Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2015 10 yıl Aslinda edatlarin, Turkcedeki "Ismin halleri" kullaniminin disinda, ingilizcede "kullanilan fiile farkli bir anlam ve icerik katma" yonu de vardir. Bunu en cok kullanilan ve paylasilan "to come/gelmek" fiili iler ornekliyelim. "on, in, at ve to" edatlarinin "come" fiili ile kullanildiginda her birinin anlami farklilasir. Kullanim ornekleri: Come to- ... e gel Come at- ... zamaninda gel Come in- iceri gel Come on- hadi/cabuk ol/yapma v.s.
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2015 10 yıl gerçekten çok saolun inanın hiç bilmiyodum çok iyi oldu yarın yazılım var çok saolunnnn
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2015 10 yıl Yazar Admin-- Kolay gelsin, başarılar dilerim gerçekten çok saolun inanın hiç bilmiyodum çok iyi oldu yarın yazılım var çok saolunnnn
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2015 9 yıl BUTUN SİTELERE BAKTIM SİZİN GİBİSİ YOKTU cok cok **** cok ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK TESEKURLER ÇOK TESEKKÜRLER (h) NEKADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR:))
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.