Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Zaten ben normalde de bakmadan yazarım F değil ama Q klavye. üstte ki naber nasılsın?
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Denemiyecem işte aaaa sern bilirsin ketfin nasıl lsterse oyle yap ı zaman
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Zaten ben normalde de bakmadan yazarım F değil ama Q klavye. üstte ki naber nasılsın? saol naalson,san?
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl saol naalson,san? SAnırım nbasılsın demek istedin? İdare eder 20lk dişim çıkıyuorda o ağrı yapıyor
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl alttaki arkadaşım nasılsın bugün inşallah iyi bir gün geçirmişsindir...
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl ysv sedefgujlsdsa bem hşç wy<azemiyuıom sen şşçşiyşidwsşim geönwwew ne yazdığımı bilene ödül vercem
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl hanımefendi ne yazdığınızı bir türlü anlamış değilim ve bu durum beni içinden çıkılması zor bir duruma soktu lütfen en kısa zamanda doğru düzgün yazarmısınız....
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl hanımefendi ne yazdığınızı bir türlü anlamış değilim ve bu durum beni içinden çıkılması zor bir duruma soktu lütfen en kısa zamanda doğru düzgün yazarmısınız.... olmas siz bilcesiniz
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl hanımefendi ne yazdığınızı bir türlü anlamış değilim ve bu durum beni içinden çıkılması zor bir duruma soktu lütfen en kısa zamanda doğru düzgün yazarmısınız.... tabıkı dur ben yazayuımn öu anfa nbaklamafan yazıyırumn,haby bısum kılahye latınceyrdur
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl bu işin vahametini çözebilmiş değilim psikolojim bozuldu bana bir bardak su getirin....
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 19 yıl bu işin vahametini çözebilmiş değilim psikolojim bozuldu bana bir bardak su getirin.... ne dedin erbay türkçe klavyeden yazzzz,bide bakarak yaz sen anlaşılmıyoo
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl ben yazamıyazam hene bak hazamadjm nuye ban yatamauyorum yazmak zır be
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl ama çpookk zevklşiiymiişşş... daka ne uıuop y b nerde beee? sdaha bne yaz<anmmmm ihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 19 yıl yaf jomol bişeude benım kı ıyuıse saöna ıolsu anlayan mödül verıvwnm be anlayne btazvooooooooooooooooooo
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl merhaba fısıltıı walla bakmasan yazıyommm..çok zevklşşş yaaaaa :LL)))))
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 19 yıl aşşaö saçmaloğa bak klavyeye bakmadan bşye bşleyler tazmaua çalışıtoeuz ben opu anşamadom
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl ama ama ama aykadaşlay şpooolkk zevklii ıaauıouo op yaaaaaaa ...pomn ıonıuuuunnn içiiinnn anlamasaktaa oluuutrrrr
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.