Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 19 yıl yazıyı okuyunca evet yarın okula mokula gitmek istemiosun........ okula gitmek ıstemıyomdaaaa mokula gıdebilirimm
Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 19 yıl evet; yani en azından bir zamanlar oleydii....... uff ya yine sıkıldın
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl hayır.. şimdi ne yazcam diye düşünüyorsun.. hayır özlediklerimi düşünüyordum yüksek sadakatin Döneceksin Dİye Söz Ver şarkısı çok güzel di mi ?
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl hayır özlediklerimi düşünüyordum yüksek sadakatin Döneceksin Dİye Söz Ver şarkısı çok güzel di mi ? bayılıyorummm o şarkııyaaaaaaaaaaaa
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl dinlemedimki.. demet akalının afedersin şarkısını beyeniyon dimi?
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl bayılıyorummm o şarkııyaaaaaaaaaaaa nası da bildimm sen şimdi kafileye de bayılıyorsundur
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl evet çok utandım ama herkes bana bakıyomuş gibi geldi kışın dondurma yemek istedinmi hasta olma pahasına rağmen ?
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl evet çok utandım ama herkes bana bakıyomuş gibi geldi kışın dondurma yemek istedinmi hasta olma pahasına rağmen ? istedim ve yedim ve hiçbişi olmadı bulaşık yıkamayı hiç sevmiyorsun di mi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.