Gönderi tarihi: 23 Mart , 2009 16 yıl Eyy domuzbagi ne klabyeye bakin nede aynalara yoksa size bu gidisle ne ayna dayanacak nede klabye catlatmaktan..
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 16 yıl Sayin direnis siz bir daha bana soru sormayiniz luften... Dun kar varmi diye sordunuz sabah uyandigimda kar yagiyordu...
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2009 16 yıl ya sorunlarımdan biride bu benim klavyeye bakmadan yazamıyorum ki
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2009 16 yıl Sende ozaman klavyene bakarak yaz Bursecan sen klavyene klayvene baksin mutlu huzurlu sekilde yasayip gidin... ) Sonrada gokten uc elma dussun..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl Sende ozaman klavyene bakarak yaz Bursecan sen klavyene klayvene baksin mutlu huzurlu sekilde yasayip gidin... ) Sonrada gokten uc elma dussun..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2009 16 yıl Ben de yazamam bakarak bile iki saatte yazıyorum Du bi deniyim... sercan olmudmu bo baj bakom
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2009 16 yıl Neden olmasin kahveciler krali olduk zaten, su icmesini unuttum kahve icmekten
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2009 16 yıl Neden olmasin kahveciler krali olduk zaten, su icmesini unuttum kahve icmekten yasasin turk kahvesi olsun zamet olmassa
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl Halen klavyeye bakmadan yazmasini ogrenememissiniz himmm himmm cok calismaniz gerek coookkkk....
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 16 yıl _._ ._ ._. ... ._.. .. ._.. ._ ._. _.. ._ _. / _.. . ._.. .. _. _._. . / _... .. _._. .. / _.__ .. _.__ . _._. . _._
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.