Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 yok çevırmıyım kendı hali yeter Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 kuzuma sarmaşık olurdum, sımsıcak sarmaşırdık ama onu bişeye çeviremedim, en güzel haliyle var çünkü sedoşu deliye çevirirdim, Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 büyücü olsam çok güzel birşeye çevırırdım anladın sen onu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 kuzuma sarmaşık olurdum, sımsıcak sarmaşırdık ama onu bişeye çeviremedim, en güzel haliyle var çünkü sedoşu deliye çevirirdim, sarmaşık annem benim... sarmaşalım sıkı sıkı.... bir anneye sihir dokundurmak ne derece doğru olur ki... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 büyücü olsam çok güzel birşeye çevırırdım anladın sen onu annadım ben onu, ne zaman çevircen bacım ben hazır kıta bekliyorum sarmaşık annem benim... sarmaşalım sıkı sıkı.... bir anneye sihir dokundurmak ne derece doğru olur ki... ben ikinizi birden sağa çeviriyorum... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 bugünlerde canı sıkkın gibi geldi onu bişeye çevirmezdim ama onu mutlu edecek neyse onun için bulurdum yok ablacım sadece seni bu günlerde rast getiremiyorum çok şükür iyiyim, beni düşündüğünü bilmek beni dahada mutlu ediyor ben de anneme pabuç dillim için yardım ederdim... bi de özlediğimde yanıma uçsun diye bi sihir yapardım.... melek kanatları yetiyor gerçi... kardeşim benim kalbim senle benim zaten bu arada erbayıda ugandalıya çevirirdim :P Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 yok ablacım sadece seni bu günlerde rast getiremiyorum çok şükür iyiyim, beni düşündüğünü bilmek beni dahada mutlu ediyor bana hala öyle gelmiyor var sende bir şey ama öğrenicez kardeşim... bende seni eskimoya çevirdim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 cikolataya cevirip yesem Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 iyi bende seni dondurmaya çevireyim ozaman.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 fıstık olsun küllah üstü Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 bayat balığa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 balıkçıla beni yede midene oturayım belki vicdan azabı duyarsın Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 bugün yemekten bahsetmmmeeeeeeeeeee Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 aaa ayıpsın kleo karnınmı aç bak kebap :P Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 yaa ........pastaların böreklerin tatlıların olduğu...biryerlerden geldim ...çek gözümün önünden şunları...... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 aaa ayıpsın kleo karnınmı aç bak kebap :P baba sen ne yaptın yaaa.... seni ayrana çeviriyimde yanında içiyim bari... Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 yok yok sen en iyisi kurbağa prens ol yakısıyo sana su usttekileri de ben yiyim hem acım sen artık sunla idare ediverirsin olmaz mı? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 kelebek olduğun için yarasaya çevirirdim Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 bak bu senin avatarındakinden daha yakışıklı seni buna ceviriyorum azcık gozumuz gonlumuz acılsın be ya Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 vay vay güzelmiş yakışıklıymış ama benimki kadar değil biraz vahşette gerekiyo Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 vahşet mi istiyon al sana vahşet bakalım buna diycek lafın var mı? Alıntı
Φ butterfly_kiss Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 vahşet mi istiyon al sana vahşet bakalım buna diycek lafın var mı? ayy bu da cok urkunc olmuş beee bi de ne ölee kocaman Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 o da güzel ama sanki bu daha vahşice Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.