Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 sende gisli ol hem de çok gisli Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 yakında 15 ay gızlı kalacam zaten Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Yüreği narin kelebek kanadına.. krala Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 aynı kurbağanın kulağına Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 aynı kurbağanın kulağına sen de o kurbağa ol bari kıss bak kulağın oldum duymakta zorlanıyorsan söle biraz açayım sesi Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 kıs kurbağada kulak olur mu,bak yakışmadı bile kocaman durdu,sen en iyisi benim yemeğim ol,solucan mesela Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 olur olurrr solucanlık yakışmaz bana hem mide fesatı geçirtirim ben sen beni daha güzel bişi yap hadi güveniyorum sana Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 solucandan daha güzel bişi..daha güzel bişi..buldum ! hamam böcüğü daha biçimli ve karizmatik ama demi Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Karpuz kabuğuna çeviriyorum seni... Gemiler yapacam.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 bende seni beze çeviriyimde yelken yaparsın.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Bezden yelken yapmak diye film de mi var... sivrisinek yapıyorum seni... Şu meletlerle konuşta ısırmasınlar beni... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Cerenimo'yu Kelebek yapıyorum... Kozasında henüz; tırtıl... Hiç görünmüyor. Görününce kelebek olucak... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 ovvv tam buldun sivrisinek olacak adamı hepsini kovarım tek başıma ısırırım kesmez beni öle bi kaç damla kan..... bende seni uykusu derin birine çevireyimde işimiz rahat olsun.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Cerenimo'yu Kelebek yapıyorum...Kozasında henüz; tırtıl... Hiç görünmüyor. Görününce kelebek olucak... Daha çok yaşamak istiyorum ama ben... Tengeriin seni,Nuri Alço gazozuna çeviriyorum ki biraz zevki sefadan anlayasın.... ovvv tam buldun sivrisinek olacak adamı hepsini kovarım tek başıma ısırırım kesmez beni öle bi kaç damla kan..... bende seni uykusu derin birine çevireyimde işimiz rahat olsun.... Erbay seni de Renault'a çeviriyorum ki,Kleo'yu geçebilesin...(Anladın sen onu) Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Daha çok yaşamak istiyorum ama ben... Tengeriin seni,Nuri Alço gazozuna çeviriyorum ki biraz zevki sefadan anlayasın.... Nuri Babanın kendisine çevir beni... Bende seni Acıların çocuğu Emrah'a çeviriyorum... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 bende seni kuzu çevirmeye çeviriyim bari.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 bende seni kuzu çevirmeye çeviriyim bari.. E sende pervane ol o zaman... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 sen bence arkadaşım bey' nen kuş kadar hafif ol sen ve fazla düşünme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.