Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

büyücü olsan üstekini neye cevırırdın :)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gülll nerede gulll yok mu dur o zaman ben seni gülle cevirim de gülll gelince beraber makarna yerizzzzzz (manidar)

aaa gülüm de gelmiş gül sen gelmeden önce ben makarna (sayman) hazırladıydımmm gel beraberrr makarna yiyelimmm gııı

Gönderi tarihi:
Bi sen eksiktin...senide köfteye çevirdim üstüne biraz gloria sürersek nefis olar.... :w00t:

arkadaşlar bu arkadaş kim,bı sen eksıktın dıyor :angry::blink: dur tanışalım 1dk.gelıyom

Gönderi tarihi:

olluummmm sen hala burdamısın sen yoksun artıkkk biz gülle seni bi guzel yedikkkkk... Dur seni şimdi geğirmeye (ayyyy igrenccc) cevirim de sen cıkkk gülün midesinden :):lol:

Gönderi tarihi:

bende bu sayfayı türkçeye çevırsem nasıl olcek :w00t::lol:

aaaaaaaaaaa sedoşta burdaymış; naber kız ösledik senii bee... :wub:

yaw inanmayacaksınız ama benim bugün karnım tokk...... :o

ama gloria çook ısrar etti;hatır için 2 tabak makarna yiyebilirim :w00t:

manidar sen hala sossun ona göre haaa.....

Gönderi tarihi:

hazmın kolaymış senin dur seni hazmı zor bişeye cevirim... Patlıcanın hazmı zor olur derler. patlıcana ceviriyorum seni

Gönderi tarihi:

hazmın kolaymış senin dur seni hazmı zor bişeye cevirim... Patlıcanın hazmı zor olur derler. patlıcana ceviriyorum seni

patlıcan güzeline

yaw ben patlıcanı sevmem kabak olsa olmaz mı?? :lol:

ee senii de kabak güzeline çeviriyorum ..

Gönderi tarihi:

kızzz oyle deme ben cok severim patlıcanı hemm soyle kıymalııı musakka gibi bişi yaparız olmadı sen kıymalarını yersin... ama neyse seni mi kırcamm... Hey sayman tamam artık patlıcan degilsin seni kabaga ceviriyorummm :lol:

Gönderi tarihi:

kızzz oyle deme ben cok severim patlıcanı hemm soyle kıymalııı musakka gibi bişi yaparız olmadı sen kıymalarını yersin... ama neyse seni mi kırcamm... Hey sayman tamam artık patlıcan degilsin seni kabaga ceviriyorummm :lol:

tamam celin de gelmiş onuda o zaman bulgur pilavına çevirelim...... :lol:

tamam kız gloria yemekler hazır; bide sofrayı kursaydık... :lol:

Gönderi tarihi:

madem bu kadar sebze muhabbetine girdinz hepinize bir şey buluruz

celine yi keleme

glorıa yı ıspanak

sedalina yı salatalığa

gıuul ü turpa

eeeh saymanı da patatese

Gönderi tarihi:

yaawww sayman sen de bizimle başa cıkacağını sanıyon haaaa bak sen bizi ketcapa cevirmiş. Dur ben senin elinden büyü özelliklerini alim da sen gor bakkkk. hem sen kabaksın kabaklıgını bil lütfenn

Celine de bulgur pilavı oldu. Dur gıııı sedoşu da cağıralım da hep beraber yiyelimm... manidar sos muydu sosla işimiz bitince onu da bi bardak kolaya cevirelim de susuzlugumuzu giderelimm

Gönderi tarihi:

gulll güzel yanın da meze niyetine peynir iyi gider ben de seni peynire çeviriyorum

sedalinayı süt dökmüş kedie çeviridim

Gönderi tarihi:

doğru gıı bi de tatlı lazım şimdi bizeee ee manidarı aynı zamanda şöbiyete cevirelim..

Manidar bana baklk rolünü iyi ezberle

ilkinc sos

ikinc kola

üçünc kavun

dördünc ve sonunc da söbiyet olacaksın haaa

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.