lütfen. Eski Refah partisinde olsun şimdiki akp anlayışında olsun, onların parti binalarına girildiğinde bir pano görülür genelde. Onlardan olan üyeler kartlarını asar oralara.Böylece söz konusu bir iş yaptırma olunca,sadece kendi adamlarına giderler.Başkaları onlardan değildir ya, onlardan olmayan kafirdir neredeyse.Bizim özümüz bizim atamız böyle miydi?Az mı dinledik bir çarşıda biri siftahı yapınca, gelen müşteri siftah yapmamış olana gönderilir diye..Akp halkı pançik pinçik bölmek dışında ne yaptı?

Gönderi tarihi:

AKP ve BDP ayni amaclari güden farkli yollarla amaclarina ulasmaya calisan partilerdir.AKP acilim ve demokrasi perdesi arkasinda ülkenin bölünmesi icin vardir,BDP ise ayni amacla fakat Kürtlük savasi vererek bölünmeyi hedeflemektedir.

AKP'yi savunan BDP'yi de elestirir gibi gösterip aslinda destek veren medya ise yine ülkenin bölünme hedefine kilitlenmistir.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.