Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 güllaç a.. --valla gözümde tüttüde.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 bak görüyon mu benim canımda çekti şimdi..nolcek güllaççç isterimmmmm senide kırkharamilerin en çirkin olanına çeviriyom Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 alla halla..nerden geldi aklına haramiler.. seni batının en hızlı silah çeken silahşörüne..kalemiticeyn e çevirdim bilee.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 silahşör dedin mi orda durcen o diloşumun mesleği ben ona rakip olamam sende redkid ol o zaman hani şu çıbık bacaklı varya Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 vıy vıy vıy..silahşör diloş mu..ne sıkıyor..mantar tabancası mı.. çıbık bacaklı dedinde..seni temel reisin peşinde koştuğu o saçlarını topuz yapan çizgi film aktris tine çeviriyom..dikkat et bacakların düğümlenmesin.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 hiçte bilem diloşum kabzası oymalı bir silaha sahiptir atalarından kalma dimek öyle o vakit sende temel reisten her halukarda bi güzel dayak yiyen kabasakal Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 vıy vıy vıy..silahşör diloş mu..ne sıkıyor..mantar tabancası mı.. çıbık bacaklı dedinde..seni temel reisin peşinde koştuğu o saçlarını topuz yapan çizgi film aktris tine çeviriyom..dikkat et bacakların düğümlenmesin.. evet sayın çift "g"'li bay figgaro..mantar da dahil pek çok şeyi sıkabilirim..ne o şüpheniz mi var.. o halde bende seni dalton kardeşlerin zekaca en kıt olanına yani sayın Avarele çeviriyom.. evet bu bana iyi geldi.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 hiçte bilem diloşum kabzası oymalı bir silaha sahiptir atalarından kalma dimek öyle o vakit sende temel reisten her halukarda bi güzel dayak yiyen kabasakal eminim canım eminim..o silah dinazorlarıda görmüştür.. hatta WWW büyük dedesi o silahla 2 milyon yıl önce albatros falanda vurmuştur.. senii..mantara çeviriyom..diloşa lasım olur.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 beni karıştırmayın da iftar vakti...oleyyy Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 beni karıştırmayın da iftar vakti...oleyyy önce ortalığı karıştır..sonra aradan sıvış.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Diloşum' u Türk Sanat Müziği sanatçısına,ama eski ve güzel bir Türk filminde de sahneye çıkması şartıyla Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 osmanlı sarayındaki hanım sultana çevirdim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Diloşum' u Türk Sanat Müziği sanatçısına,ama eski ve güzel bir Türk filminde de sahneye çıkması şartıyla evet bitanem.. şöyle mesela.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 evet kesinlikle öyle Diloşum.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 canım benim.. ben sana bir çift kanat ilave ederdim ancak..zira melek gibisin aynı..sadece kanatların eksik.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 beşamel soslu makarnaya çevirirdim sonrada afiyetle yerdim... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 yesıl perıye(absinthe) Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 elma suyu votka tavsiye ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.