Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 aysum bebeği çocuk esirgeme kurumuna vermiş Alıntı
Φ mahmure Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2006 jön aslında jön değilmiş. jönüm diye kısları kandırıyormuş. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 mahmurenın kuafore 650 mılyon borcu varmıs Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 ahmet derste bira içmiş Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 mınenın saçları perukmuş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 bu iftira olmadı ki kankim Kankimin cemil ipekçiyle anlaştığı tamamen asparagasdır Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankim necatiyle sırf parası için birlikteymiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankim necatiyle sırf parası için birlikteymiş Eee ne olmuş yani bunu söyleyince başın göğe mi erdi Herkes bilirki benim gösüm parada değildir Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Eee ne olmuş yani bunu söyleyince başın göğe mi erdi Herkes bilirki benim gösüm parada değildir doğru söyledin tabi gösün parada olmas senin gösün necatinin malında Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Yok necatide benim gösüm Benim kadar Necatinin kulaklarını çınlatan varmıdır acaba :lol: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Aslında Polat Alemdar'la birlikteymiş ama saklıyormuş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 aça kedilerden nefret ettiği için böyle bir avatar seçmiş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Aslında Polat Alemdar'la birlikteymiş ama saklıyormuş Nerden bildin gısss Kankim aslında düğünü hiltonda yapacakmış fakat parisle en son kavgalarında saçını yolduğu için paris nayır nolmaz bu düğünü burda yapamazsınız demiş Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 topragımın bası kelmıs sapkayla gezıyormus Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Seninde bir gösün kör Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankimin tek amacı bu foruma admin olmakmış Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Söylentilere göre Damadı kendisiyle evlendirebilmek için tehdit etmiş.. Hatta parayla adam tutup dövdürttüğü bile iddaa ediliyor.. Çocuk korkusundan evleniyormuş Mineuyla.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 nası biliyom amaaaaa Söylentilere göre Damadı kendisiyle evlendirebilmek için tehdit etmiş.. Hatta parayla adam tutup dövdürttüğü bile iddaa ediliyor.. Çocuk korkusundan evleniyormuş Mineuyla.. yaaa yok öyle bişey tamam tehdit ettiğim doğru olabilir ama dövme olayı olmadı arman geceleri kapkaç yapıyomuş istanbulda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 nası biliyom amaaaaa Ben söylemesem nerden bilecen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 kankim monaca prensini aldatmış Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Aldatılan monaco prensi olsun boşver bırak kankim :lol: Davetiye için eniştemle birbirinize girmişsiniz onun ailesinden çok kişi geliyor diye :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Aldatılan monaco prensi olsun boşver bırak kankim Davetiye için eniştemle birbirinize girmişsiniz ,onun ailesinden çok kişi geliyor diye Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2006 Nerden bildim ama Sakın ben söylemesem nerden bilcen deme kankim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.