Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl öğrenmenin sınırı yok ki....herşeyi öğrenmemiz de imkansız,yararlı olabilecek kadar bilelim bazı şeyleri yeter bize...
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl orası öğlede kendi mesleğimle ilgili daha bilgili olmam lazım yetmiyor bana
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl olursun sen,sana güveniyorum,bu foruma bile katkıların yadsınamayacak kadar büyük..seni kutluyorum....
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl onu çevirmem birşeye ben.. aslında senden çok güzel deniz yıldızı olur (: deniz yıldızlarını çok severim ..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl sen zahmet etme ben seni deniz yıldızına çevireyim deniz kızına verelim
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl hmm.. güzel fikirmiş.. ama zahmet etmek istiyorum ben banane sende deniz atı ol bari..
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 17 yıl evet o ben ama atımı biri gaftilemiş birinden şüpheleniyom ama oda birazdan yazar bak
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2008 17 yıl aha elıme dustun larsıe.o gun dogum gunun dıye cevırmedım senı sımdı cevırebılırım kavuna cevırırdım. sonrada bır guzel yerdım. cunku canım cok cekıyor yav bu aralar
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ha bende seni yakaladım demek kavun he senikarpuza çevireyimde gör okus pokus
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2008 17 yıl ha bende seni yakaladım demek kavun he senikarpuza çevireyimde gör okus pokus larsıe ne yaptın kardes.benı tekrar eskı halıme getır yav . ben bu halde sokaga cıkamam. aha teyzeeee dur ne yapıyon benı nereye goturuyon.benım seklım nıye boyle yav(sanırım erkekım dıye koselıyım )
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 17 yıl üstekinin son hali yaf ne guzel gorunuyo yaf. canım makarna cektı yaf. bana makarna yapacak olan var mııı?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.