Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 kesinlikle haklısın gloriaa................ makarnaya şimdi sosta lazım; manidarıda sosa çeviriyorum........ Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gülll nerede gulll yok mu dur o zaman ben seni gülle cevirim de gülll gelince beraber makarna yerizzzzzz (manidar) aaa gülüm de gelmiş gül sen gelmeden önce ben makarna (sayman) hazırladıydımmm gel beraberrr makarna yiyelimmm gııı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 bende bu sayfayı türkçeye çevırsem nasıl olcek Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Bi sen eksiktin...senide köfteye çevirdim üstüne biraz gloria sürersek nefis olar.... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 neyse sana torpil geçeyim de üstekinin bekçisine çevireyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Bi sen eksiktin...senide köfteye çevirdim üstüne biraz gloria sürersek nefis olar.... arkadaşlar bu arkadaş kim,bı sen eksıktın dıyor dur tanışalım 1dk.gelıyom Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 olluummmm sen hala burdamısın sen yoksun artıkkk biz gülle seni bi guzel yedikkkkk... Dur seni şimdi geğirmeye (ayyyy igrenccc) cevirim de sen cıkkk gülün midesinden Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 büyücü olsam kendime çevirirdim ki bir daha kimse benii ona çeviremesin ... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 bende bu sayfayı türkçeye çevırsem nasıl olcek aaaaaaaaaaa sedoşta burdaymış; naber kız ösledik senii bee... yaw inanmayacaksınız ama benim bugün karnım tokk...... ama gloria çook ısrar etti;hatır için 2 tabak makarna yiyebilirim manidar sen hala sossun ona göre haaa..... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 burdayım işte....yedirtmem gendimi... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 sosun ham maddesi olan dometese de seni çeviriyorum o zamn gull Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 hazmın kolaymış senin dur seni hazmı zor bişeye cevirim... Patlıcanın hazmı zor olur derler. patlıcana ceviriyorum seni Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 yaw ben patlıcanı sevmem kabak olsa olmaz mı?? Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 hazmın kolaymış senin dur seni hazmı zor bişeye cevirim... Patlıcanın hazmı zor olur derler. patlıcana ceviriyorum seni patlıcan güzeline yaw ben patlıcanı sevmem kabak olsa olmaz mı?? ee senii de kabak güzeline çeviriyorum .. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 kızzz oyle deme ben cok severim patlıcanı hemm soyle kıymalııı musakka gibi bişi yaparız olmadı sen kıymalarını yersin... ama neyse seni mi kırcamm... Hey sayman tamam artık patlıcan degilsin seni kabaga ceviriyorummm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 işte gloria nın yeni hali buda gull Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 kızzz oyle deme ben cok severim patlıcanı hemm soyle kıymalııı musakka gibi bişi yaparız olmadı sen kıymalarını yersin... ama neyse seni mi kırcamm... Hey sayman tamam artık patlıcan degilsin seni kabaga ceviriyorummm tamam celin de gelmiş onuda o zaman bulgur pilavına çevirelim...... tamam kız gloria yemekler hazır; bide sofrayı kursaydık... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 madem bu kadar sebze muhabbetine girdinz hepinize bir şey buluruz celine yi keleme glorıa yı ıspanak sedalina yı salatalığa gıuul ü turpa eeeh saymanı da patatese Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 yaawww sayman sen de bizimle başa cıkacağını sanıyon haaaa bak sen bizi ketcapa cevirmiş. Dur ben senin elinden büyü özelliklerini alim da sen gor bakkkk. hem sen kabaksın kabaklıgını bil lütfenn Celine de bulgur pilavı oldu. Dur gıııı sedoşu da cağıralım da hep beraber yiyelimm... manidar sos muydu sosla işimiz bitince onu da bi bardak kolaya cevirelim de susuzlugumuzu giderelimm Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 manidar hiç meyve yazmamışsın...... şimdi meyvesiz olmaz senide kavuna çeviriyorum...... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 sayman ben bıçak kullanmam,senı tırnaklarımla kescem Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 gulll güzel yanın da meze niyetine peynir iyi gider ben de seni peynire çeviriyorum sedalinayı süt dökmüş kedie çeviridim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 doğru gıı bi de tatlı lazım şimdi bizeee ee manidarı aynı zamanda şöbiyete cevirelim.. Manidar bana baklk rolünü iyi ezberle ilkinc sos ikinc kola üçünc kavun dördünc ve sonunc da söbiyet olacaksın haaa Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 sizden nefis salata olur kızlar... üstünüzede biraz sedelina oh ne ala.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.