Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ben sana hoşgeldin demeyi unuttum galiba; neyse şidi diyorum o zaman absürt(umarım doğru yazıyorumdur yoksa dedem canıma okur; zaten yanlış yazıyon diyoo) yemek tarifleriydi galiba; ben şöyle gözümümün ucuyla baktım;ama sana tavsiye etmem Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 teşekkür ederim bakıyorum şimdi. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bak bak iyi gelir........... ban seni bir bardok limonataya çavireyim susadım valla; gloria sende ister misin???? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 içeim kızzzz ben de susadım.... Sonra da sermini bi paket sigaraya cevirelim de soyle karşılıklı bi tutturelim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Kız yeni gelmiş ya,uğraşmasanıza.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bak bana sigara veripte sonra karşımda niye içiyorsun terbiyesiz deme????? kız bide ateş lazım onu nerden bulsak......... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ateşli savunucu taurusu da ateşe cevirelimo zamannnn Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bak bana sigara veripte sonra karşımda niye içiyorsun terbiyesiz deme????? kız bide ateş lazım onu nerden bulsak......... YAkıcam şimdi sizin altınıza bi ateş,sizide üstüne oturtucam göreceksiniz.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 o zaman biz de gül le beraber seni o ateşin içinde fokurdayan kaynar suya ceviriyoruzzz.... Yak bizi Taurusss da gör senn... Bak biz o suyu ne hale getiriyozzz Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ama benden ızgara olmaz kii; buğlamamı şiddetle tavsiye ederim........ Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 buğlama değil buğulama ayrıca absürt degil absürd bu arada ne buğulaması ya Taurus bizi haşlama yapcakk haşlamaaaaa Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 tamam benim acil türkçe dersi almam gerekiyor kabul ediyorum.... senide türkçe öğretmenine çevirdim gitti.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Aslına(SEDOOOŞ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 yokk kız yarın sınavım yook; cuma var...... ayrıca ben bugün mat tan kaldım galibaaaaaa (demin içimden teşekkür etmek geldi sadece; farkında olmadan sana,sedoşa; dedeme, manidara,celine... okadar bağlanmışım ki; burda olsalardı keşkee; özledim sankiiiiiii) len delı,ben de senı çok sevıyorum.yaw uyumuşuz be uyumaycazmı ya,çok yorgundum bugun. hem o nıklı ben değilim ya yemın ederım.hem kardeşim vardı bilgisayarda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kakoalı kek e aa canım abim bak yakaladım işte hem ona kakoa denmezz ııııı kakao denirrr şişşt çaktırmaa.. ben kaçtım beden dersıne gırcem. senı gördüğüme çok sevındım.ellerınden öperim azız muhterem,saygıdeğer abiciğim saygılarımı sunarımm..(bayram değil niye ellerımden öpuyon deme,malum yaşın ıtıbarıyle ellerınden öptum ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kalorifer peteğine çevirirdim kıss seni Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 kalorifer peteğine çevirirdim kıss seni niye gıs üşüyonnu evınde soba yokmu yahu benı ne çevırıyon Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 dünkü fotografın anısına onu böyle bir şeye çevirirdim .. Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 seniiii okullardaki ilgisiz cahil velilere çevirirdim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 seniiii okullardaki ilgisiz cahil velilere çevirirdim deli sen yazana kadar ooo,bugun tenefuste sade 2 iletımı ne yazabıldım 15 dakkada wındows kaplumbağa okulun bilgısayarı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bende snei çevıreyımde manıdar,yalnız canım sıkılmasınn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.