Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 büyücü olsam sadece iyileştirirdim... :) -siz devam edin- cadılar bayramına dönmüş burası...ben araya iyilik yaptım ama sizi bölmiyim.. ne demişler iyilik yap denize at.... muhabbet kuşu kötü bişey değil be yaw...seni ona çevireyim.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 ne demişler iyilik yap denize at.... muhabbet kuşu kötü bişey değil be yaw...seni ona çevireyim.... maymuna çevirirdim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 ne demişler iyilik yap denize at.... muhabbet kuşu kötü bişey değil be yaw...seni ona çevireyim.... bak şimdi ama ben başlarsam susmam yanlış hayvanı seçtin ama susuyorum bugün...hasta değilim ama yorgunum.. bu arada seni maymuna çeviren ustamın elinden kurtarır düzeltir bir gül yapardım...solmıcak... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 oyuncak ayıya çevirirdim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 oyuncak ayıya çevirirdim... heheyt.. bende seni çizgi film karakteri red-kit e çevirirdim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 bende seni scooby do 'da kısa boylu gözlüklü kız var ona çevirirdim.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 bende seni scooby do 'da kısa boylu gözlüklü kız var ona çevirirdim.... emma mıydı neydii... gargamelll..... çünkü iyi bir kalbi kötüye çevirir cadı bir büyücü... ama sanırım ben beceremezdim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 şimdide şirine oldun....abrakadabraaaaa.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 şirin babaaa........ Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 şirin babaaa........ bir paket sigara..bi de çakmak......... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 bak şimdi ama ben başlarsam susmam yanlış hayvanı seçtin ama susuyorum bugün...hasta değilim ama yorgunum.. bu arada seni maymuna çeviren ustamın elinden kurtarır düzeltir bir gül yapardım...solmıcak... teşekkür ettim; özüme döndürdüğün için.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 bir paket sigara..bi de çakmak......... su..söndürürdüm sigaranı... teşekkür ettim; özüme döndürdüğün için.... ben teşekkür ederim..herkes özünde güzel... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 su..söndürürdüm sigaranı... ben teşekkür ederim..herkes özünde güzel... kelebek yapalım o zaman seni.... (yaw sigaramdan ne istedin.... ) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 kelebek yapalım o zaman seni.... (yaw sigaramdan ne istedin.... ) taamam ben kelebek olmayı isterim...ömrü az da olsa...ruhum bir kelebek... sigarandan değil de senin güzel canından bir parça yok olmasın istedim...senin içindi sadece... hem ben kelebek olur sana konarım....kırmızı bir gül yapayım seni de...ve sevdalara git sen ben de sevdalara uçayım... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 taamam ben kelebek olmayı isterim...ömrü az da olsa...ruhum bir kelebek... sigarandan değil de senin güzel canından bir parça yok olmasın istedim...senin içindi sadece... hem ben kelebek olur sana konarım....kırmızı bir gül yapayım seni de...ve sevdalara git sen ben de sevdalara uçayım... ........... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 ........... ben de sarılayım şöyle... gitmeden önce... sen gülünce güller açar gülpembe.... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 gidiyomusun....... iyi geceler...kelebeğim.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 gidiyomusun....... iyi geceler...kelebeğim.... efet...kanatlarımı dinlendirmek için...gözlerimi aynı zamanda... yarın...sonrası....inşallah sık sık görüşürüz...teşekkür ederim gülpembe gülüm... iyi geceler... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 ömrünü üçgünden ölümsüze............. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 ömrünü üçgünden ölümsüze............. bir kelebeğin her zaman sıcak bir avuca ihtiyacı vardır... sıcak bir avuç olan ellerini ölümsüzleştirirdim bende... Alıntı
Φ manidarım Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 kelebegin omrü gunlüktür o yüzden kıyamam ve bahar mevsimlerinin vazgecilmezi olan güle cevirirdim Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 çembere çevirirdim sonrada ben onu çevirmeye başlardım Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 çembere çevirirdim sonrada ben onu çevirmeye başlardım sütlü çikolataya.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 fırından yeni çıkmış simite Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 kahvaltı için daha erken değil mi bea..... vazgeçtim çikolatalı sütten; ballı süt olsun.....boğazlarım ağrımaya başladı sankii....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.