Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2010 15 yıl Selam... Neden sessiziz... Günlerden pazar aylardan temmuz... Belki neden bu olabilir... Sevgiler
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Selam... Neden sessiziz... Günlerden pazar aylardan temmuz... Belki neden bu olabilir... Sevgiler Bir suçlu daha var...Dünya kupası.... Şükür bitti...
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl .... trinneeeeeeyyyyyy...tey tey teeeeyyyy...le le le le le le le le
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Bu sayfayı anlayan var mı Sevgili ölümdevar arkadaşımız kendisi izah edecektir birazdan eminim....
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Öhhö öhhöööö! Zencefilli bal öksürüğe iyi gelir sayın Kolombo...
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Zencefilli bal öksürüğe iyi gelir sayın Kolombo... Ben hapşırdım ama sesi öyle çıktı nedense
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Ben hapşırdım ama sesi öyle çıktı nedense Çok yaşayın öyleyse...
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Ölümde var daaa, yaşamda yok mu? Olmaz mı onlar ikiz kardeş sanırım...
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2010 15 yıl Sanmam pek benzemiyorlar, üvey olmasın bunlar.. Öhööö öhööööööööööö....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.