Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2014 10 yıl She is in Europe = O Afrika'dadır. Benimde dikkatimi bu çekti:) Ama güzzel bir açıklama ve anlatım olmuş. Teşekkürler:) Hadi ilkini es gectim de, ikinciyi gorunce dayanamadim. Europe- Afrika degil, Avrupa'dir. Dolayisi ile "o Avrupada'dir" olacak.
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2014 10 yıl Avrupa olcakkkk yarın yazılı vr saol Pardon senin mesajini gormedim. She is in Africa- O Afrika' dadir.
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2014 10 yıl Yazar Admin-- She is in Europe = O Afrika'dadır. Hua? Neyse işime yaradı teşekkürler. She is in Europe = O Afrika'dadır. Benimde dikkatimi bu çekti:) Ama güzzel bir açıklama ve anlatım olmuş. Teşekkürler:) avrupaya afrika demişsiniz She is in Europe: O Afrika’dadır. Ya bu kadar emek var. siz gidip Avrupa ya Amerika ya mı takılıyorsunuz ? Hadi ilkini es gectim de, ikinciyi gorunce dayanamadim. Europe- Afrika degil, Avrupa'dir. Dolayisi ile "o Avrupada'dir" olacak. Avrupa olcakkkk yarın yazılı vr saol Ufak bir dikkat hatası olmuş ve düzeltilmiştir ama fark etmişsiniz ne güzel
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2014 10 yıl harika bir sayfa elinize sağlık... Çok teşekkür ederim... Saygılar
Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2014 10 yıl özlem mert çk tesekkür ederim allah razı olsun sayenizde konuyu ögrendim çk saolun
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2015 10 yıl THANKS FREYJA TEK ONLA İLGİLİ CÜMLELER KULLANSAYDIN ÖDEVİM OYDU OFFF VE TEKRAR MUTSUZ İŞARETİ
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.