Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 üstünde 24 saat maç yapılan bi halı sahaya Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 o zaman sende o sahadaki top ol ve 90 dakika tekme ye Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 o zaman sende o sahadaki top ol ve 90 dakika tekme ye ne güzel işte her zaman havalıyım seni börtüüye çevirdim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 havası istenildiğinde sönebilenden ama oldu bende yanlız kalmayayım bari sende böcek ol Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 vantilatöre çevirdim bu sıcak günlerde dönmekten başın dönsünn.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 gargamel ol sen bence Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 senin başın falza dönmüşş bozuk yumurtaya çevrdim seni..ıyyykkk Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 pess yanii seni eski haline çeviriyorum bundan kötüsü olmaz heralde Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 bence sen kendini yorma Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 çevirmeyeyim böyle kalsın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 sende sayko kemal' deki "imam" ol Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 beni sende papatya ol o zaman ama kırmızı Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 buharlı ütüye çevirdim..unutkan bi ev hanımı tarafından fişte unutulup kızarmış olanından Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 olacağını olmuşsun zati Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 valla onu normal bir insan haline çevirmeye çalışırdım..zira çok fena bir görüntü kirliliği yaratıyor.. ama o kadar normalden uzaklaşmış ki bu imkansız gözüküyor.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 kıskanmayalım canem her dakika gaz çıkarak dolaşıyon diye etrafına tehlike arz ettiğinden ateşle yaklaşamadığımız birisin diye.. seni çiçeğe çeviriyom.. yasık oda güzel koksun Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 bütün o lezziz özelliklerine iftiracılığı da eklememiz gerekicek.. senin çevrene saçtığın ifrazatlardan ki söylemeye dilim varmıyor.. şehir dışında çöplüklerin imha edildiği alana aldı götürdüler seni..gerçi seni de o çöplüklerle imha ediceklerdi de devreye acaip görünüşlü ve tabiatlı insanlar derneği başkanı girince kaldın işte.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 bu haykırışları anlayışlan karşılıyom hamam böcüğü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.