Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

İSLAM'DA RECM, TALAK KONULARI

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kutsal Kitaplarda Tanrı kendinden ne kadar bahsediyor acaba.. :D varsa yoksa işi İNSAN ile..İnsanın güzel yaşaması,Mutlu ve Huzurlu bir ömür geçirmesi için öğüt ve tavsiyeler yani sosyal düzeni sağlayacak emir ve yasaklar.. :)

Mutlak Varlık Tanrı ise..İnsan ne..?Tanrı arayan Tanrı kavramını ortaya atan tek canlı..umurunda Tanrı olan tek canlı.. bu hayatın sonu olacağını ve bir gün öleceğini bilen tek canlı.. :) bu bilinç ile yaşayabilen tek canlı..baya bi dayanıklı bi canlı bu İnsan.. :)

Forum dostlarım.. :)

Kitap okuyacağız elbette..buna diyeceğim olamaz.. :) fakat bu arada İnsan denilen konuşan kitap,İnsan denilen kendi kitabını yazabilen,İnsan denilen kendi kaderini yönlendirebilen bir VERİTABANI daha var..ıskalamayın derim..Mushaftan daha fazla Kendi ellerinizle yazdıklarınızı okuyun ve sanraki satırları okunaklı yazın..okurken zorluk çekmeyin utanıp sıkılmayın.. :)

Mushaf ahıreti yani ÖTEki dünyayı anlatan bir kitap asla değildir..bu gezegendeki yaşamı kolaylaştırıp güzel kılacak BİLGİLER ihtiva eder..Ahıretten verdiği örneklerin tümü bu gezegendeki nesnelerden.. :D bu gezegende olmayan bir şeyden örnek verilmişmi..huriside nuriside bu gezegenden..asma bahçeleri ırmaklar şarap :D hepsi bu gezegenden..değilmi.. :D

• 1 ay sonra...
  • Cevaplar 53
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Pakistan'in Taliban kontrolündeki bir bölgesinde recm ile cezalandirilan bir kadin görüntüleri izledim.Cep telefonuna kaydedilerek bölgeden gönderilmis.

Önce insan olarak,sonra da dinini seven biri olarak gördüklerimden utandim.Dinimi bu kadar korkunclastiranlarin birakin müslüman olmalarini onlara insan demeye bile kimsenin hakki olamaz.Onlari din birligi adina müslüman olarak görenleride ayni sekilde tanimliyorum.Yerde yatan bir kadin.Aciz,mahkum,sahipsiz.Etrafinda gözü dönmüs infazcilar. Kölelik döneminde bile bu kadar vahset yasanmamistir.Ellerindeki taslari o yerde yatan kadina atarken Islam adina utandim.Islam böyle olamaz.Kim islamda böyle yapilmasi caizdir diyorsa ben onun inancindan süphe ederim.Insanlik disi her seye karsi olan bir din, kadinlarin, suc isledi diye taslanmasini emretmez.

Dini saptiranlar yüzünden Islam bugünkü noktadadir.Bunda aydin diye kendilerini avutan yüzlerce din adaminin vebali vardir.Birtakim ne idügü belirsiz tarikatlarin seyhlerin sihlarin sapiklarin meczuplarin yüzünden koca bir Islam dini zulüm dini olmustur.

saygilarla

Gönderi tarihi:

siteye bu gün üye oldum ikinci mesajım recm ile süleyman ateşin yazısı

-http://www.suleyman-ates.com/y_b_kurani_kerim_ve_recm.html-

bide bir soru. bir insan düşününki şu an öldü ama 1 saniye önce yaşıyordu. ölünce ne oldu bütün organları yerinde duruyor ama öldüğü andan 1 saniye öncede duruyordu peki o kalbi çalıştıran neydi elektrik akımlarımı oysaki başka bi kişinin öldüğü için hastanede fişini çekiyolardı. gerçekten insan neden öldü. neden? kısaca ruh gitti demi peki ruh nasıl evrimleşmiştir hangi hayvandan yada hangi metalden insan vücüduna girmiştir.

sadece tarafımdan bi zan bu sitede 1 kişi farklı niklerle girip kendi kendine alkış tutuyor.

saygılar.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.