Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bak bu tuttu sayılır, benim yüzüme zavallıcıklar zafiyet geçiriyor... sedoş daha yumurta kırmasını bilmıyor
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl bak sardunyam aramızda kalsın; kımseye söyleme biliyon mu sedoş ayakkabılarını bağlayamıyormuş bile...
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl gull varya yemeğin tadı ağzında kalsın dıye 3 gun ağzını fırçalamıyormuş
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl sedoşun gözü yeşil zannediyorduk ya hanii; meğer lens kullanıyormuş.......
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl gull öyle kara kara düşünür gibi gözüküyor ya aslında ak ak düşünüyormuş
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 19 yıl cadıların başı benim herşey benim başımdan çıkar yaşasın cadılarrrrrr gull aslında gullmezmiş
Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 19 yıl ne dedin sen, ne dedin sen? şrrraakkk bu adam var ya bu adam... kızkulesinin önünde suya atlayıp, boğazda akıntıya kapılmış, halen kendisinden haber alınamıyormuş...
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl heykel konusunu kapatamadığına göre o heykellerden bir kaç tanede sende varmış
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl mıneu nun adı aslında delimineymiş. tan da obanın birinde ceribaşıymış
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.