Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 lale devrindeki en nadide laleye çevirirdim... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 lale devrindeki en nadide laleye çevirirdim... ateş böceğine çevireyim madem fosforun kalmazsa onun ışıklarını kullanırsın Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 aküye zuhaha Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 egzosa fosforsuza mat ve donuk olurdu herhalde Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 pastaya çevireyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 pastaya çevireyim adem'e .nasıl fıkır fosforlum Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 o nerden çıktı ayol bende seni abuzeddine çevireyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 bende seni makyaj setıne çevırcem Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 bende seni film setine çevireyim bari Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 set demişken sende kayon pistıne çevıreyım..ne alaka evet çağrıştı ayolll kıs bı kahve yap fal bakalım karşılıklı ne lazım ne laım bu aralarrrr Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 yapayım ayol hahahayyy acaip fal bakarım iki günde gelinlik giydiririm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 set demişken sende kayon pistıne çevıreyım..ne alaka evet çağrıştı ayolll kıs bı kahve yap fal bakalım karşılıklı ne lazım ne laım bu aralarrrr Fala ne gerek ben biliyorum neler lazım: 1.Uzun bi merdiven.. 2.Bohça.. 3.Çift kişilik nevresim takımı.. 4.Hücre ev (Barınma amaçlı..) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 yapayım ayol hahahayyy acaip fal bakarım iki günde gelinlik giydiririm Fala inanmam ama yinede merak ettim baksana benim falıma.. Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 iskendere çevireyim hahahayyy senin falina da bakarız xlark yeterki kahve içelim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Arkadaşımın nickini aynadaki görünümüne çevirirdim.O daha güzeldi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Fala ne gerek ben biliyorum neler lazım: 1.Uzun bi merdiven.. 2.Bohça.. 3.Çift kişilik nevresim takımı.. 4.Hücre ev (Barınma amaçlı..) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 senin falina da bakarız xlark yeterki kahve içelim İçerizde bakarızda oke.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yaw öyle gelsin istesin benden.. Verirsem ne olayım..(Sedoş) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Yaw öyle gelsin istesin benden.. Verirsem ne olayım..(Sedoş) sarı lale şarkısına cevirim bi soylesene Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 sarı lale şarkısına cevirim bi soylesene Seni kırarmıyım ben hiç.. Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 ay ruhumu okşadın ne hoş söylüyorsun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Seni kırarmıyım ben hiç.. Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Yeniden başlasam bu sefer korkmadan Koklayıp birbirimizi çöpe atmadan Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından Uykulu gözlerle döndüm rüyamdan Sana sarı laleler aldım, çiçek pazarından Sen olmasan buralara gelemezdim ben Sevemezdim bu şehri, anlamazdım dilinden Nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam Dayanamam kıskanırım seni paylaşamam Satırlar uçar gider aklımdan Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından teşekkür ederimmmmm şimdi seni yeniden Taurusa çeviriyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 İçerizde bakarızda oke.. abe kapadım bi falıma bakasın abe.atarım bı beşlık Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 abe kapadım bi falıma bakasın abe.atarım bı beşlık ne o? kim? biri fala mı bakıyo? benim fala da bi bakıverse? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.