Misafir güzelim Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 normal konuşan ve yazan birine... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sincaba................ Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 kediye.......................................................................... ............... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sincaba................ yanı barı sen yapma yav bana ya sıncap yada serce dıyorlardı kucukken. sen sımdı dıyınce kendımı gercekten sıncap gıbı hıssetmeye basladım. suphelerım olustu Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 yanı barı sen yapma yav bana ya sıncap yada serce dıyorlardı kucukken. sen sımdı dıyınce kendımı gercekten sıncap gıbı hıssetmeye basladım. suphelerım olustu Tamam bidaha yapmam sen rahat ol lütfen o duygularıda unut tamamı hımmm ben bu vatandaşı kitaba çevirdim gitti Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 kediye çevirirdim malum sudan pek haz etmezler Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Tamam bidaha yapmam sen rahat ol lütfen o duygularıda unut tamamı hımmm ben bu vatandaşı kitaba çevirdim gitti sen bır tanesın be.uzulmene gerek yok.bunlar benı kızdırmaz merak etme bende kayımcayı fırında kızarmıs bır sekıle cevırmek ısterdım.bı guzelde yerdım cok mu canıce olda ne ? Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 40 yasindaki bir ogretmene Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 kediye çevirirdim malum sudan pek haz etmezler Hıhhhhhhhh sen öyle san bikerem ben ve su (ama yagmur denisi sefmem) yagmur ayrılmas ikiliyis bende bu vatandaşı tafşana çevirdim bende 2 tane var 3 olsunlar Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 eneee şuna bak ya ben oa kıyamadamım ama o beni pişiriyo bide yiyiyooo delüüüü müsün sen kardeşimmmmmmmmmm çıks hiçte bilem canıce olmadı oluymu kızaran ben yinen ben ama ben senin o bagaına takılıy kalırım ben 149 kg luk bir kayımcayım Ben var ya ben bunu şeyyy hımmm buldum tafuga çefirir üzerine soya soslu,salçalı,yogurtlu sos yapar sürer nar gibi kızarıy ve ohh bide ayran alır zevkle yerdimmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 40 yasindaki bir ogretmene aman dur yav yaşlanmıyım hemencecık Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 üstteki iki muhterem şahsı keçiye çevirirdim... bir köprüde buluşturur ve beklenenin aksine ikisindede bir mütevazılık aman efendim bir kibarlık nasıl olacaksa neyse ya tutarsa Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Vernel esintili persilmatiğe.......................,,, Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 görünür birine... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 şeker kız candy e Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 o öyle çok güzel ki.. dokunmazdım ama istediği bişey varsa hemen... (: Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 nadir bir çiçek olabilir çeviriyim mi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 olabilitesi yüksek bir büyü büyücüye bak soruyo yaf.. böyle büyücüye can kurban büyücü olsam seni de büyücü yapardım (: ( nadir bir çiçek.. isterdim.. ama ben yalnız olmayı sevmem.. gerçi pek kıymetli .. sen bilirsin ) Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 yanına bi nadir tür olarakda kendimi koyardım yalnız kalmazdın o zaman Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 pek de bir artist yanii.. iyi yalnız olmıcaksam olur.. ama burdaki herkesi yapalım o çiçekten o zaman.. büyücü olsam seni ne yapardım ki.. bilgisayarın içine sokardım el sallardın ordan bana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.