Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 uzun zaman oldu itiraf etmeyi unutmuşum üstelik burası iftira bölümüymüş onuda unutmuşum sardunyamı önceden tanıyomuydum bende onu unuttum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 sardunyamı önceden tanıyomuydum bende onu unuttum kısım eğer tanımıyorsan bu senin cehaletin sanal alemde çakma sardunyalar türemiş bilmiyosun sen bak kandırmasınlar sonra hiç kimsenin bilmediği yalnız benim bildiğim şeyleri sor o sahte sardunyalara Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 yo bunu iftıra algılamayınız samimi söyluyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 çok samimi durmadı ama Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 duyumlarıma göre sıbel 80 kılo olmuş neredeyse benım ıkı katım ayol Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 2 katımın yarısının 3/1'i demek istedi ama bu aralar kafası karışık soru sormayın Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 yav ramazan ramazan gunaha sokmayın benı ıftıra atayım mı sardunyam sana oructan cıkalım atayım camur sana Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Ramazanda iftira atmak günah Ben iftira atmıyorum bursercan hoşgeldin dediği herkesten hem hediye hemde mantı istiyor : Hem de istediği hediye araba kadar büyük .... mantıyıda 10 tabaktan aşağıya yemiyor yaaaaaaaaaa Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 üstteki aslında bi uzaylı.... yaaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 üstteki de aslında 007 Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 sardunyam ablamın parmakları o kadar kalınmışki klavyede yazarken tek tek harflere basamıyomuş başkasına yazdırıyomuş.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Üstteki kör cesaretine sahipmiş,Sardunyamın o parmaklarla neler yapabileceğinden habersiz olması da ayrı bir iftira konusu,cahillik Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 sardunyam ablamın parmakları o kadar kalınmışki klavyede yazarken tek tek harflere basamıyomuş başkasına yazdırıyomuş.... üsttekinin canı dayak istiyomuş Üstteki kör cesaretine sahipmiş,Sardunyamın o parmaklarla neler yapabileceğinden habersiz olması da ayrı bir iftira konusu,cahillik bu üsttekinin canı istiyomuş Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 bakmayın pas vermediğine aslında o beni tanıyo... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Usteki Kitabimi caldi Alıntı
Φ EVDEYOKUZ Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Usteki Kitabimi caldi sende o kitabı benden çalmıştın... alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 usteki bayram sekerlerini kucuk cocuklardan caldi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 ustekı bır ustekıne attıgı kuru ıftıradan(tabı var bıraz yas yerı ) aynısını kendı yapıyormus Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 usteki bayram sekerlerini hic paylasmak istemedi calcak bayram sekeri yoktuki bu sene yoksa yapardim dermisim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 foruma girme sebebi çok farklı aslında birisinin peşinde onu yakalamak için burada biliyorum ben.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 foruma girme sebebi çok farklı aslında birisinin peşinde onu yakalamak için burada biliyorum ben.. evet nerden biliyor? cunku usteki uye degil ki ispiyincu o o yuzden arada sirada geliyor gidiyor esiyor titriyor Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 evet üstteki üye var ya aslında çok tanındık bir ünlü ama kendisini saklıyor benden söylemesii Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 foruma girme sebebi çok farklı aslında birisinin peşinde onu yakalamak için burada biliyorum ben.. evet nerden biliyor? cunku usteki uye degil ki ispiyincu o o yuzden arada sirada geliyor gidiyor esiyor titriyor Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 aynı iftira da iki kere atılmaz ki canım üstteki üye aslında bir kişi değil..o bir bilgisayar... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2008 üstekı üye pasaklıı **** yüzüne kırmızı kalemle çizmiş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.