Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

büyücü olsan üstekini neye cevırırdın :)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kediye..........................................................................

...............

Gönderi tarihi:
sincaba................ <_<

yanı barı sen yapma yav :) bana ya sıncap yada serce dıyorlardı kucukken. :D

sen sımdı dıyınce kendımı gercekten sıncap gıbı hıssetmeye basladım. :(

suphelerım olustu :unsure:

Gönderi tarihi:
yanı barı sen yapma yav :) bana ya sıncap yada serce dıyorlardı kucukken. :D

sen sımdı dıyınce kendımı gercekten sıncap gıbı hıssetmeye basladım. :(

suphelerım olustu :unsure:

Tamam bidaha yapmam :(:sweatingbullets: sen rahat ol lütfen o duygularıda unut tamamı :online2long:

hımmm ben bu vatandaşı :sorcerer: kitaba çevirdim gitti :D

Gönderi tarihi:
Tamam bidaha yapmam :(:sweatingbullets: sen rahat ol lütfen o duygularıda unut tamamı :online2long:

hımmm ben bu vatandaşı :sorcerer: kitaba çevirdim gitti :D

:lol: sen bır tanesın be.uzulmene gerek yok.bunlar benı kızdırmaz merak etme :lol::P

bende kayımcayı fırında kızarmıs bır sekıle cevırmek ısterdım.bı guzelde yerdım :P

cok mu canıce olda ne ? :unsure:

Gönderi tarihi:

patates gözüne :unsure:

Gönderi tarihi:

40 yasindaki bir ogretmene :)

Gönderi tarihi:

eneee şuna bak ya ben oa kıyamadamım ama o beni pişiriyo bide yiyiyooo :unsure: delüüüü müsün sen kardeşimmmmmmmmmm :shuriken: çıks hiçte bilem canıce olmadı oluymu :sweatingbullets: kızaran ben yinen ben :( ama ben senin o bagaına takılıy kalırım ben 149 kg luk bir kayımcayım :angry:

Ben var ya ben bunu şeyyy hımmm buldum tafuga çefirir üzerine soya soslu,salçalı,yogurtlu sos yapar sürer nar gibi kızarıy ve ohh bide ayran alır zevkle yerdimmm :P

Gönderi tarihi:

üstteki iki muhterem şahsı keçiye çevirirdim... bir köprüde buluşturur ve beklenenin aksine ikisindede bir mütevazılık aman efendim bir kibarlık :D nasıl olacaksa :huh: neyse ya tutarsa ;)

Gönderi tarihi:

:w00t::grin: olabilitesi yüksek bir büyü :D büyücüye bak soruyo yaf.. böyle büyücüye can kurban :)

büyücü olsam seni de büyücü yapardım (: ( nadir bir çiçek.. isterdim.. ama ben yalnız olmayı sevmem.. gerçi pek kıymetli .. sen bilirsin :) )

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.