Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

büyücü olsan üstekini neye cevırırdın :)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

guguklu saate:D

Gönderi tarihi:

erbaya cevireyim bari seni...

Baksana erbayı'ı 5. 6 saat yapmışsın... Ben de seni Erbay yapimm.. Bari ben de Taurus olim da sizin görüşmeniz bi işe yarasın...

Gönderi tarihi:

Sen de gel be tamam kızma..:(

ya kızmadınm yaaaa sen yanlış anladın bakk yazdıklarımı tekrar ediyorum

SEN ŞİMDİ YUKARDA ERBAYI BERABER GEÇİRECEĞİN 5, 6 SAATE ÇEVİRMİŞSİN. NE OLDU ERBAY YOK ARTIK. ONUN YERİNDE 5,6, SAAT VAR...

Ee ihtiyac ne? Erbay... Ben de seni ERbay'a cevirdim. Sonra Taurus kalmadı... O zaman da kendimi Taurusa cevirdim. Eee daha ne istiyosun anlamadım ki... Artık 5,6 saat boyunca erbay ve taurus görüşebilir. Kimin sayesinde? Tabiki de benimmmmm

Gönderi tarihi:

ya kızmadınm yaaaa sen yanlış anladın bakk yazdıklarımı tekrar ediyorum

SEN ŞİMDİ YUKARDA ERBAYI BERABER GEÇİRECEĞİN 5, 6 SAATE ÇEVİRMİŞSİN. NE OLDU ERBAY YOK ARTIK. ONUN YERİNDE 5,6, SAAT VAR...

Ee ihtiyac ne? Erbay... Ben de seni ERbay'a cevirdim. Sonra Taurus kalmadı... O zaman da kendimi Taurusa cevirdim. Eee daha ne istiyosun anlamadım ki... Artık 5,6 saat boyunca erbay ve taurus görüşebilir. Kimin sayesinde? Tabiki de benimmmmm

Ok yanlış anlamışım,özür dilerim.. :clover:

Gönderi tarihi:

Evet be..:( Bi göremedim sizi.Hele sen ikide bir paula ile kahvaltılara falan gidip nispet yaoıyorsun beeaa..:(

Gönderi tarihi:

Evet be..:( Bi göremedim sizi.Hele sen ikide bir paula ile kahvaltılara falan gidip nispet yaoıyorsun beeaa..:(

valla kahvaltı deme abi tadı damağımda hala..... :D

bi gün büyüklerim olarak planlayında gidelim hep beraber... ;)

Gönderi tarihi:

gelin görüşelim arkadaşlar yaaa harbiden ama bana bakın ben bu cuma gidiyorum ve çarşambaya kadar yokum eger connect card ayarlayabilirsem oradan da görüşürüz yoksa ben yokummmm maalesef

Gönderi tarihi:

Elbet birgün,buluşacağız

Bu böyle yarım kalmayacak..

Tamam be şarkı topiği değil ama müzisyenin bi ayrıcalığı olsun demi..:P

Gönderi tarihi:

gelin görüşelim arkadaşlar yaaa harbiden ama bana bakın ben bu cuma gidiyorum ve çarşambaya kadar yokum eger connect card ayarlayabilirsem oradan da görüşürüz yoksa ben yokummmm maalesef

buluşma fikri iyi hoşta yine nereye gidiyosun be ablacığım...neyse git eğlen valla :clover::wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.