Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Beraber geçireceğimiz 5-6 saate.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 erbaya cevireyim bari seni... Baksana erbayı'ı 5. 6 saat yapmışsın... Ben de seni Erbay yapimm.. Bari ben de Taurus olim da sizin görüşmeniz bi işe yarasın... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Sen de gel be tamam kızma.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Sen de gel be tamam kızma.. ya kızmadınm yaaaa sen yanlış anladın bakk yazdıklarımı tekrar ediyorum SEN ŞİMDİ YUKARDA ERBAYI BERABER GEÇİRECEĞİN 5, 6 SAATE ÇEVİRMİŞSİN. NE OLDU ERBAY YOK ARTIK. ONUN YERİNDE 5,6, SAAT VAR... Ee ihtiyac ne? Erbay... Ben de seni ERbay'a cevirdim. Sonra Taurus kalmadı... O zaman da kendimi Taurusa cevirdim. Eee daha ne istiyosun anlamadım ki... Artık 5,6 saat boyunca erbay ve taurus görüşebilir. Kimin sayesinde? Tabiki de benimmmmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 ya kızmadınm yaaaa sen yanlış anladın bakk yazdıklarımı tekrar ediyorum SEN ŞİMDİ YUKARDA ERBAYI BERABER GEÇİRECEĞİN 5, 6 SAATE ÇEVİRMİŞSİN. NE OLDU ERBAY YOK ARTIK. ONUN YERİNDE 5,6, SAAT VAR... Ee ihtiyac ne? Erbay... Ben de seni ERbay'a cevirdim. Sonra Taurus kalmadı... O zaman da kendimi Taurusa cevirdim. Eee daha ne istiyosun anlamadım ki... Artık 5,6 saat boyunca erbay ve taurus görüşebilir. Kimin sayesinde? Tabiki de benimmmmm Ok yanlış anlamışım,özür dilerim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 yav buluşalım işte naz yapmayın... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Evet be.. Bi göremedim sizi.Hele sen ikide bir paula ile kahvaltılara falan gidip nispet yaoıyorsun beeaa.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Evet be.. Bi göremedim sizi.Hele sen ikide bir paula ile kahvaltılara falan gidip nispet yaoıyorsun beeaa.. valla kahvaltı deme abi tadı damağımda hala..... bi gün büyüklerim olarak planlayında gidelim hep beraber... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Evet be.. Bi göremedim sizi.Hele sen ikide bir paula ile kahvaltılara falan gidip nispet yaoıyorsun beeaa.. gelin görüşelim arkadaşlar yaaa harbiden ama bana bakın ben bu cuma gidiyorum ve çarşambaya kadar yokum eger connect card ayarlayabilirsem oradan da görüşürüz yoksa ben yokummmm maalesef Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Elbet birgün,buluşacağız Bu böyle yarım kalmayacak.. Tamam be şarkı topiği değil ama müzisyenin bi ayrıcalığı olsun demi.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 valla biz paula ablamla istediğimiz zaman buluşluyos sizde gelirseniz daha güzel olur... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Armut ağacına çevireyim bari Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 gelin görüşelim arkadaşlar yaaa harbiden ama bana bakın ben bu cuma gidiyorum ve çarşambaya kadar yokum eger connect card ayarlayabilirsem oradan da görüşürüz yoksa ben yokummmm maalesef buluşma fikri iyi hoşta yine nereye gidiyosun be ablacığım...neyse git eğlen valla Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Çalışanına.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 kurbağaya. yanlış anlama gerçek aşkı bulasın diye. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ferman dinlemeyen bir kalbe....aşktan başını kaldıramayasın diye... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 O bu haliyle harika aynı kalsın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 aşçıya çevireyim bari Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 kartopuna çeviririm.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 mısırekmeğine çevirirdim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 mıhlamaya (trabzon peyniri varmı yaww sizde) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.