Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl canavar uykusu he geceleri rüyama giriyosun nasıl planlar yapsam diye düşünüyorum ahh ahhh bi yakalarsam seni yakalayamazsın ki.. demek kabuslarında görüyosun beni öyle mi.. ahh ahh.. bi yakalasan(m) da öldürsen(m)
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl illa bi yerden mana çıkartıcan mesela parantezler gibi bak o paranteze seni koyarım sonra kapatırım çıkamazsın
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl o zaman işe yaramam toto yumurtaya çevirde içinden ne çıkacağı süpriz olsun seni varya bi çeviririm ayılınca kendini burda bulursun
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl seni çeviririm çeviririm ayakta duramazsın düşersin ama merak etme yumuşak yere düşersin
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl 3 tane içinde fena fikirler olan kağıda çeviriyorum bilmem anlatabildim mi bu tabii ki LaRsiE içindi aysumu da mutluluk yapardım
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl seni tombalaya çeviririm çıkan sayı kadar ateş ederim yaratıcı fikirlerime hayranım
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl bende seni tombala kağıdına çeviririm.. her kaybedişte bi çizik.. sonra yırtarım hee ona göre aysum dayanamadı en sonunda ya benim bi suçum yok
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.