Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Ali ile Ayşe evliliklerinin 2. yıldönümünü güzel bir tatille kutlamak üzere yola çıktılar. Yolda arabanın benzini bitince Ali bağajdaki benzin bidonunu aldı. Ayşe'yi arabada bıraktı ve güvenliği için de arabanın bütün kapılarını kilitledi, camlarını kapattı ve anahtarları da yanına alarak benzinliğe gitti. Bir saat kadar sonra benzini de alıp arabanın yanına dönen Ali, arabanın içinde kanlar içinde yatan Ayşe'nin cesedini ve cesedin başında da daha önce hiç görmediği bağıra bağıra ağlayan birisini buldu. Kapı, pencere veya bağajda herhangi bir zorlama veya darbe yoktu üstelik Ali'nin bıraktığı gibi heryer kapalıydı. Peki Ayşe nasıl öldü? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Ali ile Ayşe evliliklerinin 2. yıldönümünü güzel bir tatille kutlamak üzere yola çıktılar. Yolda arabanın benzini bitince Ali bağajdaki benzin bidonunu aldı. Ayşe'yi arabada bıraktı ve güvenliği için de arabanın bütün kapılarını kilitledi, camlarını kapattı ve anahtarları da yanına alarak benzinliğe gitti. Bir saat kadar sonra benzini de alıp arabanın yanına dönen Ali, arabanın içinde kanlar içinde yatan Ayşe'nin cesedini ve cesedin başında da daha önce hiç görmediği bağıra bağıra ağlayan birisini buldu. Kapı, pencere veya bağajda herhangi bir zorlama veya darbe yoktu üstelik Ali'nin bıraktığı gibi heryer kapalıydı. Peki Ayşe nasıl öldü? hastayım sizin bu sorularınıza ha bağaj ne demek ? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Bağaj değil ya bagaj yanlış yazmışım Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Bağaj değil ya bagaj yanlış yazmışım öneli olan Ayşe'nin nalları nasıl diktiği... yaw öldürmüş bu çocuk kızceğizi. ondan sonra yok ben benzin aldım daa, olay yerinde yoktum daa, bi geldim bi baktım amanin ne göreyim gık demiş gitmiş deeeee.... hep palavra hep palavra... insanlık ne hale geldi. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 öneli olan Ayşe'nin nalları nasıl diktiği... yaw öldürmüş bu çocuk kızceğizi. ondan sonra yok ben benzin aldım daa, olay yerinde yoktum daa, bi geldim bi baktım amanin ne göreyim gık demiş gitmiş deeeee.... hep palavra hep palavra... insanlık ne hale geldi. :D Katil Ali ne olacak işte Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 öneli olan Ayşe'nin nalları nasıl diktiği... yaw öldürmüş bu çocuk kızceğizi. ondan sonra yok ben benzin aldım daa, olay yerinde yoktum daa, bi geldim bi baktım amanin ne göreyim gık demiş gitmiş deeeee.... hep palavra hep palavra... insanlık ne hale geldi. Anam sen iyiki de savcı, hakim neyim falan degilsin, valla yakardın suçsuz Ali'nin başını Hayır Ali suçsuzdur Hakim Bey!! "öneli" demişsin öneli ne demek Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Anam sen iyiki de savcı, hakim neyim falan degilsin, valla yakardın suçsuz Ali'nin başını Hayır Ali suçsuzdur Hakim Bey!! "öneli" demişsin öneli ne demek ben farkettim sonradan ama senin böyle bir misilleme yapmana da fırsat vermek istedim. şimdi Ali evladımız, yolda sallanaaaa sallanaa giderken benzin almayaa Ayşe kızımız havasızlıktan tıkandı kaldı yavrucek. yoldan geçen duyarlı vatandaş cama tıklayıp Ayşe'ye kapıları açtırdı. Ama kurtaramadı tabi Ayşe'yi. Olayın kendisinde meydana getirdiği ruhsal çöküntüden ötürü hüngür hüngür ağlamaya başladı ki o arada olay yerine Ali geldi. nassııı?? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yok, Ayşe kapıyı bacayı açmamış, hepsi kilitli, aynı Ali'nin bıraktığı gibi Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yok, Ayşe kapıyı bacayı açmamış, hepsi kilitli, aynı Ali'nin bıraktığı gibi Ali'yi bi köşeye çekersek sanırım meseleyi çözerim. Bana Ali'yi bulun. 1 Alıntı
Φ Komiser Kolombo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Araba üstü açık arabaymış Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Ali'yi bi köşeye çekersek sanırım meseleyi çözerim. Bana Ali'yi bulun. Tekrar ediyorum Ali'nin olaylarla hiçbir ilgisi yoktur, o zavallı bir kocadan ibarettir sadece... Tatili de zehir oldu zaten Ali'ciğin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Araba üstü açık arabaymış Yok araba bildiğimiz araba, üstü açık değil, bagajı açık değil, kapıları açık değil, camları açık değil ve hatta kırık da değil... Alıntı
Φ Komiser Kolombo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Kadın iki yıllık evli olduklarına göre hamileymiş arabada doğururken ölmüş, bebeği de yanında bağırıp ağlıyormuş, Ali gelmese sıcaktan bebek de öteki dünyaya gidecekmiş. Hayır kadın karnı burnunda ne diye tatile giderse. Hadi Allah rahmet eylesin Bu uydu mu? Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 2 yıl diye bir ayrıntı verdiğine göre bence bu uydu Alıntı
Φ Komiser Kolombo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Majeste saygılar... Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Saygı bizden efendim Alıntı
Φ Komiser Kolombo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 "öneli" demişsin öneli ne demek Önel ön süre demek diye biliyorum emme! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Kadın iki yıllık evli olduklarına göre hamileymiş arabada doğururken ölmüş, bebeği de yanında bağırıp ağlıyormuş, Ali gelmese sıcaktan bebek de öteki dünyaya gidecekmiş. Hayır kadın karnı burnunda ne diye tatile giderse. Hadi Allah rahmet eylesin Bu uydu mu? Of course Tebrik ediyorum, güzel soruydu ama değil mi? Ben çok beğendim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Önel ön süre demek diye biliyorum emme! Önemli demek istemişti bir kelime eksik olduğundan öneli görünmüş, o başka bir muhabbet Kaptırma kendini o kadar Alıntı
Φ Müfettiş Gadget Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Güzel soruydu. Tebrikler Komiser Alıntı
Φ Komiser Kolombo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Genede katil Ali sayılır bence ya neyse hadi affedelim. Belki çocuk başkasındandır değil mi icabında.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Hırsızlar nasıl arabaları soyuyorlar..aranızda hızsız var mı? Takdik versin Ayşeyi öldüren kişi hem hırsız,hem katil oluyor deme ki ..kapıyı zorlanmadan açıp zavallı kadını öldürüyor.. Ne istedi ki elin garibanından Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 Ali depresyonda gelemez Doğru cevabı aldım, tekrarlıyorum Kadın iki yıllık evli olduklarına göre hamileymiş arabada doğururken ölmüş, bebeği de yanında bağırıp ağlıyormuş, Ali gelmese sıcaktan bebek de öteki dünyaya gidecekmiş. Hayır kadın karnı burnunda ne diye tatile giderse. Hadi Allah rahmet eylesin Bu uydu mu? Alıntı
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2011 sey simdi bu sorunun cevabı ne ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.